Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pumpa

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
491 hozzászólás a témában

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Sajna nincs, mert merevvillához nem kell, a telós gép meg otthon pihen.

Akkor nincs ötletem.

A sebesség mindent megold.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
miert nem forditod meg a dolgot? fujd fel annyira amennyivel jonak erzed, aztan jegyezd meg az erteket. vegulis tokmindegy, hogy mennyit mutat - az a lenyeg, hogy mindig ugyanannyi legyen.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Van telópumpád? Mérd meg azzal utána a nyomást, az kb pontos.

Sajna nincs, mert merevvillához nem kell, a telós gép meg otthon pihen.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Errõl Zip tudna mesélni...;)

Szidja a gumit, s ráfogok, erre mondom, hogy "ember, minek fújod az UST-t 4 barra?" :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Használ valaki Blackburn Airtower 2 állópumpát? Az a gyanúm, hogy nem pontos, de jelenleg nincs cuccom, hogy utánamérjek. A pumpa szerint elõl 15, hátul 20psi-vel megyek, ami kissé kevésnek tûnik nekem. 29×2,4-es gumi, fullrigid gépben, mégsem ütöttem fel 70kg-val.

Van telópumpád? Mérd meg azzal utána a nyomást, az kb pontos.

A sebesség mindent megold.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Használ valaki Blackburn Airtower 2 állópumpát? Az a gyanúm, hogy nem pontos, de jelenleg nincs cuccom, hogy utánamérjek. A pumpa szerint elõl 15, hátul 20psi-vel megyek, ami kissé kevésnek tûnik nekem. 29×2,4-es gumi, fullrigid gépben, mégsem ütöttem fel 70kg-val.

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
decathlonos pumpa 750 Ft-ért.nekem eddig mindíg mûködött,országútiba is bele tudok tolni 5 bart,annyi meg elég hogy elguruljak olyan helyre,ahol fel tudom fújni rendesen

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

Én ilyesmit javasolnék, bár én nem hiszek a mûanyag pumpák erejében.

BikeFun Cleverhead (Kiegészítõk | Pumpa | Mini pumpa) | Kerékpár Webshop

nekem is ilyen van :) bevalt, bar minden szokoevben hasznalom. minek amugy egy ilyen pumpara nyomasmero? vesz eseten hasznalom, akkor meg annyi kell, hogy legyen mivel felfujni.

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás

Mi a jobb? Ha erõsen megszorítom a szelepet tartó anyát vagy ha kicsit lazára hagyom?

Nekem nincs is szelepet tartó anya (autószelepnél). :) Szerintem épp csak annyira húzd meg, hogy ne tekeredjen ki magától. Pumpát tudok jót, de nem nyomásmérõs, ezért nem ajánlottam (külön-külön jobban tetszik).

SokadikX

SokadikX

törzsvendég

• fórumtag
  • 695 hozzászólás

Van.Belesütött betû

Kívül v. belül?
---------------------------------
Más:
Mi a jobb? Ha erõsen megszorítom a szelepet tartó anyát vagy ha kicsit lazára hagyom?

SokadikX

SokadikX

törzsvendég

• fórumtag
  • 695 hozzászólás

Egy baja van: kellene nyomásmérõ is rá! ;-)
Amikor elõször kerestem hordozhatót, egy jó külsejû, "telszkópos" SKS mellett döntöttem. Nehéz is, a teleszkópot kinyitva gyakorlatilag használhatatlan és csak egy irányban pumpál. Kezdtem másikat keresni. Valamelyik boltban a kezembe nyomták ezt a B+, hóttgagyi külsejû mûanyagot. Ez is csak egy irányú, de teleszkópos nyélnek semmi nyoma. Úgy voltam vele, hogy egy ezres nem a világ. Aztán rá kellett jönnöm, hogy ezzel gyorsabban és könnyebben tudom felfújni a gumit, mint a mûhelypumpával. :-)
Nem teljesen világos, hogy hogy mûködik, de már kõkemény a gumi és még mindig két ujjal tartva tudom nyomni bele a levegõt. És most félek, hogy lassan tönkremegy... :-(

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás

SokadikX

SokadikX

törzsvendég

• fórumtag
  • 695 hozzászólás
Hm. Kedvenc kis pumpácskám tegnap igen fura hangokat hallatott pumpálás közben. :-(
(B+ mûanyag, kb. nyolc-tíz éve vettem, ha jól emlékszem, ~ 1000Ft-ért, szóval lassan tényleg lejár a "garanciája")
Tudnátok ajánlani valami könnyû, jól használható, nyomásmérõs pumpát, amit hurcolhatok a zsákomban?
SKS-t nem akarok, azt már látom. Nekem is rossz tapasztalatom volt vele és a neten talált vélemények sem javítottak a márkáról kialakult képen...

ui: van pumpa topik? Úgy emlékszem, volt, de a keresõ szerint nincs...

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás

Sziasztok !

Megbízható kisméretû pumpát keresnék (nem otthonra) presta szelephez, amivel 6-7 bar-ra fel tudom pumpálni az országúti gumimat.
A segítségeteket elõre is köszönöm.

Nekem ez van, tudom ajánlani. Hasonló, mint amit zscs ajánlott lentebb. Papíron 120PSI, gyakorlatilag 80PSI-ig próbáltam, érezhetõen még bírta volna. Amikor nincs nyomás a gumiban (defektjavítás után), néha kicsit nehezen indul meg, más bajom nem volt vele.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

Azért szeretem ezt a fórumot, mert itt mindig választ kapok a kérdéseimre. :-))
Egyesek kellemesen el offolgatnak egymással, a többiek meg le vannak sz@rva.
Na ebbõl elég is volt ennyi.

A fórum már csak ilyen ha valaki nem érez késztetést valami miatt hogy válaszoljon akkor nem fog.
3e fölött szsvsz 98%-ban már csak megbízható pumpát kapsz ízlés és pénztárca függõ.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee

Sziasztok !

Megbízható kisméretû pumpát keresnék (nem otthonra) presta szelephez, amivel 6-7 bar-ra fel tudom pumpálni az országúti gumimat.

Alloy Drive,112 g small / 128g medium,,Lezyne_minipumps_highvolume,
Ez az elsõ igazán használható és megbízható pumpám.
Teszt: Lezyne Alloy Drive Pump Review - BikeRadar (itt találsz sok más tesztet is)

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás

(8.) Ha beírtunk egy kérdést és arra nem jön rövid idõn belül válasz, nem írjuk be hogy a mi kérdésünkre miért nem válaszol senki. A tagok nem vakok, valószínûleg elolvasták amit írtunk, a hallgatásnak több oka is lehet:
- a kérdés érthetetlen volt és nem lehet rá válaszolni
- a kérdés túl nehéz volt és senki nem tud rá válaszolni
- a kérdés már milliószor elhangzott és senki nem akar újra rá válaszolni
Azt meg ugye nem várjuk el hogy a kérdésünkre ha nincs válasz, majd minden egyes fórumozó beírja: "én nem tudom"

amúgy tessék: BBB OVALINTEGRATE MINIPUMPA - EZÜST - Bringa Butik Webáruház
igazából szabadon válogathatsz, amire azt írják, hogy ki bírja tolni azt a nyomást az általában úgyis van.
inkább te leszel a szûk keresztmetszet ilyen nagy nyomású pumpálásnál, így érdemes a fentihez hasonló hosszabb pumpát keresni, igazán minivel csak szívás.

halivudirudi

halivudirudi

vendég

• fórumtag
  • 24 hozzászólás
Azért szeretem ezt a fórumot, mert itt mindig választ kapok a kérdéseimre. :-))
Egyesek kellemesen el offolgatnak egymással, a többiek meg le vannak sz@rva.
Na ebbõl elég is volt ennyi.

halivudirudi

halivudirudi

vendég

• fórumtag
  • 24 hozzászólás
Sziasztok !

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
3 szabvány van 12 gr menetes 16gr menetes ill menetnélküli
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!