thommey:
tudnál errõl vmi bõvebbet írni??
Pl: név, ár, néhány fontosabb paraméter
bár mondjuk lehet, hogy csak én vagyok olyan hülye, hogy nem tudom mi ez...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Hátitatyó - kell-e, ha igen milyen (márka), mekkora?
Indította
Warhog_Goa
, 2002. március 05. 23:15
Írta 2002. április 15. - 17:48

Írta 2002. április 15. - 07:06

Írta 2002. április 11. - 13:58

Na, nemtom, hogy árulják-e még a Tengerszemben, de nekem van 4 éve egy Deuter Rs Air Comfort 22 típusú tatyóm.
A háta hálós, fém vázas, jól szellõzik, hordom suliba is, meg ugye kerózni. Van a vállnál kis összefogó pántja, meg ugye alul is. A 22 különben az a belsõ térfogata: 22 liter (hogy számolták ki? ???)
Sehol semmi "elváltozás", szakadás ilyesmi.
Ha találtok még, vagy rendeltek, mindenképpen jó vásár, igaz, ára kb: 14 e. Ft.
Ha nincs pont ilyen, akkor van idei modell, de a lényeg CSAK hálósat szabad venni, a többibe berohadás van.. ;D ;D
Írta 2002. április 11. - 00:25

Asszem egy kicsit máshogy gondolkozom, mint ti. Szerintem legyen egy hátizsák bármilyen drága és dizájnos, nyáron úgyis beleizzadsz. Ezért használom a Trek Sport Oscar nevû vesetáskáját. Egy napi cucc simán belefér, mert én már strandra is mentem vele:tusfürdõ+papucs+nagy törölközõ.A túrázáshoz való szerszámok pedig nem ilyen nagyok köztudottan. Széles és szivacsos pántja van, így nem vágja sem a hasam, sem derekam, és nem lötyög.Ár:~¡6e Ft.
Ha mégis messzebb mennék, akkor a miskolci Mountexben találtam egy Topgal Biker nevû (cseh/szlovák márka)15-20 l-es hátizsákot. Nem teljesen vízálló, de van benne egy ráhúzható vízálló huzat+mell és derék pánt+a 7 decis(?)camelBek kialakított hely+minden bringásoknak való finomság. Az ára a legjob:kemény 6000 (hatezer)pengõforint ;D ;D
Zs
Ha mégis messzebb mennék, akkor a miskolci Mountexben találtam egy Topgal Biker nevû (cseh/szlovák márka)15-20 l-es hátizsákot. Nem teljesen vízálló, de van benne egy ráhúzható vízálló huzat+mell és derék pánt+a 7 decis(?)camelBek kialakított hely+minden bringásoknak való finomság. Az ára a legjob:kemény 6000 (hatezer)pengõforint ;D ;D
Zs
Írta 2002. április 10. - 19:50

Írta 2002. április 08. - 19:48

Gabo: igy van, meg az hogy lobog a hátadon a tatyó, ha nem birod rendesen a hátadhoz "ragasztani", bár igy összeolvasva a két kritériumot akár még paradoxnak is tünhet...
Írta 2002. április 08. - 14:39

...A hátnál semmi különös (nem hajlított mint a Deuter bringások)...
Akkor azt kell mondjam a bringázáshoz nem éppen ideális. Ha nem fordítanak külön figyelmet a hát megfelelõ szellõzésére, akkor rendesen alá lehet izzadni. Biciklizéskor pedig ez az egyik legnagyobb probléma.
Írta 2002. április 08. - 08:59

Hali
Leonnak igaza van! Egyébként szerintem ugyanaz az anyag mint a Deuter. A hátnál semmi különös (nem hajlított mint a Deuter bringások)
üdv!
Leonnak igaza van! Egyébként szerintem ugyanaz az anyag mint a Deuter. A hátnál semmi különös (nem hajlított mint a Deuter bringások)
üdv!
Írta 2002. április 07. - 23:00

Írta 2002. április 07. - 22:49

Emberi áron akarsz jó hátizsákot akkor nézd meg a Himalaya-t Nem fogsz csalódni! Tapasztalat

Írta 2002. április 07. - 21:00

Írta 2002. április 07. - 20:39

én is lecsekkoltam ezt a nicco-t. nem cordura, mert ha az lenne, akkor az ismertetõjénél írnák. de attól még persze lehet jó anyag. kíváncsi lennék én is a hátára!
Írta 2002. április 07. - 19:50

ennyi pénzért nem hiszem, hogy cordura lenne...
ja és még vmi: minden táskához lehet kapni "fóliát"...
tudom, hogy ez nem ugyanaz, mint az originál, de akkor is lehet kapni...
legalábbis debrecenben...
ja és még vmi: minden táskához lehet kapni "fóliát"...
tudom, hogy ez nem ugyanaz, mint az originál, de akkor is lehet kapni...
legalábbis debrecenben...
Írta 2002. április 07. - 16:17

Írta 2002. április 07. - 12:49

Ez jól hangzik 
Ennek a tatyónak milyen a háta?
Neten csak kép van róla, leírást nem találtam..
igaz, ez szubjektív, de nekem ez a design nem nagyon jön be... :-/

Ennek a tatyónak milyen a háta?
Neten csak kép van róla, leírást nem találtam..
igaz, ez szubjektív, de nekem ez a design nem nagyon jön be... :-/
Írta 2002. április 06. - 08:19

Nos emberek!
Pár napja vettem a Hervisben egy Nikko Roadstar 25 típusú hátizsákot. A cég a neten a www.nikkosports.com címen található, több márkás terméket is õk gyártanak. A cucc jellemzõi: 25l, vizszintesen az 1/3-nál kettéosztható, esõ ellen ráhúzható "esõkabát", bukótartó, két hálós külsõ zseb, belül két lapos zseb, Camelbak féle italtartó tartályt tud fogadni, fényvisszaverõk, igényes kidolgozás és minõség (a Deuterhez képest is) de a legjobb az ára ami 5990Ft!!!!
Pár napja vettem a Hervisben egy Nikko Roadstar 25 típusú hátizsákot. A cég a neten a www.nikkosports.com címen található, több márkás terméket is õk gyártanak. A cucc jellemzõi: 25l, vizszintesen az 1/3-nál kettéosztható, esõ ellen ráhúzható "esõkabát", bukótartó, két hálós külsõ zseb, belül két lapos zseb, Camelbak féle italtartó tartályt tud fogadni, fényvisszaverõk, igényes kidolgozás és minõség (a Deuterhez képest is) de a legjobb az ára ami 5990Ft!!!!
Írta 2002. április 05. - 18:32

hábazzeg rágyütemdikk mi a bajod!! az hogy a "segge" lelóg a derékpánt alá és verdesi a te segged!! éééértem... namost nálam ez ugy müxik hogy mindig alul van a hengeresre összetekert esökabátom ami naccerüen kitömi aztat a részt és igy már ugy áll mint a cövek, érted ugyi miröl beszélek? nekem eddig ez ezért nem tünt fel ezexerint... amugy ha meg nincs benne sok cucc akkormeg a kerszbepántokkal ugy össze lehet huzni hogy nem verdes az semmit sehol...
Írta 2002. április 05. - 09:55

Írta 2002. április 05. - 08:44

Nekem Deuter Race X Air-om van és állítom nem lehet beleizzadni a hátam és a zsák közt ugyanis süvít a szél.Ez az a feszitett hálós cucc.De azért azt is el kell mondjam hogy a szivacs csíkos zsákok kényelmesebbek ugyanis ahoz hogy a háló feszes legyen jó kemény-merev keret kell...A másik bajom vele trinksistem vizeszacskón lévõ töltõnyílás mérete amibe a vízcsap ugyan simán belefér de a kezed már nem - vagyis nehezen tisztítható, ellentétben pl. a Camelbak omega tipusu tartályaival. Az én zsákom csak 14-15 literes és eddig elégnek bizonyult egész napos túrákhoz is. El nem tudom képzelni mivel töm tele vki. egy 25-30 literes zsákot ?
Írta 2002. április 04. - 22:05

Leon: a deuternek a feszített hátú 'aircomfort' rendszerét láttad? mert van másféle is neki (olyan, amiben ilyen csíkokon fexik fel a hátadra a zsák, és azok a csíkok szivacsosak, meg hálósak, meg minden extra). az aircomfort meg elég meggyõzõs 
a cordurát tényleg lehet zúzni, mocskosul bírja, szerintem az életben nem lesz vele gondod... lehet néha látni a treksportnak régebbi, több éves modelljeit is embereken...az is cordura
most hogy mondod, hogy a 173 cm-hez jó a bani, esküdj, hétvégén megnézem mégeccer magamnak...

a cordurát tényleg lehet zúzni, mocskosul bírja, szerintem az életben nem lesz vele gondod... lehet néha látni a treksportnak régebbi, több éves modelljeit is embereken...az is cordura

most hogy mondod, hogy a 173 cm-hez jó a bani, esküdj, hétvégén megnézem mégeccer magamnak...