Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Magellan

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
5106 hozzászólás a témában

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás

inkább május végén lesz közzétéve pár kép a neten.
aztán nyár végére talán lesz 1-2 bicaj is a boltokba :D
/ha lesz vmi akkor érdemes lenne 2010-esként kihozni, márha akkor csúszás lesz mint ami volt tavaly/

Engem nem zavar, legfeljebb megint akciósan, rohadt olcsón fogok venni szeptemberben egy új vázat. Remélem azért lesz benne értelmes is ;)

Ride everywhere.

.

mrteo

mrteo

törzsvendég

• fórumtag
  • 375 hozzászólás
Én nem azzal a szándékkal érdeklõdök, hogy fikázzam õket, csak jó lenne tudni, hogy egyáltalan mire lehet számítani.

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás

aztán majd május végére itt is lesznek a bringák

inkább május végén lesz közzétéve pár kép a neten.
aztán nyár végére talán lesz 1-2 bicaj is a boltokba :D
/ha lesz vmi akkor érdemes lenne 2010-esként kihozni, márha akkor csúszás lesz mint ami volt tavaly/

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
aztán majd május végére itt is lesznek a bringák
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

mrteo

mrteo

törzsvendég

• fórumtag
  • 375 hozzászólás
Hát az nem túl sok :(

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.288 hozzászólás

Esetleg a viszonteladók tudnak már valamit?

Õk sem tudnak semmit, csak annyit tudnak, hogy lesz Magellan, és hogy minden a legnagyobb rendben van... :)

[highlight] The bike way of life [/highlight]

mrteo

mrteo

törzsvendég

• fórumtag
  • 375 hozzászólás

Csak a pontosság kedvéért:
Hai-al cyclocross versenyeken megy (van a Magellánnak cyclo gépe? - nincs), egyébként meg van egy 2009-s, festetlen proto Pyxis-e, és azzal is indult már versenyen.

A cyclo géppel kapcsolatban igazad van, és a Haibike nagyon szimpatikus márka számomra, majd késõbb publikált okokból Feltöltött kép

A festetlen proto bringát nem tudtam, de ettõl még a 2009-es terveket sajnos nem publikálták.
Esetleg a viszonteladók tudnak már valamit?

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.288 hozzászólás

Hai-al cyclocross versenyeken megy (van a Magellánnak cyclo gépe? - nincs), egyébként meg van egy 2009-s, festetlen proto Pyxis-e, és azzal is indult már versenyen.

És vajon a cseke hányszor kapott festetlen mintavázat ??!!! ;)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Nem januárra ígérték a 2009-es vázakat?
Még képen sem mutattak be semmit, a honlapon is csak Szilárd kalandjai olvashatók.
Az sem rossz, hogy az egyetlen "profi" versenyzõjük, aki ráadásul a Cseke alkalmazotja lett, Haibike bringával versenyez.

mrteo

mrteo

törzsvendég

• fórumtag
  • 375 hozzászólás
Nem januárra ígérték a 2009-es vázakat?
Még képen sem mutattak be semmit, a honlapon is csak Szilárd kalandjai olvashatók.
Az sem rossz, hogy az egyetlen "profi" versenyzõjük, aki ráadásul a Cseke alkalmazotja lett, Haibike bringával versenyez.

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.288 hozzászólás

Sziasztok!
Segítséget kérnék: 2007es pyxis vázat honnan tudnék kotorni, mert érdeklõdtem bringavarázson meg pótkeréken is, de nagykerben nincsen nekik, pedig csak az õ portáljukon láttam hirdetve. Nézegettem még a 2008as pyxis teamet is, csak nem tudom hogy a 17"os nem lenne-e nagy az én 160 centis kis testemhez?

Esetleg telefonálj be a csekéhez, õk meg tudják nézni a rendszerben, hátha valamelyik kereskedõnél van bizományban. Egyébként szerintem jó a 17-es is.

kitu

kitu

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Sziasztok!
Segítséget kérnék: 2007es pyxis vázat honnan tudnék kotorni, mert érdeklõdtem bringavarázson meg pótkeréken is, de nagykerben nincsen nekik, pedig csak az õ portáljukon láttam hirdetve. Nézegettem még a 2008as pyxis teamet is, csak nem tudom hogy a 17"os nem lenne-e nagy az én 160 centis kis testemhez?

imee

imee

törzsvendég

• fórumtag
  • 684 hozzászólás
geffennaa nektek is BÚÉK!
Meg minden Magellanos kerékpáros fórumozónak:)

geffennaa

geffennaa

vendég

• fórumtag
  • 45 hozzászólás
Kicsit hiányérzetem van, mert tavaly Én kívántam Boldog Új Esztendõt a c*eke nevében, idén senki nem vette a fáradtságot.....
Boldog Új Évet Kívánok a Magam és Néhány régi Dolgozó nevében, minden Sporttársnak, és Kereskedõnek!!

imee

imee

törzsvendég

• fórumtag
  • 684 hozzászólás
hát reméljük el tudja vinni jóirányba a vázakat
fény az alagút végén,bár még mesze van....

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás

ezekkel nem fog annyi ideig járni...már ha használva is van

hát tigrincs kap azért a váz egy jó pár ezret évente, meg egy jópár maratont(bár nem hiszem hogy bármiben nagyobb megterhelés neki az mint a túra), aszfalton meg nem megy csak az erdõig, remélem kibírja míg összejön egy össztelósra a lé, addig meg tökéletes

Szilárdnak meg örülünk nagyon, csak legyen olyan gépészmérnök aki az Õ tapasztalatait átülteti a vázakba, vagy netán mérnök is lenne Õ közben?

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

mrteo

mrteo

törzsvendég

• fórumtag
  • 375 hozzászólás
Részlet Buruczki Szilárd cikkébõl a Velo.hu-n:
"A legfontosabb, hogy sikerült megállapodnom a fõszponzorommal, a Cseke ZRt-vel a további együttmûködésben, tehát jövõre is Magellannal fogok indulni a montiversenyeken, sõt segítek a bicikligyártásban is, ezentúl náluk fogok dolgozni. Köszönöm nekik, hogy a nehéz idõkben is munkát adnak és támogatnak."

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.662 hozzászólás
Miért ? Gondolod, hogy eltörne ? Ki vannak már találva ezek a csõanyagok. Ne felejtsd el, 1 teló nagyon védi a vázat.
Marci

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
ezekkel nem fog annyi ideig járni...már ha használva is van
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.662 hozzászólás

berki!
marton!
az a gyerekbicigli nekem az eddigi legideálisabb xc-maraton bringám, igaz nem vagyok már gyerek, de nem is nõttem túl nagyra:), szerintem a geo-val semmi baj, mondjuk rajtad kívül még nem is hallottam, hogy óriás szar lenne a pyxis geo-ja;), pedig használnak egy páran itt 19"+ os vázakat is ebbõl...

Hát ez az ! A csõszög jó de rövid ! A régi geometriából 19"+os váz csak a 180-190+ cm körüli harcosoknak kellett. Haver meg vett egy 17"-ost és az sokkal rövidebb volt, mint a régi 16"os. Õ volt a béna,19"os talán jó lett volna.
Nem véletlenül lett megint hosszabb az idei gép.
Ha neked jó a gép, akkor jó. Használd örömmel sokáig.
(de minimum olyan sokáig, mint én ! Még mindig 2002es Pyxis-el járok. És semmilyen új carbon csodával el nem cserélném:) )
Marci