Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Magellan

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
5111 replies to this topic

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,036 posts

ezekkel nem fog annyi ideig járni...már ha használva is van

hát tigrincs kap azért a váz egy jó pár ezret évente, meg egy jópár maratont(bár nem hiszem hogy bármiben nagyobb megterhelés neki az mint a túra), aszfalton meg nem megy csak az erdõig, remélem kibírja míg összejön egy össztelósra a lé, addig meg tökéletes

Szilárdnak meg örülünk nagyon, csak legyen olyan gépészmérnök aki az Õ tapasztalatait átülteti a vázakba, vagy netán mérnök is lenne Õ közben?

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

mrteo

mrteo

törzsvendég

• fórumtag
  • 375 posts
Részlet Buruczki Szilárd cikkébõl a Velo.hu-n:
"A legfontosabb, hogy sikerült megállapodnom a fõszponzorommal, a Cseke ZRt-vel a további együttmûködésben, tehát jövõre is Magellannal fogok indulni a montiversenyeken, sõt segítek a bicikligyártásban is, ezentúl náluk fogok dolgozni. Köszönöm nekik, hogy a nehéz idõkben is munkát adnak és támogatnak."

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,689 posts
Miért ? Gondolod, hogy eltörne ? Ki vannak már találva ezek a csõanyagok. Ne felejtsd el, 1 teló nagyon védi a vázat.
Marci

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,274 posts
ezekkel nem fog annyi ideig járni...már ha használva is van
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,689 posts

berki!
marton!
az a gyerekbicigli nekem az eddigi legideálisabb xc-maraton bringám, igaz nem vagyok már gyerek, de nem is nõttem túl nagyra:), szerintem a geo-val semmi baj, mondjuk rajtad kívül még nem is hallottam, hogy óriás szar lenne a pyxis geo-ja;), pedig használnak egy páran itt 19"+ os vázakat is ebbõl...

Hát ez az ! A csõszög jó de rövid ! A régi geometriából 19"+os váz csak a 180-190+ cm körüli harcosoknak kellett. Haver meg vett egy 17"-ost és az sokkal rövidebb volt, mint a régi 16"os. Õ volt a béna,19"os talán jó lett volna.
Nem véletlenül lett megint hosszabb az idei gép.
Ha neked jó a gép, akkor jó. Használd örömmel sokáig.
(de minimum olyan sokáig, mint én ! Még mindig 2002es Pyxis-el járok. És semmilyen új carbon csodával el nem cserélném:) )
Marci

weqa

weqa

vendég

• fórumtag
  • 183 posts

vettem egy caprine forest bicót 54 e hufért. ( 2008 as) szerintetek jobb, mint a magellan hydra, ha nem miért, ha igen akkor hol használhatom?? (csak 35 kiló és 145 centi vagyok)

kissé okafogyottá vált a kérdésed, ha már megvan a gép...
de a caprine felszereltsége egy hajszállal jobb (ha jól tévedek)

Gaben96

Gaben96

újonc

• fórumtag
  • 2 posts
vettem egy caprine forest bicót 54 e hufért. ( 2008 as) szerintetek jobb, mint a magellan hydra, ha nem miért, ha igen akkor hol használhatom?? (csak 35 kiló és 145 centi vagyok)

outcast

outcast

vendég

• fórumtag
  • 194 posts

Vagy jönnek a katalógus vázak...

Amiket mondjuk újfiúk terveztek kint.... oppá. :)

mrteo

mrteo

törzsvendég

• fórumtag
  • 375 posts

az a baj hogy ez az írás nekem csak azt eredményezi, hogy az eddigi szakemberek elmentek a sok éves tapasztalatukkal együtt, így akárki jön, aki nem évekig tervezett pl. vázakat valahol máshol(na de hol MO-n ezen kívül???), az csak újfiú lehet, nekem meg az a váz nem kell, inkább veszek olyat amiben megbízom, vagy marad a 2007-es Pyxis-em ;)

Vagy jönnek a katalógus vázak...

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,036 posts
az a baj hogy ez az írás nekem csak azt eredményezi, hogy az eddigi szakemberek elmentek a sok éves tapasztalatukkal együtt, így akárki jön, aki nem évekig tervezett pl. vázakat valahol máshol(na de hol MO-n ezen kívül???), az csak újfiú lehet, nekem meg az a váz nem kell, inkább veszek olyat amiben megbízom, vagy marad a 2007-es Pyxis-em ;)

a bringaszállító

mrteo

mrteo

törzsvendég

• fórumtag
  • 375 posts
Nagyon érdekes, és tanulságos volt Anonym leírása, ennek fényében nagyon kíváncsi leszek a 2009-es szériára.

Kisülhet belõle pozitív is, de szakember nélkül nehéz kihozni valami egyedit...

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,036 posts

konáét próbáltad már rá Drusza ?

meg "nálunk" volt egy rahedli mielõtt szabira jöttem :)

Shark azért elég nagy változás volt a 07-es széria. a régebbiek az átlagnál sokkal hosszabbak voltak, ez meg teljesen más geo volt , a régi abszolut verseny cc geo ez meg rövid túraváz ahhoz képest. ráadásul nem volt a 18-as , páratlanok voltak , ahhoz képest a 17-es baromi rövid, tán még a 19-es is rövidebb volt mint a régi 18-as. ílyen szemszögbõl érthetõ az elégedetlenség. az idei team-ek már közwelebb vannak a régiekhez, meg rájöttek hogy kell a 18as is.

na jó legyen ;) mondjuk nekem nem volt elõtte magim, de a mostani pont a méretem, mintha nekem csinálták volna :)

a bringaszállító

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Konában már én is gondolkodtam, mert nagyon hasonlít a H típusúra, és olyat meg egyébként is vennem kell, hogy legyen tartalék.
"Az üzlet" tippet köszönöm, lehet meg is lesem a legközelebbi alkalommal.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,274 posts

Shark azért elég nagy változás volt a 07-es széria. a régebbiek az átlagnál sokkal hosszabbak voltak, ez meg teljesen más geo volt , a régi abszolut verseny cc geo ez meg rövid túraváz ahhoz képest. ráadásul nem volt a 18-as , páratlanok voltak , ahhoz képest a 17-es baromi rövid, tán még a 19-es is rövidebb volt mint a régi 18-as. ílyen szemszögbõl érthetõ az elégedetlenség. az idei team-ek már közwelebb vannak a régiekhez, meg rájöttek hogy kell a 18as is.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts

és miért nincs sehol a polarx vázamhoz csuszopapucsos váltofül? mikor 5 évig kellene lennie az eladot termékekhez alkatrésznek?

Hehehe, nekem volt olyan vázam, amihez már abban az évben SEM lehetett kapni V-fék tüskét és váltófület. Elsõt még máshol fel lehetett hajtani, utóbbit barkácsolni kellett, ajánlom ezt neked is. Egyébként elõfordulhat, hogy egyezik más vázakhoz használatos darabbal, érdemes szétnézned.

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,036 posts
berki!
lehet jobban jársz ha csináltatsz egy szakival valahol!

marton!

az a gyerekbicigli nekem az eddigi legideálisabb xc-maraton bringám, igaz nem vagyok már gyerek, de nem is nõttem túl nagyra:), szerintem a geo-val semmi baj, mondjuk rajtad kívül még nem is hallottam, hogy óriás szar lenne a pyxis geo-ja;), pedig használnak egy páran itt 19"+ os vázakat is ebbõl...

a bringaszállító

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,724 posts
ne haragudj ettol nem lettem boldogabb. :) 4 honapja nem tudom használni a saját bringám. Most majd lefényképezem a váltófület elküldöm emailbe Csekének egy szerelmes levéllel, aztán hátha elõturnak nekem egyet kettõt :)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

és miért nincs sehol a polarx vázamhoz csuszopapucsos váltofül? mikor 5 évig kellene lennie az eladot termékekhez alkatrésznek?

Sajnos nem egyedi az eseted. Nálam "sima" CC vázhoz hiányzik ilyen alkatrész.

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,724 posts

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,689 posts
Te, mond már meg, ki tervezte a 2007es Pyxis geometriát ? A jó kis hosszú geometriából csinálni egy gyerekbiciglit. Nóóóóórmális ??? Az egy XC bringa nem túra vagy dirt gép, könyörgöm ! Ki csinált ilyen hülyeséget ? Az biztosan nem tekert még életében a Városligeten kívül.
Amúgy én 2002es Pyxis-el tekerek. Kiválló geometria és jól tervezett festés.
Imádom !
Marci