Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Magellan

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
5111 replies to this topic

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,739 posts

Most találtam: Buruczki Szilárd gépe (klikk a képre!), nekem ebben a felállásban nem tetszik...

érdekes...
azt nem értem hogyan lett az a kerékszett <1500gr... (a honlapon 1700 fölött van a két kerék, igaz gyorszárral)

imee

imee

törzsvendég

• fórumtag
  • 684 posts

de az ottani képeken szerintem jól néz ki a gép nagyon

jaja
ott nekem is tetszik

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Most találtam: Buruczki Szilárd gépe (klikk a képre!), nekem ebben a felállásban nem tetszik...
Posted Image

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

BassLine

BassLine

vendég

• fórumtag
  • 30 posts
Hi All!

Valaki keresett itt régebbi Pyxis feliratot. Meg kellett csinálnom vektorosan,
mert matricához kell nekem is. Igyekeztem a lehetõ legpontosabban
megcsinálni, szerintem 100%os lett. Ha valakinek kell valamilyen vektoros
formátumban szóljon, hogy milyen formátumban kell és átküldöm szívesen,
ha ez segít. Dobjatok egy üzenetet mail cimmel meg infokkal.
(Van pár más logo is ha kell)
Üdv, BassLine

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,275 posts

aki tud az mondjon 1 érvet amellett a csöhajlítás mellett!
/disz és dizájn az nem valós érv/

felsõcsõ...alacsonyabb átlépési magasság, ha jó helyen és eleget van hajlítva

az alsócsõ meg "nem igényel felülhegesztést a fejcsõ mögötti részeken" -ezt a cikkbõl idéztem nem én fogom elmagyarázni hogy ez mért van így.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
aki tud az mondjon 1 érvet amellett a csöhajlítás mellett!
/disz és dizájn az nem valós érv/

Kirikou

Kirikou

vendég

• fórumtag
  • 62 posts
igen, én is ma bányásztam ki a postaládábol az ehavit, dicsérik a vázat, úgyhogy lehet akár tudatos is a hajlitgatás...

de az ottani képeken szerintem jól néz ki a gép nagyon

imee

imee

törzsvendég

• fórumtag
  • 684 posts
ha valakit érdekel a márciusi bikemagban tesztelték a '08-as serpenset...fõleg jókat írnak róla

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

Valószínûleg nem a vindózos trutájp fontok közül választotta a designer, csakhogy mindenki kedvére kopírozhassa...:chin:
Az a minimum, hogy egyedileg rajzolt betûtípussal készülnek a feliratok! Corelban pölö.

Minek rajzolni? http://www.dafont.com/

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

juby

juby

törzsvendég

• fórumtag
  • 540 posts
köszi szépen! gondoltam hogy én voltam béna:D na mindegy egész jók az új gépek bár a serpens tényleg kiábrándító nem tudom menyivel jobb hogy a felsö csö megvan törve de már gallom a laikusok sajnálkozo hozzászolásait jaj szegénynek meghajlot a váz stb... milyen fárasztó lenne feszt magyarázkodni:D
:D ...Nem,nem tündérke a kívánság,az kívánság. Térdelj csak le szépen!:D

newbiker

newbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 520 posts

hali!meg tudnátok sugni hol lehet megnézni a neten a 08-as magelánokat mert a csekert.hun csak a 04-es év játszik nekem lehet bennem vagy velem van gond ,hiba de megköszönném a felvilágosítást

http://magellan.hu/w...@512@@771178416

juby

juby

törzsvendég

• fórumtag
  • 540 posts
hali!meg tudnátok sugni hol lehet megnézni a neten a 08-as magelánokat mert a csekert.hun csak a 04-es év játszik nekem lehet bennem vagy velem van gond ,hiba de megköszönném a felvilágosítást
:D ...Nem,nem tündérke a kívánság,az kívánság. Térdelj csak le szépen!:D

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,760 posts

Magellan Pyxis Team-en milyen betûtípusú a felírat?:chin: Ha nem 7 pecsétes titok persze.

Valószínûleg nem a vindózos trutájp fontok közül választotta a designer, csakhogy mindenki kedvére kopírozhassa...:chin:
Az a minimum, hogy egyedileg rajzolt betûtípussal készülnek a feliratok! Corelban pölö.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Kérdés;

Van jelenleg olyan Magellan Triál váz, ami Magura konzolos, ÉS van lehetõség nyereggel használni? Esetleg komplett gépként?

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
pyxis-t nem vágom, de az elsõ SS px-en tuti Times New Roman .))

newbiker

newbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 520 posts

Nem nagyon. Ha van konkret vaz, amit kerestek, meg tudjuk mondani, hogy melyik uzletben talalhato. Ill. le tudjuk szallitani rendelesre egy kozeli boltba.

Én is tényleg jónak tartom, hogy egy gyártó/forgalmazó cég hajlandó felvállalni magát egy ilyen fórumon. Sajnos én még nem kaptam választ a kérdésemre, igaz még privátot is küldtem, amit nehéz nem észre venni. Szóval az érdekelne, hogy meg tudjátok-e mondani, hogy a 2007-es Magellan Pyxis Team-en milyen betûtípusú a felírat? :chin: Ha nem 7 pecsétes titok persze.

imee

imee

törzsvendég

• fórumtag
  • 684 posts
véleményem szerint a pyxis team vázat inkább versenyzésre csinálták.ha meg a 3 feliratot nézzük akkor mindegyik a márka reklámja.az hogy nem áll tucatjával a boltokban, az egyrészt az árkategória,másrészt a konkurencia miatt van.

szerintem van elõre lépés, és nem csak 1-2 apró részletben.jobbak, erõsebbek lettek a vázak.minõségben,és megbízhatóságban már elég közel állnak a nagyobb bringagyártókhoz.

nálam pl(meg sztem másoknál is) igenis számít a dizájn!én nem vennék úgy bringát, hogy csak az ár/érték arányát, meg a felszereltséget nézem.ha a váz nem tetszik, akkor sztorno.vagy ha esetleg úgy van, akkor megvenném, de cserélném is a vázat egy olyanra, ami tetszik is, meg az én felhasználásomhoz megfelelõ...

szerintem is jó, hogy fórumon képviselitek a márkát.

vendég_Magellan Eastern Hungary_*

vendég_Magellan Eastern Hungary_*
  • vendég
Nem nagyon. Ha van konkret vaz, amit kerestek, meg tudjuk mondani, hogy melyik uzletben talalhato. Ill. le tudjuk szallitani rendelesre egy kozeli boltba.

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
rohadt jó hogy így fórumon képviselitek a márkát! :clap: ritkán van ilyen

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts

Egyébként összeszedhetnétek a komolyabb vázakat minden évjáratból egy házi múzeumba.

vannak raktáron régi vázakból készletek?