Jelentkezz be Regisztrálj

Pumpa
Posted 2010. April 13. - 21:01

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Posted 2010. April 13. - 20:13

Attól tartok, szingó típusú az ajándékba kapott kerékpárom szelepe, így kérdésem, hogy kell kinéznie az ezzel kompatibilis pumpának, milyen felirat jelöli a "szingjóságot"? Mi az adapter neve, amellyel a benzinkúton is fel tudnám fújni? A gumi: Spectra S-AMBER 37x622, és õszintén szólva azt se látom rajta, hány bar-t bír ki (épp ott haloványabb).
Benzinkúttal az a baj, hogy az autóra van tervezve, a legtöbb helyen 4-5 barnál nem lehet többet fújni, ami nagyon kevés.
Posted 2010. April 13. - 18:23

egyébként így néz ki:

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Posted 2010. April 13. - 17:48

Posted 2010. March 30. - 23:15

Tudnátok nekem olyan mûhelypumpát ajánlani (mondjuk az ebike kínálatából) amivel biztosan tudok az országútimba 8 bart pumpálni.
Hallani olyanokat, hogy xy mûhelypumpával 5-6 bar fölé már nemigen lehet fújni a gumit.
Alu testûre gondoltam és kb 10ezerig gondoltam elmenni max.
Üdv.
-Szerintem nézd meg ezt a cuccot bõven 10.000 alatt van és legalább minõségi darab.
Trek ker
Posted 2010. March 30. - 22:42

Steel Floor Drive,,,Steel Floor Drive, Floor Pump, quality floor pump, best value floor pump, bicycle pump, bike, bike floor pump,Tudnátok nekem olyan mûhelypumpát ajánlani (mondjuk az ebike kínálatából) amivel biztosan tudok az országútimba 8 bart pumpálni.
Hallani olyanokat, hogy xy mûhelypumpával 5-6 bar fölé már nemigen lehet fújni a gumit.
nem tudom pontosan, hogy melyik ez a Lezyne pumpa van-e 10 alatt, de mind nagynyomású és nagyon jó minõségû, az tuti.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2010. March 30. - 22:28

Tudnátok nekem olyan mûhelypumpát ajánlani (mondjuk az ebike kínálatából) amivel biztosan tudok az országútimba 8 bart pumpálni.
Nekem egy kínai pumpám van, Beto néven, lefogadom, hogy ugyan ezt még több más néven meg lehet venni. Már fújtam vele 8 bart, legalábbis ennyit mutatott, hitelesítve nem volt. Évek óta megvan és úgy használom, hogy az autószelepes lyukon fújok, átalakítóval.
Posted 2010. March 30. - 22:19

Posted 2010. March 30. - 21:50

Posted 2010. March 02. - 21:33

Ha ez nem mûködne (amit nem hiszek), és az Örs Vezér tér valahogy útba esik, tudok adni pumpát. Nagyából egész nap jöhetsz.
Posted 2010. March 02. - 17:56

Egy kis segítség kellene! Ózdon hagytam a telópumpámat, és fel kellene fújni a manitou r7-esem, mert ki mennék vele terepre. Nem tudom mikor megyek haza, szóval jó lenne ha valaki egy 5 percre kölcsönadna egyet. Ja és ha Csömör közelében lenne akkor az szuper lenne, de elmegyek bármerre...
Köszi!
Posted 2010. February 22. - 22:30

Bár a folyadékhûtést inkább csak nyáron érdemes rákapcsolni (28,5 fok felett)
Nem tudom, te milyen gagyi vackot láttál, csak olyat érdemes venni, amin automatikus a rendszer.
Posted 2010. February 22. - 22:28

Bár a folyadékhûtést inkább csak nyáron érdemes rákapcsolni (28,5 fok felett)Dehogynem, a jobb márkák csúcsmodelljei nem véletlenül rendelkeznek keringetõs folyadékhûtéssel.
"just chillin killin"
Posted 2010. February 22. - 22:16

Ezek az alu minipumpák nem melegednek fel nagyon használat közben?Vagy a mûanyag ugyanúgy beizzik?
Dehogynem, a jobb márkák csúcsmodelljei nem véletlenül rendelkeznek keringetõs folyadékhûtéssel.
Posted 2010. February 22. - 22:04

Posted 2009. December 05. - 23:59

van olyan co2-s pumpa, amiben tudok használni sima szódásszifonhoz való patront?
nem kicsit lenne olcsóbb...
Nekem volt ilyen SKS-pumpám, amibe bele ment a hagyományos CO2 patron is - azt hiszem egy kis gumigyûrût kellett beszuszakolni a tartó aljába. Kb. két hagyományos patron helyettesített egy gyárit, de jól mûködött. Sajna pár éve elhagytam valahol.

Aha!webshopból megfelel?
http://www.high5.hu/...id=58&Itemid=31
Köszönöm a segítséget! Innen már intézem!

Posted 2009. December 05. - 15:09

nem kicsit lenne olcsóbb...
webshopból megfelel?Ha tudod hogy hol lehet beszerezni szólj nekem is, én is befizetek egyre.
Pressure Drive ill. Alloy Drive izgatja a fantáziámat!
http://www.high5.hu/...id=58&Itemid=31
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2009. November 16. - 23:13

Szerintem Andrist kérdezd. Ha jól emlékszem az õ szponzora a forgalmazó.Ha tudod hogy hol lehet beszerezni szólj nekem is, én is befizetek egyre.
A sebesség mindent megold.
Posted 2009. November 16. - 23:03

Ha tudod hogy hol lehet beszerezni szólj nekem is, én is befizetek egyre.
A Zold Pont uj boltjaban volt meg valamikor osszel, tipust nem tudok mondani.
http://bicycle.hu/
Egy telefont meger, hatha.
Posted 2009. November 16. - 22:57

Ha tudod hogy hol lehet beszerezni szólj nekem is, én is befizetek egyre.hejhó
lezyne pumpá(ka)t használ valaki?
filózom rajta...