Jelentkezz be Regisztrálj

Pumpa
Írta 2009. augusztus 07. - 10:37

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Írta 2009. augusztus 07. - 10:30

A sebesség mindent megold.
Írta 2009. augusztus 07. - 10:27

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Írta 2009. augusztus 07. - 10:25

Nem lesz vele gondom, mert 2 patront használok 1 felfújáshoz.BBB-nek van ilyenje, de lebeszélnélek a patronról, vagy te is be akarsz állni az "1 defektbõl 4 lesz a verseny végére" és "dühösen bedobjuk a bicajt az árokba" vonalba?
Sajna linket nem találok (régi modell biztosan), de nekem van olyanom otthon. Amúgy nehéz.
Egy normál pumpa meg egy pici patronos pumpa súlyánál is nehezebb?
Írta 2009. augusztus 07. - 10:20

Sajna linket nem találok (régi modell biztosan), de nekem van olyanom otthon. Amúgy nehéz.
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás

Írta 2009. augusztus 06. - 10:51

Írta 2009. június 05. - 13:50

Írta 2009. június 05. - 13:14

http://www.bikemarke...eszlet&tid=1463
http://www.bikemarke...eszlet&tid=2139
ilyesmi árban ha tudtok más, jót, akkor figyelek:)
Írta 2009. április 21. - 11:53

Nem tudom melyik rendszert válasszam.
Nem versenyzek, a patronos rendszer a mérete miatt szimpatikus. Nem nagyon könnyû versenygumikkal túrázom, tehát a defekt nem heti probléma (a megbízhatóság fontosabb, mint az alacsony súly - ésszerû keretek közt). Szeretek viszont kevés csomaggal túrázni/országútizni.
Otthon van mûhelypumpa, tehát tényleg csak túrákra kellene valami kis méretû pumpa vagy patronos cucc.
Volt egy SKS Cyberzoom pumpám, ez hatalmas csalódás volt (eresztett, szar volt használni; viszont nem volt olcsó - azt hittem minõséget kapok) - emiatt egy kicsit tartok a pumpától.
Akinek van kedve, írja meg véleményét, tapasztalatát, segítsetek dönteni.
Nem baj, ha esetleg típust is ajánlotok, szempontok:
ha pumpa: 2 szelep; full alu felépítés; magabiztosan 8bar; kicsi méret
ha patronos: 2 szelep; más nem jut eszembe...
Ésszerû ár persze...
Várom a hozzászólásokat!
Nekem vmi Zéfal alu cucc van (Air Profil XL vagy mi, de nem tudom elolvasni, mert lekopott a felirat), 11 barig tud - papíron. Vmi 4800 pénz volt a rájdbájkban. Mindenki lehülyézett, h ennyit szántam rá, de sztem megérte.
Írta 2009. április 20. - 12:13

Nem versenyzek, a patronos rendszer a mérete miatt szimpatikus. Nem nagyon könnyû versenygumikkal túrázom, tehát a defekt nem heti probléma (a megbízhatóság fontosabb, mint az alacsony súly - ésszerû keretek közt). Szeretek viszont kevés csomaggal túrázni/országútizni.
Otthon van mûhelypumpa, tehát tényleg csak túrákra kellene valami kis méretû pumpa vagy patronos cucc.
Volt egy SKS Cyberzoom pumpám, ez hatalmas csalódás volt (eresztett, szar volt használni; viszont nem volt olcsó - azt hittem minõséget kapok) - emiatt egy kicsit tartok a pumpától.
Akinek van kedve, írja meg véleményét, tapasztalatát, segítsetek dönteni.
Nem baj, ha esetleg típust is ajánlotok, szempontok:
ha pumpa: 2 szelep; full alu felépítés; magabiztosan 8bar; kicsi méret
ha patronos: 2 szelep; más nem jut eszembe...
Ésszerû ár persze...
Várom a hozzászólásokat

Írta 2009. április 14. - 19:00

Írta 2009. március 30. - 22:57

Ezt néztem : http://www.bringabut...arlas/141/1092/
Vélemények róla?Ti mit használtok?Más típus?
Van egy SKS patronosom is,de biztos ami tuti vinnék magammal egy kézi pumpát is.
Köszi!
Írta 2009. március 19. - 13:52

Decathlonban 190Ft-ért pumpát, valószínûleg váletlenül árazták le.
(egyébként 1000 HUF lett volna)
Szerencsére még nem volt rá szükségem...
udv
J4ni
Igen, a HERVIS-ben van:
Csomagban defektjavító szettel (van nekem külön), meg valami szar kínai kulcsal (semmire nem használható). Nos mivel ez a sok szar mellette van,
1200 helyett 2700Ft-ért árulják
Írta 2009. március 18. - 21:41

Írta 2009. március 18. - 20:04

Sziasztok,még nagyon kezdõ és új vagyok, vettem egy SKS Airchamp patronos pumpát,nem tudom hova rögzítsem a vázon, tippek? Egy Magellán Polaris vázam van
Üdv.
Igen akár a kulacstartóhoz is rögzítheted nekem jellenleg még Zefal-patronosom van,ám hamarosan átpártolok én is az SKS-re,de én inkább a zsebemben vagy a háti tatyóban hordom.
Írta 2009. március 18. - 19:11

Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2009. március 18. - 18:27

Írta 2008. szeptember 11. - 22:10

Huú az tényleg drága vót.
Szoktál néha pesten járkálni?
Mert ha kellene patron dobsz egy privit és megoldható lenne adolog.:chin:
Én 2db-os Zefal-t szoktam venni,de azért majd utánna nézek a dolognak szerintem kompatibilisek egymással.:chin:
Szerintem is kompatibilisek.
Szoktam pesten járkálni, de szerintem bármelyik itteni bolt is meg tudja hozni nekem ezen az áron. Csak nem tudtam, hogy ekkora árkülönbség van a két márka között.
Írta 2008. szeptember 11. - 21:27

Hát akkor én jó drágán vettem
, 1590ft volt a 3db barbieri patron a decathlonban.
Huú az tényleg drága vót.
Szoktál néha pesten járkálni?
Mert ha kellene patron dobsz egy privit és megoldható lenne adolog.:chin:
Én 2db-os Zefal-t szoktam venni,de azért majd utánna nézek a dolognak szerintem kompatibilisek egymással.:chin:
Írta 2008. szeptember 11. - 21:11

Szerintem jobban jártál vele,én is 16g-osat használok 2,2 gumihoz 1db bõven elég hozzá persze úgy hogy nulláról fujom.
Én általában 2db patront hordok magammal tartalékba kb 4másodperc alatt felnyomja.
Megkérdezhetem hogy mennyiért vetted a 3 db 16g-os patront?
Én általában 500Ft-ért veszem a kettes csomagot.
Hát akkor én jó drágán vettem