Sajna nincs, mert merevvillához nem kell, a telós gép meg otthon pihen.
Akkor nincs ötletem.
Sajna nincs, mert merevvillához nem kell, a telós gép meg otthon pihen.
A sebesség mindent megold.
Van telópumpád? Mérd meg azzal utána a nyomást, az kb pontos.
Használ valaki Blackburn Airtower 2 állópumpát? Az a gyanúm, hogy nem pontos, de jelenleg nincs cuccom, hogy utánamérjek. A pumpa szerint elõl 15, hátul 20psi-vel megyek, ami kissé kevésnek tûnik nekem. 29×2,4-es gumi, fullrigid gépben, mégsem ütöttem fel 70kg-val.
A sebesség mindent megold.
Én ilyesmit javasolnék, bár én nem hiszek a mûanyag pumpák erejében.
BikeFun Cleverhead (Kiegészítõk | Pumpa | Mini pumpa) | Kerékpár Webshop
Mi a jobb? Ha erõsen megszorítom a szelepet tartó anyát vagy ha kicsit lazára hagyom?
Van.Belesütött betû
Én ilyesmit javasolnék, bár én nem hiszek a mûanyag pumpák erejében.
BikeFun Cleverhead (Kiegészítõk | Pumpa | Mini pumpa) | Kerékpár Webshop
Sziasztok !
Megbízható kisméretû pumpát keresnék (nem otthonra) presta szelephez, amivel 6-7 bar-ra fel tudom pumpálni az országúti gumimat.
A segítségeteket elõre is köszönöm.
A fórum már csak ilyen ha valaki nem érez késztetést valami miatt hogy válaszoljon akkor nem fog.Azért szeretem ezt a fórumot, mert itt mindig választ kapok a kérdéseimre. :-))
Egyesek kellemesen el offolgatnak egymással, a többiek meg le vannak sz@rva.
Na ebbõl elég is volt ennyi.
Sziasztok !
Megbízható kisméretû pumpát keresnék (nem otthonra) presta szelephez, amivel 6-7 bar-ra fel tudom pumpálni az országúti gumimat.
A segítségeteket elõre is köszönöm.
(8.) Ha beírtunk egy kérdést és arra nem jön rövid idõn belül válasz, nem írjuk be hogy a mi kérdésünkre miért nem válaszol senki. A tagok nem vakok, valószínûleg elolvasták amit írtunk, a hallgatásnak több oka is lehet:
- a kérdés érthetetlen volt és nem lehet rá válaszolni
- a kérdés túl nehéz volt és senki nem tud rá válaszolni
- a kérdés már milliószor elhangzott és senki nem akar újra rá válaszolni
Azt meg ugye nem várjuk el hogy a kérdésünkre ha nincs válasz, majd minden egyes fórumozó beírja: "én nem tudom"