Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pumpa

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
498 hozzászólás a témában

verti

verti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.064 hozzászólás

Basszus, meg akartam rendelni a bringavarázstól és most nézem 3000 Ft a futár költség?? Ez valami hihetetlen. (és elfogadhatatlan számomra)

Ha minden igaz, úgyis megyek a bringaexpo-ra, majd ekkor megpróbálok eljutni ide is.

Hódmezõvásárhelyen a drótszamár kerékpárbolt a partnerük, biztos hoznak neked.

(ex)Cat

(ex)Cat

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 hozzászólás

pl. itt: Lezyne Shock Drive pumpa (légnyomásmér
és itt: Lezyne Pressure Drive pumpa - .::BRINGAVARZS KERKPR ZLET • SZERVIZ • WEBSHOP::.

Basszus, meg akartam rendelni a bringavarázstól és most nézem 3000 Ft a futár költség?? Ez valami hihetetlen. (és elfogadhatatlan számomra)

Ha minden igaz, úgyis megyek a bringaexpo-ra, majd ekkor megpróbálok eljutni ide is.

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 hozzászólás

Szia!

Hol forgalmazzák ezeket a Lezyne pumpákat? Vagy kintrõl rendeled?

pl. itt: Lezyne Shock Drive pumpa (légnyomásmér
és itt: http://www.bringavar...ure-Drive-pumpa

Ridley Noah Fast 

verti

verti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.064 hozzászólás

Megnéztem, tetszik is, de a Lezyne-t annyival jobbnak tartom, hogy külön csõvel lehet pumpálni, így véletlenül se téphetem ki a szelepet a helyébõl.

Szia!

Hol forgalmazzák ezeket a Lezyne pumpákat? Vagy kintrõl rendeled?

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 hozzászólás

Megnéztem, tetszik is, de a Lezyne-t annyival jobbnak tartom, hogy külön csõvel lehet pumpálni, így véletlenül se téphetem ki a szelepet a helyébõl.

...hát aki hevesen pumpál!:)

Ridley Noah Fast 

(ex)Cat

(ex)Cat

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 hozzászólás

Igen, ahhoz kellene. Köszi, megnézem ezt a típust!

(ex)Cat

(ex)Cat

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 hozzászólás

Szia!
Outira kell? Ajánlhatom a BLACKBURN AIRSTIK SL MINIPUMPA-t? Ezt használom, jó az ára 4000 HUF, nincs 16 cm és csupán 60g.körüli a tömege. 8bar-t tudsz vele produkálni.

Igen, ahhoz kellene. Köszi, megnézem ezt a típust!

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 hozzászólás

A Lezyne Pressure Drive megéri az árát? Ha igen, milyen méretben érdemes venni? Súly miatt gondolom az S lenne a nyerõ, de használhatóság szempontjából talán a nagyobbat érdemes.

Szia!
Outira kell? Ajánlhatom a BLACKBURN AIRSTIK SL MINIPUMPA-t? Ezt használom, jó az ára 4000 HUF, nincs 16 cm és csupán 60g.körüli a tömege. 8bar-t tudsz vele produkálni.

Ridley Noah Fast 

(ex)Cat

(ex)Cat

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 hozzászólás
A Lezyne Pressure Drive megéri az árát? Ha igen, milyen méretben érdemes venni? Súly miatt gondolom az S lenne a nyerõ, de használhatóság szempontjából talán a nagyobbat érdemes.

Szabii

Szabii

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás
Köszi a segítséget, az Airtower 2 1200 forinttal drágább az 1-nél, szerintem beruházok egy kettesre.

gren_tamas

gren_tamas

törzsvendég

• fórumtag
  • 696 hozzászólás

A jovoben szeretnek venni egy muhelypumpat, kineztem 2-t, Blackburn Airtower 1 es 2.
Van valakinek valami tapasztalata, velemenye valamelyikrol?

Van egy Blackburn mûhelypumpám, azt hiszem, Airtower 1, harmadik éve használom. A fejben két lika van, az egyik Presta (Dunlop-ra is jó), a másik autószelep (Schrader). Egy idõben melléfújt, azaz a két lik közti zárószelep nem mûködött jól, rájöttem, hogy az egyiket (illetve a másikat) befogva és erõset pumpálva a jelenség eltüntethetõ.
Egy éve szétszedtem, és az O gyûrût meg a henger belsejét bekentem szilikonzsírral.
Elõnye (amit persze el is várunk), hogy 10 bar fölé is nyom, szingót fújtam már annyira; a peremes országútikat 8-ra szoktam, ez kb. 28-30 pumpálás alatt megy (0-ról) 23-as gumira. Nagyon megkönnyíti és meggyorsítja a szerelést, ma is venném ugyanezt. A fogantyújában vannak adapterek (foci, gumimatrac fújására) is.
A drágább modellek egyik elõnye, hogy a nyomásmérõ föl van emelve, nem a föld közelében van, így jobban látható (de aki ezt nem látja, csak szemüvegben merészkedjen az útra!).

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.691 hozzászólás
Az elõzõ, 14. oldalon sokat beszéltünk mûhelypumpákról. Olvasd át !
Én a Meridát istenítem, aki próbálta, mindenkinek nagyon tetszett neki.

ezek a nagyon kismeretu pumpak (<20cm) mennyire hasznalhatoak? ossze akarok allitani ilyen bringaszerelo packot, amit szukseg eseten csak rabiggyesztek a bringara, ha kell. eddig a hatizsakban cipeltem hosszabb turakon egy doboz tarsasagaban (szerszam + gumis cuccok), igy nem nagyon erdekelt a merete, de ilyen kozepesebb turakon nem vinnek zsakot, ha nem muszaj, ugyanakkor 5-10kmre barmitol az erdoben akarmi megtortenhet, ami eleg nagy tav ahhoz, hogy egy remalom legyen kikavarodni.
eredetileg nyeregtaskara gondoltam, hogy vhogy abban kellene osszehozni, de szimpibbnek tunik a kulacstartoba rakhato doboz - ezek olyan 0.5-0.9 literesek. szerintetek beleferne? annyit tudok, hogy a pumpa nelkul olyan 0.5l a pack, illetve a vazon sajnos olyan 22-24cmnel hosszabb kulacs nem nagyon fer el.

Elég jó megoldás a 3 labdás teniszlabda doboz (21cm) vagy a 4 labdás (28cm) doboz. Tökéletesen szabványos a kulacstartóba, könnyû nyitni-zárni, teljes szélességben nyílik a szája. Én évek óta ilyenekkel járok, már sokan átvették az ötletet. Én pl. széldzsekit, aláöltözetet, stb. hordok benne.
Marci

Szabii

Szabii

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás
Sziasztok!
A jovoben szeretnek venni egy muhelypumpat, kineztem 2-t, Blackburn Airtower 1 es 2.
Van valakinek valami tapasztalata, velemenye valamelyikrol?
Vagy esetleg tudtok mast ajanlani? Max 8000 Ft-ert szeretnek venni.
Koszi a segitseget!

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás

ezek a nagyon kismeretu pumpak (<20cm) mennyire hasznalhatoak?

teljesen jó.

nekem egy 20cm^3-s (~11cm dugattyú hossz) kelly's pumpám van, 2,5"-ös gumi is gyorsan felszalad, outiba meg kb 5barig erõlködés nélkül tudok fújni. (saccra, 23mm-t annyira, hogy ne kapjak felütést mûhelypumpáig)

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
talaltam infot - a pronak van 0.75les, az 20.5cm magas (gondolom ez brutto), ebbe az a lezyne? 18.5cm hosszu. azt szeretnem, hogy minden egyben legyen. ha kell a hatitatyoba rakom, ha kell a kulacstartoba.

Kánya

Kánya

törzsvendég

• fórumtag
  • 846 hozzászólás
  • LocationMecsek
Én 0.5-ös kulacsot vágtam el hosszába úgy hogy a talpát nem vágtam el ,így szét tudod nyitni és belegyömöszölni a cuccot, végül a kupak összefogja ! 1db belsõ 4-5-6 imbusz, láncbontó és egy darab rongy estleges olajtörlésre és hogy ne zörögjön benne a szerszám!
A pumpa mellette kap helyet a kulacstartóra rögzített gyári bilincsen!

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
ezek a nagyon kismeretu pumpak (<20cm) mennyire hasznalhatoak? ossze akarok allitani ilyen bringaszerelo packot, amit szukseg eseten csak rabiggyesztek a bringara, ha kell. eddig a hatizsakban cipeltem hosszabb turakon egy doboz tarsasagaban (szerszam + gumis cuccok), igy nem nagyon erdekelt a merete, de ilyen kozepesebb turakon nem vinnek zsakot, ha nem muszaj, ugyanakkor 5-10kmre barmitol az erdoben akarmi megtortenhet, ami eleg nagy tav ahhoz, hogy egy remalom legyen kikavarodni.

eredetileg nyeregtaskara gondoltam, hogy vhogy abban kellene osszehozni, de szimpibbnek tunik a kulacstartoba rakhato doboz - ezek olyan 0.5-0.9 literesek. szerintetek beleferne? annyit tudok, hogy a pumpa nelkul olyan 0.5l a pack, illetve a vazon sajnos olyan 22-24cmnel hosszabb kulacs nem nagyon fer el.

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.325 hozzászólás
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee
No ilyen tesztet is rég láttam a Radaron: Lezyne Pressure Drive Pump Review - BikeRadar

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

Akkor a BBB-vel jobban járnék szerinted? Nem igazán vagyok otthon ebben, vettem egy új vázat amiben levegõs tag van, most van kölcsönpumpám, de kéne egy saját.

mint márkát a BBB-t nem szeretem,de a használhatóság szempontjából ok.
én sks-t vettem anno.
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Szerintem a legjobb telópumpák a revolver szelepesek azaz mint a mûhelypumpák feje.PL:
Feltöltött kép
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!