amúgy a scutum nem félintegrált? mert nekem úgy tûnik. és az elvileg vele azonos scamp colt is az.
Mi a baj az integralt fejcsapaggyal amugy ? Scutumot tekerek jo ideje ...szerintem nagyon szépek lettek, a serpensre kiváncsi lennék élõbe, de így se rossz! csak kár, hogy dart került bele....
a px manualhoz pike lesz vagy merevvilla? mert a képen merevvilla, a leírásban pedig pikeot ír.
a crux nagyon tetszik!
én a scutumot hiányolom, mert nyáron le szeretném cserélnia 06'os pxemet egy össztelósra és eléggé gondolkoztam a scutumon, fõleg ha az idei nem integrált kormánycsapágyas lenne. lesz idei scutum?
Azt tedd hozzá, hogy te láttad élõben és ültél is rajta.....
Azt tedd hozzá, hogy te láttad élõben és ültél is rajta.....Sziasztok!
Érdekes olvasni a véleményeket. Csak annyit tennék hozzá, hogy nekem a Pyxis XT és a Serpens a kedvenc. Egyszerûen látni kell õket élõben.
Mielõtt az az info terjed el amit lentebb olvastam, nem szálltak el az árak, sõt. Persze akciók voltak tavaly, lehet arra emlékeztek.
A Team pl. jóval lentebb ment. Azért WTB Speeddisc/B+ Helium a kerék benne, mert a súlya megfelelõ, az ára meg fõleg
Üdv.
viszont millió más márkánál megtalálod a scutumot
idén nem lesznek össztelós bringák, aztán a változás jogát évközben fenntartjuk
idén nem lesznek össztelós bringák, aztán a változás jogát évközben fenntartjukszerintem nagyon szépek lettek, a serpensre kiváncsi lennék élõbe, de így se rossz! csak kár, hogy dart került bele....
a px manualhoz pike lesz vagy merevvilla? mert a képen merevvilla, a leírásban pedig pikeot ír.
a crux nagyon tetszik!
én a scutumot hiányolom, mert nyáron le szeretném cserélnia 06'os pxemet egy össztelósra és eléggé gondolkoztam a scutumon, fõleg ha az idei nem integrált kormánycsapágyas lenne. lesz idei scutum?
A sebesség mindent megold.