Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Magellan

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
5106 replies to this topic

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts
meg márkahûeknek. arról nem is beszélve hogy külön is kapható a váz,nagyon jó árkategóriában, így azt építeszz rá amit akarsz

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
A Serpens váza az 1998 körül gyártott olcsó acél Hauserhez hasonlít. Elég béna...

Most õszintén, de tényleg: Ki vesz 580.000 Magellan bringát a versenyzõkön kívül akik amugy is kapják a gépet?

Például Svédországba is jutott belõle, pedig ott azért van választék...
Egyébként nem tudom mitõl jobb egy ugyanolyan csõbõl (Kinesis SL) hegeszetett régebbi GT Zaskar, csak jóval drágábban.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

_and/or_

_and/or_

vendég

• fórumtag
  • 172 posts
Most õszintén, de tényleg: Ki vesz 580.000 Magellan bringát a versenyzõkön kívül akik amugy is kapják a gépet? Amugy mondhatom hogy összességében tetszenek a gépek van egy pár mondhatni jó árban, meg egy pár kérdõjeles árban... mindegy majd eldönti aki akar venni mennyire jó meg nem jó vétel.
Én nem venném meg PyxisTeam-et mert szerintem drága, nagyon drága, a tavaji egyenesen horror volt és ez meg is látszott a lefaragtunk két kilót, nem nem a súlyából hanem az árából. Hát kérdem én hogy lehet 200.000 lefaragni bármiböl is ugy hogy megérje. Sötét vagyok világosítson fel valaki kérem!!!:wow: :doghouse: :wtf2:

weqa

weqa

vendég

• fórumtag
  • 183 posts
Nekem bejön a Serpens, olyan mintha össze lenne törve ;) (de tényleg bejön)... ez az a váz ami mindíg "kilóg a sorból". Kicsit vékonykának tûnik (fõleg a tavalyihoz képest) és ez az egyöntetû piros valóban nem valami izgalmas. Mondjuk nem tudom ebben a geoban mennyi a dizájn és mennyi a szükségszerû forma/alak változás(?). Az ára tényleg erõs fõleg ezzel a dart villával. A Crux és a Polaris tuti ár/érték arányban (a matt zöld nagyon szép, a 07es polaris is valami hasonló volt). A pyxis team is szép és az ár is alacsonyabb a tavalyihoz képest - bár felszereltségben vannak változások.

dkacsa

dkacsa

vendég

• fórumtag
  • 10 posts
köszönöm szépen hát én mongyuk hegesztésre gondoltam mert halotam már janról is:D

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
1 év van az extrém vázakra. A vázon mit lehet javítani? :) Cserélik.

A sebesség mindent megold.

dkacsa

dkacsa

vendég

• fórumtag
  • 10 posts
hello
A magellan vázakra milyen garancia van? csere vagy javítás?
és mennyi idõre érvényes?:confused:
mert szeretnék venni egy 08 polar x manual t:chin:

mrteo

mrteo

törzsvendég

• fórumtag
  • 375 posts
Magellan Dealer:
A www.bringaexpo.hu oldalon nincs feltüntetve a Cseke Rt. mint kiállító.
Mégsem lesztek kint, vagy valamelyik viszonteladón keresztül állítotok ki?

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts

És a tengely milyen hosszú? 113?

68 mm es a váz csapágyháza és kész. az hogy mekkora tengelyt raksz bele az már hajtókar függö is...

atomlakatos

atomlakatos

újonc

• fórumtag
  • 2 posts

68mm-es.

És a tengely milyen hosszú? 113?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
68mm-es.

A sebesség mindent megold.

atomlakatos

atomlakatos

újonc

• fórumtag
  • 2 posts
Sziasztok!

Megtudná valaki mondani, hogy a 2007-es Pyxis Teambe milyen méretû monoblokk kell? Elõre is köszi!

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
kidolgozás számít nem az hogy hol helyezkedik a golyópálya (csapágycsészében, vázban)

nekem is volt olyan kormánycsapágyam, amit a boltos rámtukmált, hogy iparis meg minden, és vagy szorult vagy kotyogott, soha nem volt jó, vettem egy rendes golyósat ás lám, csoda történt.....de ez már egy másik történet

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

a fél integrált vmivel jobb az integráltnál, azzal már kiegyeznék. de ha megnézed a nagyobb igénybevételre készült vázak mind hagyományossal készülnek. nem véletlenül

Ez így ebben a formában nem igaz. Nagyon gyorsan tudok említeni néhány prémium gépet, ahol fél- vagy teljesen integrált kcs-t használnak.

mizie

mizie

törzsvendég

• fórumtag
  • 813 posts
a pyxis team baromi szép és hurrá, de;

de a serpens... az egy dolog hogy csúnya a váz (de ezt ugye mindenki eldönti
maga) de a 185-ös ár a tavalyihoz képest nagyon brutális (tavaly asszem 165
volt?). csak a tavalyiban tora volt most meg dart2...

azért egy 185 ezres bringába sztem sokkal jobb alkatrészek belefértek volna...

[szerk: úgy meg pláne nem értem a 185-ös árat, hogy megnézem a polaris disc-et ami 119
és kb tökugyanolyan alkatrészek vannak rajta (ami az egyiken deore a másikon lx)]
szal mi a serpens koncepciója?

a polaris viszont még mindig tuti, eddig is azt ajánlottam mindenkinek, most is azt fogom.
A Paripa (Magellan Serpens): Blau - http://pix.bikemag.h...ry.php?cat=3077

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
a hagyományos megoldás jóval tartósabb és ott pontosabban tudják megmunkálni a csészét. a fél integrált vmivel jobb az integráltnál, azzal már kiegyeznék. de ha megnézed a nagyobb igénybevételre készült vázak mind hagyományossal készülnek. nem véletlenül ;)

amúgy a scutum nem félintegrált? mert nekem úgy tûnik. és az elvileg vele azonos scamp colt is az.

beatbox

beatbox

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 posts

szerintem nagyon szépek lettek, a serpensre kiváncsi lennék élõbe, de így se rossz! csak kár, hogy dart került bele....

a px manualhoz pike lesz vagy merevvilla? mert a képen merevvilla, a leírásban pedig pikeot ír.

a crux nagyon tetszik!

én a scutumot hiányolom, mert nyáron le szeretném cserélnia 06'os pxemet egy össztelósra és eléggé gondolkoztam a scutumon, fõleg ha az idei nem integrált kormánycsapágyas lenne. lesz idei scutum?

Mi a baj az integralt fejcsapaggyal amugy ? Scutumot tekerek jo ideje ... :)
...Ez lesz keremszeppen...

vendég_Magellan Eastern Hungary_*

vendég_Magellan Eastern Hungary_*
  • vendég

Azt tedd hozzá, hogy te láttad élõben és ültél is rajta.....

Ez így van, megtekertük a Serpenst :D is

MagellanDealer

MagellanDealer

vendég

• fórumtag
  • 56 posts

Sziasztok!

Érdekes olvasni a véleményeket. Csak annyit tennék hozzá, hogy nekem a Pyxis XT és a Serpens a kedvenc. Egyszerûen látni kell õket élõben.

Mielõtt az az info terjed el amit lentebb olvastam, nem szálltak el az árak, sõt. Persze akciók voltak tavaly, lehet arra emlékeztek.
A Team pl. jóval lentebb ment. Azért WTB Speeddisc/B+ Helium a kerék benne, mert a súlya megfelelõ, az ára meg fõleg :D

Üdv.

Azt tedd hozzá, hogy te láttad élõben és ültél is rajta.....

outcast

outcast

vendég

• fórumtag
  • 194 posts
Estét,
a képek alapján minden modellen van V fék szem,s az elnevezés a felszereltségre utal?