Remélem a BB-sek nem bánják, de bekopizom ide, hogy mi is történt valójában Annával. Azt hiszem, most már itt is mindenki kiváncsi és aggódik is.:
Az õ elmondása szerint 2-szer esett, elõször aszfalton ment lefelé, jött szembe egy autó és azt próbálta kikerülni, akkor esett el. A második az terepen volt késõbb. Tegnap még anna sem tudta megmondani, hogy melyik volt a durvább, de az autós eset tuti megviselte, mert azt sírva mesélte.
Én egyébként a cél elõtt 3-4 km-mel találkoztam vele, egy hídnál, a bringája már a túloldalon volt, õt 2 srác segítette át a hídon, mert járni nem tudott.Én azt hittem ott esett el, de nem értettem, hogy hogy "repült" át a bringája a másik oldalra. Aztán a srácok mentek tovább, én meg kérdeztem Annát, hogy mi a helyzet, aztán kiderült, hogy már egy ideje fájdalmakkal teker, csak ugye a hidat nem tudta bevállalni, járni meg nem tudott (tényleg nem! láttam, hogy nem tudja emelni a lábát). Ekkor a srácok után kiabáltam, hogy küldjenek ide mentõt, de mivel nem volt válasz, mondtam Annának, hogy akkor üljön itt nyugodtan, bemegyek és küldök mentõt.Persze õ mondta, hogy nem érdekli jön õ is....5 perc alatt sem tudtam lebeszélni, hogy tovább jöjjön, pedig én még el is indultam....utánam jött, valahogy felmászott a keróra és tekert utánam, megvártam, aztán beszélgettünk, hogy eltereljem a figyelmét. volt még két mászás, megcsinálta....hogy hogy azt nem tudom, utána a cél elõtt 6-700m-rel láttam, hogy jön mögöttünk a 2RC-s lány....többi ismert->nyomtunk egy sprintet.
Véleményem, hogy Anna nagyon erõs akaratban, viszont kicsit szarul érzem magam, hogy nem tudtam lebeszélni....nem ér annyit az a 2. hely szerintem, ezt vki magyarázza el neki, mi van ha pl szalagszakadása van, versenyez vele még fél órát, aztán soha többet nem lesz ép lába...nem lehet gyõzni mindenáron...az egészség fontosabb kell, hogy legyen.
Még egy infó: Annának szeméremcsont törése lett! :-X
Hát ez nagyon durva!
Ekkora akaraterõt! Igy végigtekerni és még nyomni a végén egy sprintet! Csak éppen tényleg nem biztos, hogy megéri sérülten erõltetni magad, mert ki tudja, mit szúrhatsz el a testeden. Egészség csak egy van.
Nagyon remélem, hogy minél hamarabb meggyógyul a lány, lehetõleg minden utóhatás nélkül.