Most találtam: Buruczki Szilárd gépe (klikk a képre!), nekem ebben a felállásban nem tetszik...
érdekes...
azt nem értem hogyan lett az a kerékszett <1500gr... (a honlapon 1700 fölött van a két kerék, igaz gyorszárral)
Most találtam: Buruczki Szilárd gépe (klikk a képre!), nekem ebben a felállásban nem tetszik...
de az ottani képeken szerintem jól néz ki a gép nagyon
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
felsõcsõ...alacsonyabb átlépési magasság, ha jó helyen és eleget van hajlítvaaki tud az mondjon 1 érvet amellett a csöhajlítás mellett!
/disz és dizájn az nem valós érv/
Minek rajzolni? http://www.dafont.com/Valószínûleg nem a vindózos trutájp fontok közül választotta a designer, csakhogy mindenki kedvére kopírozhassa...:chin:
Az a minimum, hogy egyedileg rajzolt betûtípussal készülnek a feliratok! Corelban pölö.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
hali!meg tudnátok sugni hol lehet megnézni a neten a 08-as magelánokat mert a csekert.hun csak a 04-es év játszik nekem lehet bennem vagy velem van gond ,hiba de megköszönném a felvilágosítást
Magellan Pyxis Team-en milyen betûtípusú a felírat?:chin: Ha nem 7 pecsétes titok persze.
Nem nagyon. Ha van konkret vaz, amit kerestek, meg tudjuk mondani, hogy melyik uzletben talalhato. Ill. le tudjuk szallitani rendelesre egy kozeli boltba.
Egyébként összeszedhetnétek a komolyabb vázakat minden évjáratból egy házi múzeumba.