Jelentkezz be Regisztrálj
Magellan
Írta 2008. március 05. - 23:13
/disz és dizájn az nem valós érv/
Írta 2008. március 05. - 23:07
de az ottani képeken szerintem jól néz ki a gép nagyon
Írta 2008. március 05. - 17:55
Írta 2008. március 05. - 17:07
Minek rajzolni? http://www.dafont.com/Valószínûleg nem a vindózos trutájp fontok közül választotta a designer, csakhogy mindenki kedvére kopírozhassa...:chin:
Az a minimum, hogy egyedileg rajzolt betûtípussal készülnek a feliratok! Corelban pölö.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2008. március 05. - 17:03
Írta 2008. március 05. - 16:38
hali!meg tudnátok sugni hol lehet megnézni a neten a 08-as magelánokat mert a csekert.hun csak a 04-es év játszik nekem lehet bennem vagy velem van gond ,hiba de megköszönném a felvilágosítást
http://magellan.hu/w...@512@@771178416
Írta 2008. március 05. - 16:36
Írta 2008. március 05. - 16:26
Magellan Pyxis Team-en milyen betûtípusú a felírat?:chin: Ha nem 7 pecsétes titok persze.
Valószínûleg nem a vindózos trutájp fontok közül választotta a designer, csakhogy mindenki kedvére kopírozhassa...:chin:
Az a minimum, hogy egyedileg rajzolt betûtípussal készülnek a feliratok! Corelban pölö.
Írta 2008. március 05. - 14:01
Van jelenleg olyan Magellan Triál váz, ami Magura konzolos, ÉS van lehetõség nyereggel használni? Esetleg komplett gépként?
Írta 2008. március 05. - 13:59
Írta 2008. március 05. - 11:22
Nem nagyon. Ha van konkret vaz, amit kerestek, meg tudjuk mondani, hogy melyik uzletben talalhato. Ill. le tudjuk szallitani rendelesre egy kozeli boltba.
Én is tényleg jónak tartom, hogy egy gyártó/forgalmazó cég hajlandó felvállalni magát egy ilyen fórumon. Sajnos én még nem kaptam választ a kérdésemre, igaz még privátot is küldtem, amit nehéz nem észre venni. Szóval az érdekelne, hogy meg tudjátok-e mondani, hogy a 2007-es Magellan Pyxis Team-en milyen betûtípusú a felírat? :chin: Ha nem 7 pecsétes titok persze.
Írta 2008. március 05. - 11:09
szerintem van elõre lépés, és nem csak 1-2 apró részletben.jobbak, erõsebbek lettek a vázak.minõségben,és megbízhatóságban már elég közel állnak a nagyobb bringagyártókhoz.
nálam pl(meg sztem másoknál is) igenis számít a dizájn!én nem vennék úgy bringát, hogy csak az ár/érték arányát, meg a felszereltséget nézem.ha a váz nem tetszik, akkor sztorno.vagy ha esetleg úgy van, akkor megvenném, de cserélném is a vázat egy olyanra, ami tetszik is, meg az én felhasználásomhoz megfelelõ...
szerintem is jó, hogy fórumon képviselitek a márkát.
vendég_Magellan Eastern Hungary_*
Írta 2008. március 05. - 00:32
Írta 2008. március 04. - 22:08
Írta 2008. március 04. - 22:00
Egyébként összeszedhetnétek a komolyabb vázakat minden évjáratból egy házi múzeumba.
vannak raktáron régi vázakból készletek?
Írta 2008. március 04. - 21:14
Sajnos az elõrelépést (1-2 apró részlettõl eltekintve) nem igazán érzem a vázak esetében.
A Pyxis Team meg inkább a márka reklámja, nem áll tucatjával a raktárban.
Egyébként összeszedhetnétek a komolyabb vázakat minden évjáratból egy házi múzeumba.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2008. március 04. - 21:12
2001 szeptembereben betertem a helyi bringaboltba, es meglattam/megszerettem eletem elso montijat. Egy Magellan Hydra-t vittem haza. Azota mar sok-sok kilometer koptatta a gumijait.
Mindig varom, hogy mivel tud kirukkolni az adott evben az egyik legjobb magyar gyarto. Az idei eresztes sikeredett szerinem a eddigi legjobbra, talan meg egy polaris vazba is beruhazok.
Pozitivumok (pontokba szedem igy atlathatobb)
- magyar ember tervezi (magyar embernek, najo ez lehet hogy nem teljesen fedi a volsagot.)
- magyar termek kulfoldi minoseggel (csak igy tovabb, vegre nem a "made in magyar dobd el hamar" szisztema ervenyesul)
- figyelembe veszik a visszajelzeseket, problemakat orvosolnak, tajekoztatnak.
- kisebb szeriaban keszul mint pl. a Merida, KTM, Kona (dejo hogy nem tokugyanolyan bringak jonnek szembe)
negativumok
- 3 Magellan felirat kicsit tulzas, nem? (ha valaki olyan ugyes ugyis megkerdezik, milyen bringaval nyomja)
- ar (sajnos nem minden modell arat a magyar penztarcakhoz szabjak)
tobb most nem jut eszembe, ha akad meg irok.
P.S. Nem vagyok elfogult.
Udv
Tsipet
Írta 2008. március 04. - 21:09
lesz/nemlesz/milyen méret, talán kép - honlapon mikor lesz?
árat, felszereltséget sejtem:)
amúgy a 07-es geminirõl nyilatkoznék majd. hétvégén volt alkalmam kipróbálni eggyet egy laza 30 km-en:P
Írta 2008. március 04. - 20:28
De amit Magellan Eastern Hungary mond az csak max a középkategóriáig állja meg a helyét szvsz-t, mert ha valakinek 150-200e van bringára, akkor már talán valamicskét ért is hozzá, szóval akkor már nem csak az esztétika a döntõ.
hidd el, nem csak középkategóriáig állja meg, láttam már millós gépen is embert akinél a szín/kinézet dominált, de a hétvégi kitekerünkadunapartra dolgoknál nem használta többre..
haverom most vett bringát 170 pénzért, én ajálngatthattam neki a magit, amikor neki a merida kellett mert az matt fekete, hiába mondogattam hogy gagyi az alkatrészek többsége, úgyse tudja mi a külömbség, nem is érdekli, mint a legtöbb felhasználót.
mi itt egy szûk réteg vagyunk, akik irogatnak vagy csak olvasgatnak a fórumon, és érdekli mit kap a pénzéért, a nagy többség azt nézi, hogy piros e vagy kék vagy hupilila, és mennyi pénze van rá, tetszik az öszkép avagy nem, ez dönt...
kevés az olyan hülye mint én, mint amikor vettem a pyxist, kigyüjtögettem árban melyik bringák jöhetnek számításban, utsó körben volt aszthiszem cube, ktm, merida, és a magi, lebontottam alkatrészre exeltáblában, melléirtam az alkatrészekhez a neten fellelhetõ árukat, összeadogattam, és a magi nyert:) és mindezek mellett fehér is volt, ami sokat nyomott a lattba:D
de olyat gyártani, ami mindenkinek tetszik, gondolom lehetetlen, és gondolom ezért is terveznek magellánék évrõl évre egyszerübb, letisztúltabb dizájnú vázakat, mert talán szélesebb rétegenk emészthetõbb, bár az idei pyxisre ezt nem tudnám mondani, én még emésztgetem:D
de ez egy tényleg jó dolog, hogy azért õk is hozzászolnak a fórumhoz, és gondolom nekik is nagyon nagy plussz, hogy kapnak visszajelzést a munkájukról
Írta 2008. március 04. - 20:26
KTM full Deore kontra Crux V fék. Szerinted melyiket vitte a nemszámítapénz gyerek 180-ért?
Nos igen, vannak ilyenek, de azt hiszem, ma Mo-on nem a "moneyman" a jellemzõ kaszt.
Egyébként meg örülök neki, ha a Magellan piacképes, jó érzés, hogy van hazai vas, remélem nemzetközi szinten is megállja majd a helyét! (és itt egyet kell értsek mrteo-val, mert szerintem is gyengusz a marketing)
-------------------------
Iceshark
Azért mégiscsak utánaolvastál, hogy mit is tud, az más kérdés, hogy megfogott az esztétikuma, de nem csak ez az egy volt a döntõ, ez csak amolyan mézesmadzag volt számodra