Jelentkezz be Regisztrálj

Magellan
Írta 2009. január 17. - 11:59

azért egy céget addig is fenn kell tartani valamibõl. sokra mész a szép tervrajzokkal ha a felszámolóbiztosnak tudod csak mutogatni. meg egy év kihagyás (mivel régit sem tudsz adni mert nincs) azért elég nagy bizalomvesztéshez vezethet mind vevõk mind dealerek részérõl
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2009. január 16. - 20:47

Írta 2009. január 16. - 12:04

Értem mit mondasz, és ez csak poén volt, de jelenleg ezt a tendenciát látom:Az a baj, hogy nem l........ ha MINDEN ALKATRÉSZ MEGVAN(ahhoz is kell ember, csak mivel vagy eljöttek,vagy kirugták õket is, kell aki szerel, mert a Szilárd egyedül nem tudja összeszerelni a bringákat!!!!
- Elbasznak pár dolgot a rendelésnél stb. jön a csúszás..
- Nagy nehezen igencsak késõn megjönnek a gépek. Persze szezon vége van.
- Gyorsan, hogy ne bukjanak akkorát, kiszórják fillérekért, az esetleg egy hónapos vázakat/ gépeket.
Nomost, a tavalyi volt a harmadikk év, hogy új azévi váz volt itthon, holott elõtte egy váz életciklusa nálam kb 3 év (illetve ha jobb akkor 5 év, de az cromo volt..)
Alapból nem szeretme a magellánt, de az akciós ár meggyõzött. Ennyiért, ha csak egy évig tart is megérte. De ami miatt egyre nagyobb az ellenszenv: pár éve olyan tervezési hibákat kreáltak ami több mint borzasztó, néhányat említettem is visszább, az egyik kedvencem, a triálvázra csomagtartószem... vagy a hihetetlenül pontatlan papucs és tárcsafékszem...és még nem is írtam a szériahibás (piros, csak hogy tudjátok melyik

És én csak vázakról beszéltem, és értem a te szempontodat is, nekem csak kapóra jött mostanában ez a szórjuk ki õket óccón ha már itt vannak.
Egyébként egy jó marketingkampánnyal el lehetne csúsztatni ezt az évet, legtöbben a vásárlók közül nem szólnának semmit, ha a reklámban mondjuk "új minden eddiginél fejlettebb 2010-es vázak jönnének majd ezért most..." felkiáltást használnák. Sok nagy cég ezt teszi...
Es igen nagyon meglepõ, hogy egy kerva pdf sincs még a 2009-es katalógusokról, ha itt bent szólnék a designerünknek, vagy a grafikusunknak, pár nap alatt üsszedobnának egyet. (fõleg, hogy mindketten elég erõsen biciklisek..)
Ha meg nem lesz most akciós vázuk, hát nézek mást, esetleg végkimerülésig használom a jelenlegit

Ride everywhere.
.
Írta 2009. január 16. - 09:51

De nem értem minek erõltetik,ha szezon közepére végére jönnek majd ki,az új szériák megint.
Addigra sokan ,mint tavaly én is,már tekernek egy más gyártó gépével.
Ha kihagynának egy évet,akkor nem görgetnék maguk elõtt ez a folyamatos porblémahalmazt,lehetne sorokat rendezni.
A válság idén amúgy is betesz.
Írta 2009. január 16. - 09:09

Az a baj, hogy nem lesz mit akciósan megvenni!!Még májusban sem lesz bringa, mert ahhoz hogy legyen ahhoz ugyebár be kell rendelni a mintákat, ami ugye minimum 60 nap, majd tesztelni kell, és lehet belõle nagy tételben rendelni, ez megintcsak 90 nap, és akkor ha 30 nap alatt le van gyártva, és utána lehet szerelni, de mivel csak a vázról beszéltem, közben be kell rendelni az alkatrészeket is, és abban is mindig elb*sznak valamit, tehát a csúszás biztos. ja és nem árt fizetni a beszállítóknak, és nem árt ha van mibõl, tehát elõtte vmit el is kell adni olyan áron, hogy tudj fizetni a beszállítóknak, nem pedig sz*rér-h*gyér kiárulni, mert az nem tart fennt egy ekkora céget.Összegezve ha mondjuk ma berendelik a vázakat, akkor legjobb esetben is július 16án tudnak elkezdeni szerelni, ha MINDEN ALKATRÉSZ MEGVAN(ahhoz is kell ember, csak mivel vagy eljöttek,vagy kirugták õket is, kell aki szerel, mert a Szilárd egyedül nem tudja összeszerelni a bringákat!!!!Engem nem zavar, legfeljebb megint akciósan, rohadt olcsón fogok venni szeptemberben egy új vázat. Remélem azért lesz benne értelmes is
Írta 2009. január 15. - 12:22

inkább május végén lesz közzétéve pár kép a neten.
aztán nyár végére talán lesz 1-2 bicaj is a boltokba![]()
/ha lesz vmi akkor érdemes lenne 2010-esként kihozni, márha akkor csúszás lesz mint ami volt tavaly/
Engem nem zavar, legfeljebb megint akciósan, rohadt olcsón fogok venni szeptemberben egy új vázat. Remélem azért lesz benne értelmes is

Ride everywhere.
.
Írta 2009. január 14. - 20:11

Írta 2009. január 14. - 17:20

aztán majd május végére itt is lesznek a bringák
inkább május végén lesz közzétéve pár kép a neten.
aztán nyár végére talán lesz 1-2 bicaj is a boltokba

/ha lesz vmi akkor érdemes lenne 2010-esként kihozni, márha akkor csúszás lesz mint ami volt tavaly/
Írta 2009. január 14. - 16:47

Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2009. január 14. - 16:43

Írta 2009. január 14. - 15:45

Esetleg a viszonteladók tudnak már valamit?
Õk sem tudnak semmit, csak annyit tudnak, hogy lesz Magellan, és hogy minden a legnagyobb rendben van...

[highlight] The bike way of life [/highlight]
Írta 2009. január 14. - 14:13

A cyclo géppel kapcsolatban igazad van, és a Haibike nagyon szimpatikus márka számomra, majd késõbb publikált okokbólCsak a pontosság kedvéért:
Hai-al cyclocross versenyeken megy (van a Magellánnak cyclo gépe? - nincs), egyébként meg van egy 2009-s, festetlen proto Pyxis-e, és azzal is indult már versenyen.

A festetlen proto bringát nem tudtam, de ettõl még a 2009-es terveket sajnos nem publikálták.
Esetleg a viszonteladók tudnak már valamit?
Írta 2009. január 14. - 13:56

Csak a pontosság kedvéért:
Hai-al cyclocross versenyeken megy (van a Magellánnak cyclo gépe? - nincs), egyébként meg van egy 2009-s, festetlen proto Pyxis-e, és azzal is indult már versenyen.
És vajon a cseke hányszor kapott festetlen mintavázat ??!!!

Írta 2009. január 14. - 12:12

Csak a pontosság kedvéért:Nem januárra ígérték a 2009-es vázakat?
Még képen sem mutattak be semmit, a honlapon is csak Szilárd kalandjai olvashatók.
Az sem rossz, hogy az egyetlen "profi" versenyzõjük, aki ráadásul a Cseke alkalmazotja lett, Haibike bringával versenyez.
Írta 2009. január 14. - 09:24

Még képen sem mutattak be semmit, a honlapon is csak Szilárd kalandjai olvashatók.
Az sem rossz, hogy az egyetlen "profi" versenyzõjük, aki ráadásul a Cseke alkalmazotja lett, Haibike bringával versenyez.
Írta 2009. január 08. - 22:09

Sziasztok!
Segítséget kérnék: 2007es pyxis vázat honnan tudnék kotorni, mert érdeklõdtem bringavarázson meg pótkeréken is, de nagykerben nincsen nekik, pedig csak az õ portáljukon láttam hirdetve. Nézegettem még a 2008as pyxis teamet is, csak nem tudom hogy a 17"os nem lenne-e nagy az én 160 centis kis testemhez?
Esetleg telefonálj be a csekéhez, õk meg tudják nézni a rendszerben, hátha valamelyik kereskedõnél van bizományban. Egyébként szerintem jó a 17-es is.
Írta 2009. január 08. - 21:11

Segítséget kérnék: 2007es pyxis vázat honnan tudnék kotorni, mert érdeklõdtem bringavarázson meg pótkeréken is, de nagykerben nincsen nekik, pedig csak az õ portáljukon láttam hirdetve. Nézegettem még a 2008as pyxis teamet is, csak nem tudom hogy a 17"os nem lenne-e nagy az én 160 centis kis testemhez?
Írta 2009. január 05. - 21:39

Írta 2009. január 01. - 19:50

Boldog Új Évet Kívánok a Magam és Néhány régi Dolgozó nevében, minden Sporttársnak, és Kereskedõnek!!
Írta 2008. december 18. - 11:03

fény az alagút végén,bár még mesze van....