Jelentkezz be Regisztrálj
Magellan
Írta 2008. december 11. - 09:02
A B+ agyak, kiegészítõk adottak lennének, ha be mernétek vállalni esetleg a szíjhajtást is, akkor valóban üttörõk lennétek itthon.
Írta 2008. december 05. - 20:26
Pyxis és polaris váz esetén Fejcsõszög: 70,5 fok és Nyeregvázcsõ-szög: 72 fok
azonos ( papíron) .
Akkor ez jelentheti azt ,hogy ha én a pyxisemet( ami nagy nekem) polarisra cserélem (ami jó nekem ) akkor nem fogok nagy változást észrevenni túrázás esetén?
Írta 2008. december 04. - 11:01
csak nincs mitSzerintem az is beleférne, hogy egy évet kihagynak a frissítéssel.
Mondjuk most árulnák tovább ezeket a modelleket, addig szépen öszeraknának mindent (tervezés, rendelés, gyártás, hírverés)és végül évvégén kiadnák a 2010-es mondelleket.
Üdv.
ami készletet sikerült októberre legyártani, azt egy lendülettel valahol önköltségi ár közelében kiszórták a kereskedõknek...
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2008. december 04. - 10:43
Mondjuk most árulnák tovább ezeket a modelleket, addig szépen öszeraknának mindent (tervezés, rendelés, gyártás, hírverés)és végül évvégén kiadnák a 2010-es mondelleket.
Üdv.
Írta 2008. december 04. - 10:27
De azért nincsenek képek, mert nincsenek minták, és a nyakamat teszem rá, hogy nem lesz 2009-es bringa januárban!!!Ha bármi is lesz, akkor ugyanolyan limitált darabszámú átmenet, ami se nem 2008-as, se nem 2009-es, és csak az alsó három kategóriában, hogy a kereskedõk el tudják kezdeni a szezont valami "újnak" nevezhetõ modellekkel, csak utána jön a feketeleves, hogy június-július környékén gyártanak 100-150 bringát, amit kb 5 kereskedõ elvisz, aztán kész. Én nem hiszem el, hogy ezt nem tudják már belátni, hogy ez így sok jót nem fog hozni.
Írta 2008. november 29. - 13:52
Igen, de ha valaki lát képen egy bringát ami tetszik neki, és tudja, hogy tavaszig meg tudja venni, akkor várni fog rá.
Szóval nem akkora marhaság papíron (vagy neten) elhúzni a mézesmadzagot...
Jól szóltál Teo, ez pontosan így van.
Kell az az embereknek, hogy lássák papíron, neten már jóval hamarabb.
Írta 2008. november 29. - 00:59
odaadom nekik. egyébként meg kb 2-3 hete van itthon egy 2009-es kona váz...nem lehetne, hogy a magellan kommunikációs vezetõi elmenjenek
a könyvtárba (ezért nyilván nem lehet pénzt adni, pláne nem ennyit)
és kivegyék a marketing alapjai címû könyvet?
ígérem csomó érdekes dolog lesz benne, amit késõbb lehet
alkalmazni és nem kell a saját utatokon járni és újabb és újabb
hajmeresztõ butaságba beleszaladni...
Írta 2008. november 28. - 23:45
a könyvtárba (ezért nyilván nem lehet pénzt adni, pláne nem ennyit)
és kivegyék a marketing alapjai címû könyvet?
ígérem csomó érdekes dolog lesz benne, amit késõbb lehet
alkalmazni és nem kell a saját utatokon járni és újabb és újabb
hajmeresztõ butaságba beleszaladni...
Írta 2008. november 28. - 20:41
Ezt azért te sem gondolhatod komolyan!Engem akarsz megvezetni??!!ez okés, de azért emlékezzetek.... ilyen idõben sosem voltak készen a magellanok
én csak azért írtam ide, hogy elmondjam, lesznek.
azt nem írtam, hogy elöbb, mint eddig
kivéve az idei szopós évet
na meg egy dolog, hogy ki mit mutat be bikemag-ban, más kérdés, hogy mikortól viheted haza..
2007 augusztus végén, és 2007 szeptember elején voltak vevõtalálkozók(Kereskedõknek), amin be lettek mutatva a 2008as tervek, ami ugye kicsit másabb lett mint a tervek alapján, de voltak tervek. Idén volt már vevõtalálkozó??? Azért mert van kettõ tesztváz, az azt jelenti, hogy lesz bringa???
Te is tudod ha januárban lesz leszerelve bringa,az azt jelenti, hogy decemberben kell hogy bejöjjön az áru, ami ugye 3 hónap alatt ér ide ugye ha nem tévedek, és nem jön közbe semmi.
2008-as mintavázak jöttek be tavaly decemberben, karácsony elõtt egy héttel.
Összegezve, ha lesz januárban leszerelve 2009-es Magellan, akkor már bennt van az összes mintaváz(és már a kereskedõknek be van mutatva), és már két hónapja úton van az áru, és nem csak a vázak, hanem a váltók(ugye tudod a részleteket), kerekek(szintén tudnék rá mondani vmit), nyergek(had ne mondjak semmit).
Egyszerûen: MEGINT HÜLYÍTVE VANNAK A SPORTTÁRSAK!!!!!
Írta 2008. november 28. - 19:06
Írta 2008. november 28. - 17:47
na meg egy dolog, hogy ki mit mutat be bikemag-ban, más kérdés, hogy mikortól viheted haza..
Igen, de ha valaki lát képen egy bringát ami tetszik neki, és tudja, hogy tavaszig meg tudja venni, akkor várni fog rá.
Szóval nem akkora marhaság papíron (vagy neten) elhúzni a mézesmadzagot...
Írta 2008. november 28. - 17:13
én csak azért írtam ide, hogy elmondjam, lesznek.
azt nem írtam, hogy elöbb, mint eddig
kivéve az idei szopós évet
Írta 2008. november 28. - 14:14
Ride everywhere.
.
Írta 2008. november 27. - 16:44
......január végére nem egy-két darab 2009es magellan lesz...
de ha januárban tényleg jönnek 2009 es modellek akkor miért nem reklámozzák már õket?
szerintem az senkinek se jó ha csak szépen csendben kikerülnek a boltba az új termékek.
ha tetszetõsek/jók lesznek akkor jópár vevõt már most simán meg lehetne fogni
Írta 2008. november 27. - 16:31
január végére nem egy-két darab 2009es magellan lesz...
tudom, most azt fogjátok írni, hogy mi van, ha nem, és a többi....
maradjunk annyiban, hogy januárban térjünk vissza a témára, addig úgyis csak szimpla ígergetésnek tûnhet írkálásom
Írta 2008. november 27. - 14:42
Gondolom azt, hogy már jönnek a termékek...aztán augusztusban meg is érkeznek...
Az nem kifogás, hogy az elõzõ év miatt.. mert abból nem lehet megélni -a kenyeres példánál maradva- hogy ma azért van szárazkenyerem mert tegnapelõtt sütötték a holnapit...
Ride everywhere.
.
Írta 2008. november 27. - 13:03
maradjunk annyiban, hogy az igazi kilépési hullám 2007 nyarán volt, ebbõl fakadt a 2008as gebasz. rendezték soraikat azóta.
én azt mondom várjuk meg a január végét, addigra nagyon sokminden kiderül
"4. A tavaszi kiállításokon miért nem volt magellan katalógus?miért nem volt kinnt az összes 2008-as modell?(kiállították az értékesítõket, hogy oldják meg ha megkérdezik az emberek ezeket)
5. Miért kell bolondítani a vásárlókat, hogy leeeesz, meg nem csúszunk el, aztán júliusban kezdenek el gyártani.(2008ra azt ígérték hogy februárban már lesz 2008as modell, aztán legyártottak maradékokat, mondván hogy ezek ujak, nem újak voltak, csak az augusztusi szállítmány decemberben jött meg)"
na ezek mind a 2007-es eseményeknek "köszönhetõek"
uhogy reményteli a jövõ esztendõ, mondom, január végére kézzel fogható bizonyítékok kell hogy legyenek
Írta 2008. november 26. - 20:27
Lehet ,hogy csak 2009 júliusában adnak ki legközelebb vázat és azt már 2010-es szériának fogják reklámozni:)
Írta 2008. november 25. - 10:52
1.
7. Nyitok egy pékséget, és este 8kor kezdem árulni az aznapi kenyeret, majd jól leakciózom, hogy elvigyék( ez nem fexik a vevõknek)
.......[/COLOR]
végülis amíg a tõkeerõs csendestárs éjfélkor kisegít addig nincs akkora gond....a másnapot jó eséllyel kihúzod vele
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2008. november 25. - 10:39
2. 2008-ban több ember farolt le, mint az egész fennállás óta! Vajon miért mennek el az értékesítõk szezonban( akkor van a legnagyobb lóvé) biztos azért mert a saját pénztárcájuk ellenségeik-erõs a cég! miért ment el az új vezérigazgató? --erõs a cég!, miért rúgták ki a raktárosokat? erõs a cég
3.Kivel rendeltetik meg az árut, ha a két külkeres közül az egyik felmondott a másikat meg kirúgták? erõs a cég!
4. A tavaszi kiállításokon miért nem volt magellan katalógus?miért nem volt kinnt az összes 2008-as modell?(kiállították az értékesítõket, hogy oldják meg ha megkérdezik az emberek ezeket)
5. Miért kell bolondítani a vásárlókat, hogy leeeesz, meg nem csúszunk el, aztán júliusban kezdenek el gyártani.(2008ra azt ígérték hogy februárban már lesz 2008as modell, aztán legyártottak maradékokat, mondván hogy ezek ujak, nem újak voltak, csak az augusztusi szállítmány decemberben jött meg)
6. Normális embereknek kellene csinálni, mint akik tavaly elkezdték, nem béna majmoknak, akik azért hogy jól megtömjék a zsebüket, meg cégautót rakjanak a seggük alá egész nap melegednek egy irodában, aztán csak ígérgetnek.
7. Nyitok egy pékséget, és este 8kor kezdem árulni az aznapi kenyeret, majd jól leakciózom, hogy elvigyék( ez nem fexik a vevõknek)
8. ÖRÜLÖK hogy kitartotok a márka mellett, ritka ilyet látni, ezt kéne megbecsülniük, hogy nem mondjátok azt hogy akkor le van *va, veszek *ridát, vagy *peckót! mert az emberek nagy része ilyen, fõleg hogy azért van konkurencia bõven.........