Az biztos, hogy "lefújásra" nem alkalmas, de arra bármely kézi pumpa is csak nyögvenyelősen. Ez arra van, hogy szépen lassan tudjon sűríteni viszonylag nagy nyomásra. Valószínűleg még ebben a videóban látható kompresszornál is lassabban fúj, lévén, hogy kisebb és akkuról üzemel: https://www.youtube....h?v=TxNcB8jIGMg
Egy bringás tüdőnek jobbak a fújási képességei, mint egy ilyen kis pumpának. (Az adatlapon 25 l/perc áll. Ha pl. porolási céllal kell csak fújni, akkor az azt jelenti, hogy kb. 10 gyors, teli tüdős fújást kell kivitelezned 1 perc alatt, ezzel máris nagyobb a teljesítményed, mint az akkus pumpának.)
PC tisztítási célra 24 l-es tartályú, pár 1-2 kW-os kompresszort szoktam használni, amit így is gyorsabban ürítek le, mint ahogy az rátermel. Tehát még nem fejeztem be 1 db gépházat, de várnom kell, hogy ismét magasabb legyen a tartály nyomása.
Ilyen célokhoz én nem adnám alább a linkelt "palacsinta" kompresszornál, de talán az akciós időszakban (Aldi/Lidl) megvásárolható Parkside kompresszor jobb döntés lenne, ha van hozzá hely.