Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Magellan

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
5111 hozzászólás a témában

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
És január végére már tudnak igérni valamit?
Gondolom azt, hogy már jönnek a termékek...aztán augusztusban meg is érkeznek...
Az nem kifogás, hogy az elõzõ év miatt.. mert abból nem lehet megélni -a kenyeres példánál maradva- hogy ma azért van szárazkenyerem mert tegnapelõtt sütötték a holnapit...

Ride everywhere.

.

san marco

san marco

vendég

• fórumtag
  • 19 hozzászólás
na egen, ez szinte mind így van, de csak szinte.. :)
maradjunk annyiban, hogy az igazi kilépési hullám 2007 nyarán volt, ebbõl fakadt a 2008as gebasz. rendezték soraikat azóta.
én azt mondom várjuk meg a január végét, addigra nagyon sokminden kiderül :)

"4. A tavaszi kiállításokon miért nem volt magellan katalógus?miért nem volt kinnt az összes 2008-as modell?(kiállították az értékesítõket, hogy oldják meg ha megkérdezik az emberek ezeket)
5. Miért kell bolondítani a vásárlókat, hogy leeeesz, meg nem csúszunk el, aztán júliusban kezdenek el gyártani.(2008ra azt ígérték hogy februárban már lesz 2008as modell, aztán legyártottak maradékokat, mondván hogy ezek ujak, nem újak voltak, csak az augusztusi szállítmány decemberben jött meg)"

na ezek mind a 2007-es eseményeknek "köszönhetõek" :)
uhogy reményteli a jövõ esztendõ, mondom, január végére kézzel fogható bizonyítékok kell hogy legyenek :)

ppeter

ppeter

vendég

• fórumtag
  • 229 hozzászólás
Lehet ,hogy egy k....... nagy komunikációs tévedés vancsak:)
Lehet ,hogy csak 2009 júliusában adnak ki legközelebb vázat és azt már 2010-es szériának fogják reklámozni:)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.274 hozzászólás

1.
7. Nyitok egy pékséget, és este 8kor kezdem árulni az aznapi kenyeret, majd jól leakciózom, hogy elvigyék( ez nem fexik a vevõknek)
.......[/COLOR]

végülis amíg a tõkeerõs csendestárs éjfélkor kisegít addig nincs akkora gond....a másnapot jó eséllyel kihúzod vele
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

geffennaa

geffennaa

vendég

• fórumtag
  • 45 hozzászólás
1. Tudomásom szerint, még csak "fúú dá tervezzük a vázakat" megy, ellentétben másokkal, akik már már elkészítették a katalógust is, és már bemutatóterembe is lehet látni, nem úgy mint a csekénél, ahol nem csak azért nem lehet látni mert nincsen még, hanem azért, mert még a villanyt se kapcsolják fel( kereskedõ mondta)--erõs a cég!
2. 2008-ban több ember farolt le, mint az egész fennállás óta! Vajon miért mennek el az értékesítõk szezonban( akkor van a legnagyobb lóvé) biztos azért mert a saját pénztárcájuk ellenségeik-erõs a cég! miért ment el az új vezérigazgató? --erõs a cég!, miért rúgták ki a raktárosokat? erõs a cég
3.Kivel rendeltetik meg az árut, ha a két külkeres közül az egyik felmondott a másikat meg kirúgták? erõs a cég!
4. A tavaszi kiállításokon miért nem volt magellan katalógus?miért nem volt kinnt az összes 2008-as modell?(kiállították az értékesítõket, hogy oldják meg ha megkérdezik az emberek ezeket)
5. Miért kell bolondítani a vásárlókat, hogy leeeesz, meg nem csúszunk el, aztán júliusban kezdenek el gyártani.(2008ra azt ígérték hogy februárban már lesz 2008as modell, aztán legyártottak maradékokat, mondván hogy ezek ujak, nem újak voltak, csak az augusztusi szállítmány decemberben jött meg)
6. Normális embereknek kellene csinálni, mint akik tavaly elkezdték, nem béna majmoknak, akik azért hogy jól megtömjék a zsebüket, meg cégautót rakjanak a seggük alá egész nap melegednek egy irodában, aztán csak ígérgetnek.
7. Nyitok egy pékséget, és este 8kor kezdem árulni az aznapi kenyeret, majd jól leakciózom, hogy elvigyék( ez nem fexik a vevõknek)
8. ÖRÜLÖK hogy kitartotok a márka mellett, ritka ilyet látni, ezt kéne megbecsülniük, hogy nem mondjátok azt hogy akkor le van *va, veszek *ridát, vagy *peckót! mert az emberek nagy része ilyen, fõleg hogy azért van konkurencia bõven.........

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás

na jahh, ez az ami a csekénél mindig kicsit meredek, évek óta.. :) de akkora gebasz, mint idén volt, nem lesz :)

NEm tudom idén milyen nagy gebasz volt, de két évvel ezelõtt is ugyanekkorára emlékszem.
Akkor ráadásul még hivatásilag foglalkoztam kerékpárokkal, és most így "kívülrõl" sem látok különbséget, pedig sokkal kevesebb jut el...

Ride everywhere.

.

outcast

outcast

vendég

• fórumtag
  • 194 hozzászólás

na jahh... mikor a cseke beakciózta a vázait 50%-kal, az összes elfogyott a nagykerbõl... így utána nehéz árat emelni, mert nincs... se sima se team....
a cseke emberei pedig mindig azt rágják a boltosok szájába, hogy tartsák az év elején kiadott fogyasztói árakat... kisebb sikerrel, fõleg bp-n....

Ha a cseke rt alkalmazottja az mondja hogy VAN váz raktáron
Ha 3 boltos is ugyanannyiért akarja adni a vázat 50K
Ha az ajánlott fogy ár 40k év elején
Ha el van mondva az ajánlott fogy ár tartása
Ha ez a szitu év végén a nagy akciózások közepette történik
Akkor ki a hülye,és ki hazudik?

mrteo

mrteo

törzsvendég

• fórumtag
  • 375 hozzászólás

na jahh, ez az ami a csekénél mindig kicsit meredek, évek óta.. :) de akkora gebasz, mint idén volt, nem lesz :)

29er?

san marco

san marco

vendég

• fórumtag
  • 19 hozzászólás

És végre pontosan gyártatnak? Nem szeptemberre jönnek meg az alkatrészek, hanem minimum márciusban?

Ez csak két feltétel, de ha legalább az második teljesülne, nem akarnák temetni a márkát.

Egyik cégnek sem tenne jót a több éve tartó alkatrészkésés, fõleg, ha a szezon végén jönnek be az azévi cuccok.

san marco

san marco

vendég

• fórumtag
  • 19 hozzászólás

mind a 3? :)
Mert elsõre én is erre gondoltam.De mikor 3 boltost kérdez meg az ember,elbizonytalanodik.
Ráadásul abból 2 abban a percben hívta fel elõttem a nagykert,az ár miatt.Mindkettõnél 49.990ft volt a vége,különbözõ n apokon,és szájukba rágva hogy nem team kell.

na jahh... mikor a cseke beakciózta a vázait 50%-kal, az összes elfogyott a nagykerbõl... így utána nehéz árat emelni, mert nincs... se sima se team....
a cseke emberei pedig mindig azt rágják a boltosok szájába, hogy tartsák az év elején kiadott fogyasztói árakat... kisebb sikerrel, fõleg bp-n....

outcast

outcast

vendég

• fórumtag
  • 194 hozzászólás

igazából ott sztem a boltosod hazudott egy csúnya nagyot.

mind a 3? :)
Mert elsõre én is erre gondoltam.De mikor 3 boltost kérdez meg az ember,elbizonytalanodik.
Ráadásul abból 2 abban a percben hívta fel elõttem a nagykert,az ár miatt.Mindkettõnél 49.990ft volt a vége,különbözõ n apokon,és szájukba rágva hogy nem team kell.

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

fõleg hogy kereskedõknek volt egy nagyker ár-50% akció :X

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.274 hozzászólás

Ha tõlük kellett volna most vázat vennem az 50k lett vona az év eleji 40k ajánlott fogy ár helyett.

"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
És végre pontosan gyártatnak? Nem szeptemberre jönnek meg az alkatrészek, hanem minimum márciusban?

Ez csak két feltétel, de ha legalább az második teljesülne, nem akarnák temetni a márkát.

Egyik cégnek sem tenne jót a több éve tartó alkatrészkésés, fõleg, ha a szezon végén jönnek be az azévi cuccok.

Ride everywhere.

.

outcast

outcast

vendég

• fórumtag
  • 194 hozzászólás

az év végi 25%-os drágulásnak egyes termék terén

nemtom mirõl van szó... a cseke mostanában nem emelte semminek az árát....

Ha tõlük kellett volna most vázat vennem az 50k lett vona az év eleji 40k ajánlott fogy ár helyett.

san marco

san marco

vendég

• fórumtag
  • 19 hozzászólás
az év végi 25%-os drágulásnak egyes termék terén

nemtom mirõl van szó... a cseke mostanában nem emelte semminek az árát....

outcast

outcast

vendég

• fórumtag
  • 194 hozzászólás

na ja, fizetni nem árt....
csak ez is minden évben el van játszva, hogy a cseke csõdbe megy....
... és eddig nem ment.... de ha be akarnák csõdöltetni, vajh miért öltek volna bele egy csomó pénzt a jövõ évi tervekbe?

Jó pár verziót vázoltam fel magamban,hogy mi lehet az oka az év végi 25%-os drágulásnak egyes termék terén.Egy biztos,ez számomra nem éppen egy jól menõ/mûködõ cég látszatát kelti.
Persze én csak egy pont vagyok a tömegben ,de sok pont már kész paca...:)

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.288 hozzászólás

Csak ez is minden évben el van játszva, hogy a cseke csõdbe megy....
... és eddig nem ment.... De ha be akarnák csõdöltetni, vajh miért öltek volna bele egy csomó pénzt a jövõ évi tervekbe?

;) ;)

[highlight] The bike way of life [/highlight]

san marco

san marco

vendég

• fórumtag
  • 19 hozzászólás
csak ez is minden évben el van játszva, hogy a cseke csõdbe megy....
... és eddig nem ment.... de ha be akarnák csõdöltetni, vajh miért öltek volna bele egy csomó pénzt a jövõ évi tervekbe?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.274 hozzászólás

Ahhoz, hogy beérkezzenek a kerékpárok, nem csak a tervezésnek kell idõben elkészülnie. Rengeteg más szervezési és anyagi dolgon múlik, hogy mi mikor érkezik be.

példul ki kell fizetni....