Tisztelt rendezõség.
Fontos a megszólítás, nem egyéneknek szól.
Most jutok csak odáig, hogy véleményezzem én is, de az elõttem szólók kimerítették ELÉG SOK aggályomat. Parkolás, idõcsúszás, élelem-víz hiánya, esetleges bunkó beszólások a frissítõpontokon. Bár nem vagyok egy "Zerge", de végigcsináltam immáron negyedjére a 100-ast, és az ucsó frissítõ állomáson ahol már (edzetlenségem miatt is) fizikálisan és lelkileg összetörve haladok elõre nem hiszem hogy oly "magasztos" lekicsinylõ szövegre volna szükségem. Bár nem hatott meg ott, utólag erõssen zavar. További gondom, ami még nem hangzott el, hogy azok az emberek (rendezõk), akik kint vannak utat zárni, iránytmutatni (90%-ban jól végezve a munkájukat) legalább azzal legyenek tisztába, hogy az utánna lévõ 1-3-5-10Km-en lefelé vagy felfelé jön. Én ismertem a pályát, de rákérdezgettem tesztbõl, és nem igazán találták el még tipp szintjén sem. Bár ez csak egy kis adalék. Az, hogy a végén annyira nincsennek tisztelve a versenyzõk akik VÉGIG CSINÁLJÁK a távot, hogy megvárják az idejét. Erõssen nonszensz. Olyan ez, mintha az F1 isten Summacher után hazamennének a rendezõk, Baumgártnert meg a takarító meg a portás tessékelné ki a pályáról, mert már mennének haza. Pont azoknak az embereknek megy így el a kedve az egésztõl, aki talán a legtöbbet küzdött a Saját céljáért, és akibõl esetleg az utánpótlás is lehetne. Az, hogy, 5percenként elment az áram, elfogyott a víz és még mosdani sem tudtam szintén elfogathatatlan. Egyébként biztos nagyon istenek a nagynyomású mosók!!! Csak tudjátok én is annyit fizettem a rendezvényért, mint akinek jutott belõle. Egész végig olyan érzésem volt, mintha az elsõ 50 versenyzõnek lenne rendezve az egész, én meg a szükséges plussz selejt lennék, akinek KELL a pénze, de egyébként le van szarva, miután befizette. (erõssen politikai szinezete van) Azt nem igérem, hogy jövõre benne leszek az 50-ben, de hogy komoly lobbit folytatok a rendezvény ellen azt megígérem. És még 1 dolog ami végképp betette a kaput. A chippes idõmérés egy hatalmas VICCCCCCCCCC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A hivatalos oldalra feltett eredmények véglegesek?? Nagyon remélem, hogy nem!!!!! Történt ugyanis, hogy 2 barátom, akik szintén a 100-as távon indultak mögöttem tekerve az ördögoldal elõtt technikai problémával küzdöttek. Lánc, defekt, fék és kb 2-óra szerelgetés után feladva a versenyt, betonon, bánkút-nagymezõ-irányába, elérve a fõutat felsõtárkányon át betonon visszagurultak a célhoz, áttekerve a célvonalon. Így mire megérkeztem, lefürödve, megvacsizva, felöltözve jófésülten vártak elmesélve élményüket.(hogyan is jártak és adták íly módon fel a küzdelmet) Mindezek ellenére jóval elõttem látom a nevüket a "végleges" eredménylistán. Ha nem tudnám az õ történetüket, még bosszankodnék is, hogy legyõztek, és gondolkoztnék is rajta, hol hibáztam, de!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KÖNYÖRGÖM KB 60KM-T MENTEK ÖSSZESEN. AZOK, AKIK KINT ÍRKÁLGATTÁK A RAJTSZÁMOKAT MI A GRÁNÁTÉRT ÜLTEK OTT?????? EGYÁLTALÁN MIT CSINÁLTAK???? E-HELYETT AKÁR TV-T IS NÉZHETTEK VOLNA OTTHON. VAGY, HA ÕK TETTÉK A FELADATUKAT ÉS TÉNYLEG ÍRTÁK LELKIISMERETESEN A RAJTSZÁMOKAT ÉS A VÉGÉN ODA IS ADTÁK AZOKAT A VÉGEREDMÉNYT ÖSSZESÍTÕ EMBEREKNEK VAGY EMBERNEK NEM KELLETT VOLNA EGYEZTETNI AZT A BEFUTÓKKAL?????????????????????? VÉGÜLIS OLYAN SOK MÁR NEM VOLT HÁTRA NAGYMEZÕTÕL A CÉLIG, CSAK A FELE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HA TUDOM, HOGY ELÉG CSAK ENNYIT MENNI A 100-BÓL AKKOR JÖVÕRE MEGÍGÉREM, HOGY GYÕZÖK, ÉS EZT A LEHETÕ LEGKOMOLYABBAN MONDOM. VAGY ESETLEG OTT MÉG EZ FONTOS???? NEM HINNÉM. EZEK UTÁN MIT GONDOLJAK. HANYADIK LETTEM A "VERSENYEN". CSAK ÕK KETTEN CSINÁLTAK ILYET???? BIZTOS. MI LENNE, HA MOST GONDOLNÉK EGYET, ÉS MEGÓVNÁM E-MIATT AZ EGÉSZ VERSENYT, A 168. HELYRÕL (AMINEK SEMMI ÉRTELME NEM LENNE)??????????????A KÉT BARÁTOM TERMÉSZETESEN ELISMERI, HOGY IGEN, ÕK MINDEN HÁTSÓ SZÁNDÉK NÉLKÜL EZT TETTÉK. MÉG VALAKI???? ENNYIT ERRÕL. HA CSAK ENNYIRE MEGY A FELADAT, NEM KELL NEKTEK "maratont" SZERVEZNI CSIPPES HÓKUSZPÓKUSSZAL, FELKÉSZÜLETLENÜL. ELÉG LESZ CSAK EGY BARÁTI ÖSSZEJÖVETEL IS KI-MIT HOZ AZT FOGYASZT ALAPON ÖSSZNÉPI BARÁTI TEKERÉS CÍMMEL. CSAK AZ NEM KERÜL ENNYIBE!!!!!!! HOZZÁ KÍVÁNOM TENNI IROMÁNYOMHOZ, HOGY ÉN NEM EGYSZER RENDEZTEM MÁR VERSENYT (GYORSASÁGI MOTORVERSENYT), VIZSGÁZOTT BÍRÓ VAGYOK. NEM A LEVEGÕBE BESZÉLEK TUDOM, MI ÁLL A HÁTTERÉBEN EGY ILYENNEK, ÉS MINDENT MEG LEHETETT VOLNA SZERVEZNI KORREKTEN. PLÁNE 3ÉV TAPASZTALATÁVAL + 3ÉVNYI MÁS RENDEZVÉNY TAPASZTALATÁVAL (ABBÓL IS LEHET ÁM TANULI).
BÍZOM BENNE, HOGY NEM VOLTAM TISZTELETLEN DE ÉRZELMINLEG ERÕSSEN TÚLFÛTÖTT HANGULATBAN VAGYOK A 7VÉGE MIATT.
remélem lesz (ha lehetséges) magyarázat a felvetett problémámra. Bár borítékolom a választ a rendezõség részérõl.
Üdv,
Baliba