Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pumpa

- - - - -

• Please log in to reply
491 replies to this topic

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

Attól tartok, szingó típusú az ajándékba kapott kerékpárom szelepe, így kérdésem, hogy kell kinéznie az ezzel kompatibilis pumpának, milyen felirat jelöli a "szingjóságot"? Mi az adapter neve, amellyel a benzinkúton is fel tudnám fújni? A gumi: Spectra S-AMBER 37x622, és õszintén szólva azt se látom rajta, hány bar-t bír ki (épp ott haloványabb).

Benzinkúttal az a baj, hogy az autóra van tervezve, a legtöbb helyen 4-5 barnál nem lehet többet fújni, ami nagyon kevés.

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
bemész egy bringaboltba és mond azt, hogy szelep adapter szeretnél tdni fogják, hogy mire gondolsz

egyébként így néz ki:Posted Image
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

ezmivolt

ezmivolt

újonc

• fórumtag
  • 3 posts
Attól tartok, szingó típusú az ajándékba kapott kerékpárom szelepe, így kérdésem, hogy kell kinéznie az ezzel kompatibilis pumpának, milyen felirat jelöli a "szingjóságot"? Mi az adapter neve, amellyel a benzinkúton is fel tudnám fújni? A gumi: Spectra S-AMBER 37x622, és õszintén szólva azt se látom rajta, hány bar-t bír ki (épp ott haloványabb).

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 posts

Tudnátok nekem olyan mûhelypumpát ajánlani (mondjuk az ebike kínálatából) amivel biztosan tudok az országútimba 8 bart pumpálni.
Hallani olyanokat, hogy xy mûhelypumpával 5-6 bar fölé már nemigen lehet fújni a gumit.
Alu testûre gondoltam és kb 10ezerig gondoltam elmenni max.

Üdv.

-Szerintem nézd meg ezt a cuccot bõven 10.000 alatt van és legalább minõségi darab.

Trek ker
TREK bike-on szebb az élet!!:cool2:

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Tudnátok nekem olyan mûhelypumpát ajánlani (mondjuk az ebike kínálatából) amivel biztosan tudok az országútimba 8 bart pumpálni.
Hallani olyanokat, hogy xy mûhelypumpával 5-6 bar fölé már nemigen lehet fújni a gumit.

Steel Floor Drive,,,Steel Floor Drive, Floor Pump, quality floor pump, best value floor pump, bicycle pump, bike, bike floor pump,
nem tudom pontosan, hogy melyik ez a Lezyne pumpa van-e 10 alatt, de mind nagynyomású és nagyon jó minõségû, az tuti.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

Nekem egy kínai pumpám van, Beto néven, lefogadom, hogy ugyan ezt még több más néven meg lehet venni. Már fújtam vele 8 bart, legalábbis ennyit mutatott, hitelesítve nem volt. Évek óta megvan és úgy használom, hogy az autószelepes lyukon fújok, átalakítóval.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
holnap kipróbálom a bikepositive-ot ha el nem felejtem.

vyger

vyger

vendég

• fórumtag
  • 50 posts

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,661 posts
Bemész a bringáddal egy közeli bringaboltba és elkéred 30mp-re a telópumpájukat. És 100%, hogy ezért nem fognak pénzt sem kérni.
Ha ez nem mûködne (amit nem hiszek), és az Örs Vezér tér valahogy útba esik, tudok adni pumpát. Nagyából egész nap jöhetsz.
Marci

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 posts
Sziasztok!

Egy kis segítség kellene! Ózdon hagytam a telópumpámat, és fel kellene fújni a manitou r7-esem, mert ki mennék vele terepre. Nem tudom mikor megyek haza, szóval jó lenne ha valaki egy 5 percre kölcsönadna egyet. Ja és ha Csömör közelében lenne akkor az szuper lenne, de elmegyek bármerre...

Köszi!

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

Bár a folyadékhûtést inkább csak nyáron érdemes rákapcsolni (28,5 fok felett)

Nem tudom, te milyen gagyi vackot láttál, csak olyat érdemes venni, amin automatikus a rendszer.

csaba8

csaba8

törzsvendég

• fórumtag
  • 955 posts

Dehogynem, a jobb márkák csúcsmodelljei nem véletlenül rendelkeznek keringetõs folyadékhûtéssel.

Bár a folyadékhûtést inkább csak nyáron érdemes rákapcsolni (28,5 fok felett)

"just chillin killin"

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

Ezek az alu minipumpák nem melegednek fel nagyon használat közben?Vagy a mûanyag ugyanúgy beizzik?

Dehogynem, a jobb márkák csúcsmodelljei nem véletlenül rendelkeznek keringetõs folyadékhûtéssel.

silboy

silboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 428 posts
Ezek az alu minipumpák nem melegednek fel nagyon használat közben?Vagy a mûanyag ugyanúgy beizzik?

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts

van olyan co2-s pumpa, amiben tudok használni sima szódásszifonhoz való patront?
nem kicsit lenne olcsóbb...

Nekem volt ilyen SKS-pumpám, amibe bele ment a hagyományos CO2 patron is - azt hiszem egy kis gumigyûrût kellett beszuszakolni a tartó aljába. Kb. két hagyományos patron helyettesített egy gyárit, de jól mûködött. Sajna pár éve elhagytam valahol. :( Plussz pont volt, hogy még pumpálni is lehetett vele, bár elég sokáig tartott, de mûködött!

webshopból megfelel?
http://www.high5.hu/...id=58&Itemid=31

Aha!
Köszönöm a segítséget! Innen már intézem! :)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
van olyan co2-s pumpa, amiben tudok használni sima szódásszifonhoz való patront?
nem kicsit lenne olcsóbb...

Ha tudod hogy hol lehet beszerezni szólj nekem is, én is befizetek egyre. :)
Pressure Drive ill. Alloy Drive izgatja a fantáziámat! :P

webshopból megfelel?
http://www.high5.hu/...id=58&Itemid=31

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Szerintem Andrist kérdezd. Ha jól emlékszem az õ szponzora a forgalmazó.

A sebesség mindent megold.

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 posts

A Zold Pont uj boltjaban volt meg valamikor osszel, tipust nem tudok mondani.
http://bicycle.hu/
Egy telefont meger, hatha.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts

hejhó

lezyne pumpá(ka)t használ valaki?
filózom rajta...

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 posts
hejhó

lezyne pumpá(ka)t használ valaki?
filózom rajta...
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"