Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pumpa

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
491 hozzászólás a témában

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
a telopumpabol ki szoktam fujkalni az esetleges olajat, ami a legkamrabol belemehet. par eve mukodik, pedig ossztelosnal eleg sokat hasznaltam :) sima olcso fem acor, aruljak meg par neven biztosan.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

Hali

Volt egy Bontrager telópumpám, ami behalt. Égvilágon semmibaja, csak leszakadt a szelep a tömlõrõl. Vagyis inkább olyan mintha a telóból kiszivárgó olaj ette volna meg. Lényeg hogy szerintem meg lehetne csinálni, csak valamivel rá kéne szorítani a tömlõ száját a szelepre. Csak nem tudom mivel és hogyan.
Valakinek volt ilyen problémája és sikerült megoldani?

Most mûhely pumpával fújkálom a telókat. :D

Aba billincs
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

tld

tld

vendég

• fórumtag
  • 27 hozzászólás
Hali

Volt egy Bontrager telópumpám, ami behalt. Égvilágon semmibaja, csak leszakadt a szelep a tömlõrõl. Vagyis inkább olyan mintha a telóból kiszivárgó olaj ette volna meg. Lényeg hogy szerintem meg lehetne csinálni, csak valamivel rá kéne szorítani a tömlõ száját a szelepre. Csak nem tudom mivel és hogyan.
Valakinek volt ilyen problémája és sikerült megoldani?

Most mûhely pumpával fújkálom a telókat. :D

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
fura hogy ilyen olcso (nem beragadt ar?) - azt hittem sokkal dragabbak, aztan olcsobb alternativat kerestem :) bar ezek a kis pumpak tenyleg csak vesz esetere kellenek, hogy hasznalhatova lehessen tenni a bringat. a mostanit is alig hasznaltam meg, pedig mar megvan egy ideje.

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee

milyenek ezek a birzman minipumpak? van olyan, mint a lezyne kispumpai? akarok egy ilyen minicsomagot (pumpa, gumi, folt, zsebszerszam), hogy hosszabb turan se kelljen zsakot vinni.
BikeFun - Birzman - Pumpa

Passz, nem volt ilyenem; inkább csak egy megjegyzésem lenne ehhez. Személyes tapasztalataim szerint a szelepre ráfogós minipumpákat viszonylag nehéz használni, jobbak a tömlõsek - és a Lezyne Alloy Drive például ilyen. Az nem jó? Ahhoz is jár alapból a kulacstartó alá szerelhetõ konzol és árban sem drágább sokkal, sõt, Bringavarázsnál 6500 Ft.
Montihoz az M-eset érdemes venni; igaz, Birzmanhoz képest kõnehéz, mert 130g, de cserébe csupa CNC-zett fémbõl készült és kábé elpusztíthatatlan. Ha kell, extrém esetben még teleszkópot is fújhatsz vele... ;-)

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
milyenek ezek a birzman minipumpak? van olyan, mint a lezyne kispumpai? akarok egy ilyen minicsomagot (pumpa, gumi, folt, zsebszerszam), hogy hosszabb turan se kelljen zsakot vinni.
BikeFun - Birzman - Pumpa

Frenk

Frenk

vendég

• fórumtag
  • 37 hozzászólás
Köszönöm, akkor sincs probléma mert akkor a Lezyne törölve.

dirobi

dirobi

vendég

• fórumtag
  • 139 hozzászólás
Csak jelzem, mert szerintem benézted

Lezyne CNC Floor Drive pumpa 31.242 Ft

Sziasztok!

Mûhelypumpa vásárlásához kérnék segítséget. A lényeg, hogy országúti "pumpálásához" is megfelelõ legyen - tehát legyen benne "bar" tartalék.
A következõket néztem ki:
- Blackburn AIRTOWER 2
- PRO Touring
- Lezyne CNC Floor Drive pumpa 2012
- Park Tool PFP-6
- esetleg Topeak JoeBlow Sport II / ha megér +2500 ft-tal többet az elõzõeknél /.

Segítségeteket elõre is köszönöm.

Frenk

Frenk

vendég

• fórumtag
  • 37 hozzászólás
Sziasztok!

Mûhelypumpa vásárlásához kérnék segítséget. A lényeg, hogy országúti "pumpálásához" is megfelelõ legyen - tehát legyen benne "bar" tartalék.
A következõket néztem ki:
- Blackburn AIRTOWER 2
- PRO Touring
- Lezyne CNC Floor Drive pumpa 2012
- Park Tool PFP-6
- esetleg Topeak JoeBlow Sport II / ha megér +2500 ft-tal többet az elõzõeknél /.

Segítségeteket elõre is köszönöm.

löpapp

löpapp

törzsvendég

• fórumtag
  • 406 hozzászólás
Bármilyen 1000dt körüli minipumpa jó erre a célra, olyat vegyél aminek rászorítós a feje.Általában minden szelephez jók.

szabfila

szabfila

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás
Sziasztok! Tudnátok ajánlani minipumpát, csak arra kellene, hogy montis tekeréseim alkalmával ott lapuljon a zsákomban a biztonság kedvéért.

(ex)Cat

(ex)Cat

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 hozzászólás
CO2 pumpákkal kapcsolatban van valakinek valami tapasztalata? A Topeak CO2-t nézegetem..

(ex)Cat

(ex)Cat

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 hozzászólás

Hódmezõvásárhelyen a drótszamár kerékpárbolt a partnerük, biztos hoznak neked.

Basszus, ezt meg se néztem. Köszi!

verti

verti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.064 hozzászólás

Basszus, meg akartam rendelni a bringavarázstól és most nézem 3000 Ft a futár költség?? Ez valami hihetetlen. (és elfogadhatatlan számomra)

Ha minden igaz, úgyis megyek a bringaexpo-ra, majd ekkor megpróbálok eljutni ide is.

Hódmezõvásárhelyen a drótszamár kerékpárbolt a partnerük, biztos hoznak neked.

(ex)Cat

(ex)Cat

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 hozzászólás

pl. itt: Lezyne Shock Drive pumpa (légnyomásmér
és itt: Lezyne Pressure Drive pumpa - .::BRINGAVARZS KERKPR ZLET • SZERVIZ • WEBSHOP::.

Basszus, meg akartam rendelni a bringavarázstól és most nézem 3000 Ft a futár költség?? Ez valami hihetetlen. (és elfogadhatatlan számomra)

Ha minden igaz, úgyis megyek a bringaexpo-ra, majd ekkor megpróbálok eljutni ide is.

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 hozzászólás

Szia!

Hol forgalmazzák ezeket a Lezyne pumpákat? Vagy kintrõl rendeled?

pl. itt: Lezyne Shock Drive pumpa (légnyomásmér
és itt: http://www.bringavar...ure-Drive-pumpa

Ridley Noah Fast 

verti

verti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.064 hozzászólás

Megnéztem, tetszik is, de a Lezyne-t annyival jobbnak tartom, hogy külön csõvel lehet pumpálni, így véletlenül se téphetem ki a szelepet a helyébõl.

Szia!

Hol forgalmazzák ezeket a Lezyne pumpákat? Vagy kintrõl rendeled?

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 hozzászólás

Megnéztem, tetszik is, de a Lezyne-t annyival jobbnak tartom, hogy külön csõvel lehet pumpálni, így véletlenül se téphetem ki a szelepet a helyébõl.

...hát aki hevesen pumpál!:)

Ridley Noah Fast 

(ex)Cat

(ex)Cat

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 hozzászólás

Igen, ahhoz kellene. Köszi, megnézem ezt a típust!

(ex)Cat

(ex)Cat

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 hozzászólás

Szia!
Outira kell? Ajánlhatom a BLACKBURN AIRSTIK SL MINIPUMPA-t? Ezt használom, jó az ára 4000 HUF, nincs 16 cm és csupán 60g.körüli a tömege. 8bar-t tudsz vele produkálni.

Igen, ahhoz kellene. Köszi, megnézem ezt a típust!