Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

IV. Bükk Hegyikerékpár Maraton

- - - - -

  • Lépj be és szólj hozzá
655 hozzászólás a témában

#81
Ras

Ras

    fórumfüggõ

  • fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
szerintem nem lett kimagyarázós ;)

mindenesetre furdall a kiváncsiság, hogy az alig banán plusz 5. pontnál zserbó, ami szerintem visszalépés a tavalyi (igaz 50kmen) mûzli ás banánhegyek után, miért csak ennyi lett...
mi az oka hogy idén kevesebb volt a kaja? (nem hinném hogy az hogy csak szombat este vásároltatok be...)

valamint azt sem értem hogy tavaly miért lehetett vasárnap a tésztaparti...

sajna a jelek eltünése olyan probléma, ami megvolt tavaly is tudomásom szerint és nehezen orvosolható :-X én is láttam elforgatott vagy levett nyilakat vagy X-et...

én adok mégegy esélyt jövõre is, mert a tavalyi igencsak tetszett... ennyit nagyon is megérdemeltek ;)

#82
NObody

NObody

    vendég

  • fórumtag
  • 57 hozzászólás
Tisztelt versenyzõtársak!

Ez a verseny valóban nem úgy sikerült ahogyan szerettük volna.
Elõször is köszönjük az észrevételeiteket, sok tanulsággal szolgálnak nekünk. Jól esnek a dicsérõ szavak, de nincs egy csepp rossz érzésem a fikázókkal szemben sem. Ez a verseny nem csak nektek, de nekünk is új volt. Egy csomó ismeretlen helyzettel kellett megküzdenünk az új helyszín miatt. Ezeket nem részletezném, hiszen már szinte mind „kitárgyaltátok”. Mondhatnám, hogy a vízhiány nem a mi hibánk, mert nem tehetünk róla, hogy a bánya szivattyúi nem mûködtek, de nem mondom, mert a mi versenyünkön történt a mi szervezésünk alatt, ergó a mi hibánk. S ha belegondoltok, a kõbánya jobban kitolt velünk ez által, mint mi veletek, hiszen a mi erkölcsi kárunk felbecsülhetetlen. Ez egy olyan dolog ami csak az elsõ itt rendezett versenyen fordulhat elõ. Jövõre ilyen téren semmi gond nem lesz, ezt megígérem! Ugyan ilyen dolog a parkolás is. Tudjuk hol hibáztunk. Talán a büfé az egyetlen dolog amire azt mondanám, hogy ne minket szidjatok, mert abszolút nem volt beleszólásunk sem a mûködésébe, sem az áraiba. Valószínûleg jövõre a tésztaparti nem szombaton lesz, hanem vasárnap, mindenkinek a célba érkezéskor.
Frissítés. A banánokat szombat este vettük meg, a zserbót pedig vasárnap reggel, mindkettõt a nevezettek számához igazítva. Elvileg mindenkinek kellett volna hogy jusson minimum egy-kettõ mindenbõl. A várkúti frissítõhöz én magam vittem ki verseny közben még 2 karton banánt, mert sokan ötösével, hatosával vitték magukkal. Amikor pedig az ott lévõ rendezõk rájuk szóltak…. talán pont azok írták azt, hogy gorombán bántak velük a frissítõknél. Persze azokat ez nem vigasztalja akik éhen maradtak, sõt láthatjuk mennyire felbosszantotta õket, Én sem éreznék máshogy. Tõlük bocsánatot kérek, sajnos utólag jóvátenni nem tudjuk.

Thommey!
Azt hiszem te vagy eddig az egyetlen aki a kõporcsíkozás ellen van. Mivel nincs 680 rendezõnk pluszba, hogy minden keresztezõdésbe állítsunk egyet, ezért a pályát jelölni kell. A nyilazás jó dolog, a piros fehér nyíl már messzirõl látszik. Nem szeretnék utalást tenni más versenyek szervezõire vagy fanatikus természetvédõkre, de tény, hogy a nyilak eltûnnek. Nem leesnek, nem leáznak, hanem eltûnnek. 30 méterrel odébb megtaláljuk. Felveszem, bezacskózom, hasonlóan mint a rendõrségi helyszínelõk. (csak az újlenyomatok miatt). A kõporcsíkot nem lehet ellopni, sem nyomtalanul eltüntetni. Az esõ kicsit besárgítja, de nem tünteti el. Ha akkora esõ esik, hogy eltünteti akkor annak a versenynek már amúgy is lõttek. Szerintem a pálya korrektül ki volt jelölve. Érdekességképpen, SJ mesélte, hogy az elõtte haladó srácok úgy elmentek egyenesen egy jobbos elágazóba, hogy két nyíl is volt kitéve plusz hófehér kõporcsík. Most akkor mit tegyünk?

Sok olyan apró dolog van amire reagálnom kellene, - mint pl az hogy az elakadt versenyzõket nem hagytuk magunkra mert én magam mentem értük egy mikrobusszal, (persze csak azokért akiknek volt annyi eszük, hogy üzenjenek, vagy hogy megvárják a záróembert) vagy az, hogy egy eltörött csuklójú lányt én vittem a kórházba….. (remélem mihamarabb meggyógyul), - de nem teszem mert ez a topik most a fikázók paradicsoma és nem szeretném elrontani a kedvüket ezzel a sajnos amúgy is kidumálás ízûre sikeredett hozzászólásommal.

Nem kidumálni jöttem ide, hanem pusztán köszönetet mondani azért, hogy ha már az idei verseny nem is nyerte el mindenkinek a tetszését, legalább annyi tisztelet van bennetek, hogy véleményetekkel segítitek a 2005-ös Bükkmaraton elõkészületeit. Minden hozzászólást elolvasunk és megfontolunk, hogy jövõre ismét mindenki a lehetõ legjobban érezze magát.

Kovács Tamás NSE Eger


#83
Csucsu

Csucsu

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 780 hozzászólás
  • LocationBudapest

Evvel csak az a probláma, hogy legjobb tudomásom szerint (Ádám mondta) a chipeseknek csak egy szõnyege van. Tehát az ami a rajt/cél területen regisztrál. Így elég nehéz részidõket illetve elhaladásokat regisztrálni.


Ez komoly? Így tényleg végképp semmi értelme. Engem meg hülyítettek a chipes információsok, hogy a pályán is van egy titkos helyen 1 szõnyeg. Ez gusztustalan akkor.

Most néztem, ha elméletileg 8 óra a szintidõ, akkor miért nem vagyok rajta az eredménylistán kb 7,5 órával (bukkmaraton.hu-n)? Az addig oké hogy a chip már akkor nem mért (ami szintén érthetetlen számomra), de attól toll meg papír van, lehet írni még a beérkezõket.

Valaki itt írta, hogy autó nem hajthat át rajta, de mit keresnek ott a célvonalon az autók?

Ettõl még jövõre ott leszek, de ha ez is így sikerül jövõre is, utána már nem biztos, hogy kiadok erre a versenyre pénzt.

#84
csita

csita

    vendég

  • fórumtag
  • 235 hozzászólás
Nekem ez volt az elsõ maratonom, így nincs összehasonlítási alapom.
A rövid távon indultam és nagyon bejött. A pálya kijelölése tökéletes volt és végig tekerhetõ 8) 8) 8)
Sajnos a cél elõtt kb 2.5-3 km-el eltört a hátsó váltóm így nagy idõhátránnyal érkeztem meg.

Képek itt: http://www.bikemag.h...

#85
maratonmenõ

maratonmenõ

    vendég

  • fórumtag
  • 53 hozzászólás

- törölni kellene azokat akik nem érintették valamely ellenõrzõ pontot (persze csak akkor, ha a pont 100%minden áthaladót tudott regisztrálni - na itt jönne jól a chip-es technika illetve ebben az esetben online lehetne közvetíteni a versenyt a célterületen ki, mikor, hol haladt át)


Evvel csak az a probláma, hogy legjobb tudomásom szerint (Ádám mondta) a chipeseknek csak egy szõnyege van. Tehát az ami a rajt/cél területen regisztrál. Így elég nehéz részidõket illetve elhaladásokat regisztrálni.


#86
orby

orby

    vendég

  • fórumtag
  • 111 hozzászólás
Kedves Rendezõk!

Köszönöm, hogy válaszoltatok észrevételeimre, de látva az eredményeket (illetve nem látva) lenne még pár észrevételem:

- törölni kellene azokat akik nem érintették valamely ellenõrzõ pontot (persze csak akkor, ha a pont 100%minden áthaladót tudott regisztrálni - na itt jönne jól a chip-es technika illetve ebben az esetben online lehetne közvetíteni a versenyt a célterületen ki, mikor, hol haladt át)
- azon versenyzõket felvenni a listára akik az utolsó ellenõrzó ponton még zárás elõtt áthaladtak, de a célban már nem regisztrálták õket (ezt lehetne egységes idõvel is mellette megjegyzésként jelezve, hogy a mi hibánk miatt a pontos idõ és sorrend ismeretlen de színidõn belül teljesítették a távot. Azt már nem is merem leírni, hogy a jövõ évi BM-en nekik díjtalan részvétel lehetne biztosítani ezzel is utólag elismerve teljesítményüket...)

#87
lensver

lensver

    bentlakó

  • fórumtag
  • 5.944 hozzászólás


Egyszóval, azért köszi a fáradozást, drukkolok, hogy idén sokkal jobban sikerüljön!


lens:
itt volt az az idén...


Rás, tényleg. ::) De hát elirtam, most mit csináljak!

Mellon, egyetértek veled a bocsánatkérést illetõen!

#88
hardtrek

hardtrek

    újonc

  • fórumtag
  • 2 hozzászólás
Szevasztok!
Hú, mire elolvastam az egészet....
Csak tömören:
1.Minden elismerésem az erdélyi csajszinak, kõkemény, bár egy kicsit forró fejû versenyzõnek tûnik, hogy ilyen sérüléssel még így végignyomta a végét. Máskor gondoljon a jövõre is: egészségesen nagyobb esélye van legyõzni Mártit!
2. Mivel OX-re edzek és nem kissé vagyok elhivatott iránta, ezért nekem ezdõversenyek ezek a látványos maratonok. Éppen ezért 3 óra után sajnos kiestem a Trekkes vonatból(Breznai-Dobai kollégáknak ezúttal is üdv!): jött a kalapácsos ember és jól fejbevágott, le kellett ülnöm a fûbe. Aztán már nem tudtam feljönni, így abszolútban a 31. helyen jöttem be a 100-ason, 52 percet kapva Zergétõl. Nagyon tetszettek a lefelék, a sok kõ, egy két picicke letörés (inkább kõ patka). Néha volt erõm körülnézni a szerpentínen ahol magával ragadott a táj látványa, akár egy másodpercre is: megérte eljönni és megérte elindulni, pedig a rajt elött egy órával dühösen vitatkoztunk az indulásról Dobai Zoli csapattársammal.
Edzõverseny volt és egy picit a saját határaim kutatása. Ha nem ülök le 60km-nél egy picit enni, pihenni, akkor biztos megtalálom ezt a perifériát, de ehhez még nem vagyok elég felkészült. Az OX az más. 1,5-2 órát az ember kibír maxon, persze ha erre edz. Maraton Guruk, azért vigyázzatok magatokra!
Összefoglalva: tetszett a pálya, jó ötlet a chippes cucc, jó a gõzborotva, de lehetett volna külön csak egy szóló slag, hogy a zsduvát lemoshassa az ember magáról, a büfés csajszit leszámítva, a büfé siralmas volt, de mindegy arra jó volt hogy valami meleget letolhassak, ja és persze ha nem is a Tesco parkoló, ahol borzalmas volt a befutó eddig, de valami nagyobb parkoló jobb lett volna, vagy legalábbis pontos programfüzet, feltüntetve benne, hogy meddig lehet bemenni a bányához az aszfalton, rajtok, beszólítás stb., a befutó egyébként tetszett, egy kicsit országútis volt a sok véghajrával. Lényeg az hogy jövõre is jövök a 100-on, és remélem hogy azok a srácok és lányok is ott lesznek akik (hivatkozva az elõzõ írásokra) esetleg nem kaptak kellõ figyelmet, tiszteletet. Nélkülük nem lenne verseny, nélkülük nem rendeznének maratonokat.
3. Baliba! Jogos a felmordulás vazze!

Üdv mindenkinek és további sportsikereket!

hardtrek /Trek-Józsefhegyi SE/

#89
atee

atee

    vendég

  • fórumtag
  • 43 hozzászólás
Többen mondjátok, hogy jövõre legyen a Tescóban a verseny , de BIZTOS, hogy nem ott lesz. Mivel a Tesco vezetése TETT KI minket onnan, ezért 3 éves szerzõdést kötöttünk az Omyaval. Szóval ne minket szidjatok, nem mi jöttünk el a Tescoból!!!

#90
Mellon

Mellon

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 697 hozzászólás
Mi a különbség az alábbi két mondat között?

"Persze, hogy sz*r volt, mert..."

"Elnézést kérünk az érintettektõl, nem úgy sikerült ahogy szerettük volna, mert..."

Mindkettõ a bizonyítvány magyarázása, de mégsem ugyanaz. :-X
A CC-t képviselõ attiladencs már majdnem eljutott idáig, de valahogy nehéz ezt a kis szócskát kibökni... Bár még mindig sokkal szimpatikusabban nyilatkozott, mint a szervezõk.
Vagy csak én gondolom úgy, hogy azokat a hosszútávos versenyzõket, akik szintidõn belül beértek, de nem kerültek rögzítésre, illenék, legalább egy bocsánatkéréssel megkövetni? A többi problémáról nem beszélve...

A célterület tekintetében pedig nem feltétlen kell ragaszkodni a tesóhoz, de a lakott terület közelsége nem lenne hátrány (ez pótolható lenne, de kevés pénzbõl...) Az meg, hogy csak a versenypályán lehet megközelíteni az SZVSZ eleve nonszensz

#91
Ras

Ras

    fórumfüggõ

  • fórumtag
  • 4.021 hozzászólás

Egyszóval, azért köszi a fáradozást, drukkolok, hogy idén sokkal jobban sikerüljön!


lens:
itt volt az az idén...

#92
Bzmot

Bzmot

    vendég

  • fórumtag
  • 34 hozzászólás
Tavaly mindenki a szomjúságra panaszkodott. Idén már senkinek nem volt ezzel gondja. ;)
Ha minden problémánk így megoldódik a következõ versenyre, akkor érdemes lesz jövõre elindulni.
Csatlakozom a Tesco lobbyhoz.

#93
baliba.

baliba.

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 624 hozzászólás
Tisztelt rendezõség.
Fontos a megszólítás, nem egyéneknek szól.

Most jutok csak odáig, hogy véleményezzem én is, de az elõttem szólók kimerítették ELÉG SOK aggályomat. Parkolás, idõcsúszás, élelem-víz hiánya, esetleges bunkó beszólások a frissítõpontokon. Bár nem vagyok egy "Zerge", de végigcsináltam immáron negyedjére a 100-ast, és az ucsó frissítõ állomáson ahol már (edzetlenségem miatt is) fizikálisan és lelkileg összetörve haladok elõre nem hiszem hogy oly "magasztos" lekicsinylõ szövegre volna szükségem. Bár nem hatott meg ott, utólag erõssen zavar. További gondom, ami még nem hangzott el, hogy azok az emberek (rendezõk), akik kint vannak utat zárni, iránytmutatni (90%-ban jól végezve a munkájukat) legalább azzal legyenek tisztába, hogy az utánna lévõ 1-3-5-10Km-en lefelé vagy felfelé jön. Én ismertem a pályát, de rákérdezgettem tesztbõl, és nem igazán találták el még tipp szintjén sem. Bár ez csak egy kis adalék. Az, hogy a végén annyira nincsennek tisztelve a versenyzõk akik VÉGIG CSINÁLJÁK a távot, hogy megvárják az idejét. Erõssen nonszensz. Olyan ez, mintha az F1 isten Summacher után hazamennének a rendezõk, Baumgártnert meg a takarító meg a portás tessékelné ki a pályáról, mert már mennének haza. Pont azoknak az embereknek megy így el a kedve az egésztõl, aki talán a legtöbbet küzdött a Saját céljáért, és akibõl esetleg az utánpótlás is lehetne. Az, hogy, 5percenként elment az áram, elfogyott a víz és még mosdani sem tudtam szintén elfogathatatlan. Egyébként biztos nagyon istenek a nagynyomású mosók!!! Csak tudjátok én is annyit fizettem a rendezvényért, mint akinek jutott belõle. Egész végig olyan érzésem volt, mintha az elsõ 50 versenyzõnek lenne rendezve az egész, én meg a szükséges plussz selejt lennék, akinek KELL a pénze, de egyébként le van szarva, miután befizette. (erõssen politikai szinezete van) Azt nem igérem, hogy jövõre benne leszek az 50-ben, de hogy komoly lobbit folytatok a rendezvény ellen azt megígérem. És még 1 dolog ami végképp betette a kaput. A chippes idõmérés egy hatalmas VICCCCCCCCCC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A hivatalos oldalra feltett eredmények véglegesek?? Nagyon remélem, hogy nem!!!!! Történt ugyanis, hogy 2 barátom, akik szintén a 100-as távon indultak mögöttem tekerve az ördögoldal elõtt technikai problémával küzdöttek. Lánc, defekt, fék és kb 2-óra szerelgetés után feladva a versenyt, betonon, bánkút-nagymezõ-irányába, elérve a fõutat felsõtárkányon át betonon visszagurultak a célhoz, áttekerve a célvonalon. Így mire megérkeztem, lefürödve, megvacsizva, felöltözve jófésülten vártak elmesélve élményüket.(hogyan is jártak és adták íly módon fel a küzdelmet) Mindezek ellenére jóval elõttem látom a nevüket a "végleges" eredménylistán. Ha nem tudnám az õ történetüket, még bosszankodnék is, hogy legyõztek, és gondolkoztnék is rajta, hol hibáztam, de!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KÖNYÖRGÖM KB 60KM-T MENTEK ÖSSZESEN. AZOK, AKIK KINT ÍRKÁLGATTÁK A RAJTSZÁMOKAT MI A GRÁNÁTÉRT ÜLTEK OTT?????? EGYÁLTALÁN MIT CSINÁLTAK???? E-HELYETT AKÁR TV-T IS NÉZHETTEK VOLNA OTTHON. VAGY, HA ÕK TETTÉK A FELADATUKAT ÉS TÉNYLEG ÍRTÁK LELKIISMERETESEN A RAJTSZÁMOKAT ÉS A VÉGÉN ODA IS ADTÁK AZOKAT A VÉGEREDMÉNYT ÖSSZESÍTÕ EMBEREKNEK VAGY EMBERNEK NEM KELLETT VOLNA EGYEZTETNI AZT A BEFUTÓKKAL?????????????????????? VÉGÜLIS OLYAN SOK MÁR NEM VOLT HÁTRA NAGYMEZÕTÕL A CÉLIG, CSAK A FELE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HA TUDOM, HOGY ELÉG CSAK ENNYIT MENNI A 100-BÓL AKKOR JÖVÕRE MEGÍGÉREM, HOGY GYÕZÖK, ÉS EZT A LEHETÕ LEGKOMOLYABBAN MONDOM. VAGY ESETLEG OTT MÉG EZ FONTOS???? NEM HINNÉM. EZEK UTÁN MIT GONDOLJAK. HANYADIK LETTEM A "VERSENYEN". CSAK ÕK KETTEN CSINÁLTAK ILYET???? BIZTOS. MI LENNE, HA MOST GONDOLNÉK EGYET, ÉS MEGÓVNÁM E-MIATT AZ EGÉSZ VERSENYT, A 168. HELYRÕL (AMINEK SEMMI ÉRTELME NEM LENNE)??????????????A KÉT BARÁTOM TERMÉSZETESEN ELISMERI, HOGY IGEN, ÕK MINDEN HÁTSÓ SZÁNDÉK NÉLKÜL EZT TETTÉK. MÉG VALAKI???? ENNYIT ERRÕL. HA CSAK ENNYIRE MEGY A FELADAT, NEM KELL NEKTEK "maratont" SZERVEZNI CSIPPES HÓKUSZPÓKUSSZAL, FELKÉSZÜLETLENÜL. ELÉG LESZ CSAK EGY BARÁTI ÖSSZEJÖVETEL IS KI-MIT HOZ AZT FOGYASZT ALAPON ÖSSZNÉPI BARÁTI TEKERÉS CÍMMEL. CSAK AZ NEM KERÜL ENNYIBE!!!!!!! HOZZÁ KÍVÁNOM TENNI IROMÁNYOMHOZ, HOGY ÉN NEM EGYSZER RENDEZTEM MÁR VERSENYT (GYORSASÁGI MOTORVERSENYT), VIZSGÁZOTT BÍRÓ VAGYOK. NEM A LEVEGÕBE BESZÉLEK TUDOM, MI ÁLL A HÁTTERÉBEN EGY ILYENNEK, ÉS MINDENT MEG LEHETETT VOLNA SZERVEZNI KORREKTEN. PLÁNE 3ÉV TAPASZTALATÁVAL + 3ÉVNYI MÁS RENDEZVÉNY TAPASZTALATÁVAL (ABBÓL IS LEHET ÁM TANULI).

BÍZOM BENNE, HOGY NEM VOLTAM TISZTELETLEN DE ÉRZELMINLEG ERÕSSEN TÚLFÛTÖTT HANGULATBAN VAGYOK A 7VÉGE MIATT.

remélem lesz (ha lehetséges) magyarázat a felvetett problémámra. Bár borítékolom a választ a rendezõség részérõl.

Üdv,
Baliba

#94
lensver

lensver

    bentlakó

  • fórumtag
  • 5.944 hozzászólás

lensver: szerintem inkább jövõre legyen jobb ;D.. az ideinek már mint halotnak a csók :-X


Egy szóval nem is mondtam, hogy az idei legyen a jobb. Én csupán köszönetet mondtam, hogy másokkal ellentétben ezek a szervezõk benéznek a topikba! Ha valaki hibádzik, lehet nyálazni, mutogatni, köpködni, de ha valaki helyesen cselekszik, akkor vegyük már észre ezt is. Tudom, ez Magyarország, és az ilyesmiket nem szokás értékelni, mégis: Ébresztõ!

#95
XCracer

XCracer

    vendég

  • fórumtag
  • 99 hozzászólás
Csatlakozom én is az elõzökhöz!
Reméljük hogy jobb lesz jövõre, mert eddigi kettõ Bükk marci amin voltam az isten volt,és megyek jövõre is ;D!!!!!!
A Tesco parkolos megoldás sztem a legjobb, ott minden egyben van: parkolo,kajálda,tavaly gyors bringa mosás volt.
Tényleg eredményhirdetésen miért nem volt kihangosítás?????????


#96
era

era

    fórumfüggõ

  • fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Csatlakozom Lensver hozzászólásához. Tényleg tiszteletre méltó, hogy itt vagytok és álljátok a sarat. A bizalmam meg van bennetek, hisz az elõzõ években jók voltak a versenyek. Szóval én biztos ott leszek jövõre is. 8)

#97
Ras

Ras

    fórumfüggõ

  • fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
lensver: szerintem inkább jövõre legyen jobb ;D.. az ideinek már mint halotnak a csók :-X

#98
adirem

adirem

    vendég

  • fórumtag
  • 52 hozzászólás
lensver: köszi, és biztosíthatlak, igyekezni fogunk!!!

#99
lensver

lensver

    bentlakó

  • fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Kedves Adirem, Luki és többi szervezõ! Tudom, ez a topik most jó fikázósra, kritizálósra sikeredett, és persze én is nagyot csalódtam az idei bükk marciban, viszont azt nagyon értékelem, hogy jelen vagytok ezen a fórumon, elolvassátok a kritikákat, szembenéztek a hibáitokkal. Nagyon örülök, és köszönöm nektek, hogy nem próbáltok mindent másra kenni, s hogy vállaljátok tetteitekért a következményeket. Már csak ezért is elhiszem nektek, hogy jövõre tényleg igyekezni fogtok egy jobb, klasszabb maratont összehozni. Megértem azt is, hogy vannak jobb, s vannak rosszabb évek. Az idein valahogy összejöttek a hibák, hiányosságok.

Sajnos nem mindenki cselekszik hozzátok hasonlóan, nem minden nagy maraton fõszervezõje, vagy embere kezdi el átnézni a véleményeket. Azt hiszem nem kell mondanom, kikre célzok.

Egyszóval, azért köszi a fáradozást, drukkolok, hogy idén sokkal jobban sikerüljön!



#100
attiladencs

attiladencs

    újonc

  • fórumtag
  • 4 hozzászólás
Köszönjük az észrevételeket a chipes idõméréssel kapcsolatban:

- Tanultunk abból, hogy meg kell várni az utolsókat is. Teljesen igazatok van. A jövõben mindent megteszünk, hogy szintidõ+fél órát kint lehessünk. Sajnos ez abba a fizikai akadályba ütközik, hogy a szõnyegen nem lehet gépjármûvel áthaladni, így útban vagyunk azoknak, akik hamarabb szeretnék a területet elhagyni. Máskor a szervezõkkel eleve úgy fogunk tárgyalni, hogy a kint maradásunk biztosítva lehessen.



- Számunkra fontos az, hogy a chip-es rendszer mindenkinek a megelégedésére üzemeljen. Ehhez viszont nekünk, a szervezõknek és nektek is meg kell szokni az újonnan felmerülõ problémákat és többletfeladatokat.

A rendszer segítségével a bringások a következõ elõnyökhöz jutnak:

- Gyors eredménylista. Menet közben kétszer is ki lettek függesztve a nem végleges eredmények. A végleges eredmények másnap megtalálhatóak a web-en.

- Objektív idõmérés. A gép vagy nem mûködik egyáltalán, vagy pedig pontos mérést végez mindenkinek, akinek le tudja olvasni a chip adatait. (Ha sípol a szõnyegen való áthaladáskor, akkor minden rendben.)

- A bemondó folyamatosan néven tudja szólítani a beérkezõket, hiszen a monitorunkon megjelennek a befutó nevezési adatai és eredményei(ha idõben és helyesen megkapjuk az adatokat)

A rendszer használatával a következõ hátrányokkal néztek szembe:

- Kaució és bérleti díj. Ha valakinek van személyi chip-je, akkor ezzel nem kell szembenéznie. Reméljük, a jövõben többen fogják igényelni a rendszer használatát, így már nektek is megéri beruházni egy ilyenbe.

- A chip-et fel kell helyesen szerelni, aki a rajt elõtt érkezik 5 perccel rajtszám átvételre, nem biztos, hogy lesz erre ideje. Továbbá nem mûködik a chip érzékelése, ha az nem jó helyen van elhelyezve (pl hátizsákba rakott chip-el is találkoztunk a hétvégén). Nagyon szívesen segítünk a helyszínen, ha valaki felhelyezési problémával küszködik.

- Helyes regisztráció. Mi a nevezést szervezõktõl kapjuk az adatokat. Ha elõnevezéskor rossz adatot adtál meg, vagy a helyszínen valamit tévesen mondtál be, vagy a nevezést végezõ személy is ember, és hibázik, akkor az nálunk csapódik le. Egy kis figyelemmel ezek elkerülhetõek, ha visszaolvastatod a bediktált adatokat. A végleges eredménylista elkészültéig a szervezõk/bírók segítségével, még orvosolni lehet a dolgokat.



Ha mindenkinek rutinná válik a rendszer használata, akkor az elõnyök egyre nagyobb örömet szerezhetnek számotokra, mint amennyi gondot okoznak a hátrányok.

Mi ezen vagyunk, és lehetõségeinken beül mindent megteszünk, hogy úgy érezzétek, mindez értetek van.

Köszönjük a figyelmet!

CC Hungary