Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Magellan

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
5106 hozzászólás a témában

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
a baj az hogy a tótok ennyiért elég csinos vázakat adnak ráadásul easton csõbõl ...de az alacsonyabb árfekvésben is jó a dizánjuk

és egy darabig benne van az emberben hogy mért a tótot gazdagítsam, de aztán elmúlik
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

imee

imee

törzsvendég

• fórumtag
  • 684 hozzászólás
hát a pyxisrõl csak a helló kittis matrica hiányzik, meg pyxis helyett lehetett volna "cuki vagyok" is a váz neve....

de most ezeknek a vázaknak a csöveinek az átmérõjét tényleg növelték ahogy írják ott alatta,vagy csak parasztvakításos szindróma?

geffennaa

geffennaa

vendég

• fórumtag
  • 45 hozzászólás

hát ez a fekete/magenta kombó ritka ocsmány lett..

Nem ocsmány, csak nem volt ehhez fogható a design pályázaton, mert ehhez már tudás kell, hogy ilyet alkoss:lol1: Tucana 2008
Kreativitás a kulcsszó, meg a minõségi kerékpárvázgyártás titka:)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
hát ez a fekete/magenta kombó ritka ocsmány lett..
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Hátrány, a tárcsafékszem....
Nehéz is a sablont pontosan beállítani.
A minõségi kerékpárváz titka mi? :D

Ride everywhere.

.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Azt irtam volna?!

Nyilván árban lesz különbség.

egy pillanatra megfordult a fejemben, hogy így gondolod :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás

ez baj?

Azt irtam volna?!

Nyilván árban lesz különbség.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Jól látom, hogy ismét ugyanaz a két váz, csak a festés más?

ez baj?

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás
Jól látom, hogy ismét ugyanaz a két váz, csak a festés más?

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
fogjon mintha J lenne és nem LY...(beszámoló)

geffennaa

geffennaa

vendég

• fórumtag
  • 45 hozzászólás

új képek a magellan 2009es vázakról! pyxis és crux,Buruczki beszámoló a vázról

ebbõl a szögbõl sem lett szebb....

carbon-dani

carbon-dani

vendég

• fórumtag
  • 186 hozzászólás
új képek a magellan 2009es vázakról! pyxis és crux,Buruczki beszámoló a vázról
isostar akció!1000ft/db,citrom vagy narancs ízek,bontatlan,május végi lejárattal,siess mert a készlet véges!!!

imee

imee

törzsvendég

• fórumtag
  • 684 hozzászólás
részvétem a crux miatt,nekem is ilyen crux van,bár az én festékleverõdéseim a használattól vannak...azok a fránya nagy kövek...
én se cserélném le cruxot...míg egyben van én addig biztos nem veszek új vázat:)

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

Üdv!

Valakinek vannak e már új képei a vázakró? érdekelne eléggé, jobb fényviszonyok között, vagy esetleg összeszerelve. Tudom hogy nem ide tartozik, de azért leírom, hátha valaki együtt érez velem...Ugyanis a német fõbérlõm ma reggel sikeresen leamortizálta a jó kis crux vázamat... csak 8 helyen verte le róla a festéket valahogy a kerékpártárolóban...

Legalább látszik, hogy használva van...

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás

...ez a mostani design botrányos... ... a 2005-2006 os vázak elõrébb tartanak design-ban... ...de az idén biztos hogy nem veszek ilyen vázat.
...Ezzel csak azt akarom mondani hogy ennyit számít a kinézet.

Most pár festékleverõdés miatt lecserélnéd inkább a "botrányos design"-ra? :chin:
Sajnos nem tudok neked új képekkel szolgálni, de kint lesznek a Bringaexpon, és ott meg tudod majd nézni õket.

DomT

DomT

vendég

• fórumtag
  • 60 hozzászólás
Üdv!

Valakinek vannak e már új képei a vázakró? érdekelne eléggé, jobb fényviszonyok között, vagy esetleg összeszerelve. Tudom hogy nem ide tartozik, de azért leírom, hátha valaki együtt érez velem...Ugyanis a német fõbérlõm ma reggel sikeresen leamortizálta a jó kis crux vázamat... csak 8 helyen verte le róla a festéket valahogy a kerékpártárolóban...
...Az érdeklõdve nézõ kutyák, a tompa csillagok, itt tologatják a belsõ idõt és a végén mind halott...

issimus

issimus

vendég

• fórumtag
  • 63 hozzászólás

balaton parti bringaboltban említette haver, hogy már tavaly is érzõdött a treking vonal erõsödése. jönnek ráfelé az emberek, hogy felesleges nekik a bringaútra az mtb...

Ausztriaban es nemetben kb 4 eve kezdödött szorulnak ki a montik ami tenyleg nem baj. A legtöbben veszenek egy montit es egy trekkinget vagy cross es azzal jarnak aszfalton turazni. Idehaza is akinek normalisan adnak tanacsot, sokan veszenk mar cross cangat.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

...( az más kérdés nem teljesen ide tartozik hogy ezen vevõk 70-80 %-ának sokkla ideálisabb lenne egy cross/trekking bicaj, mert jórészük még murvás útra sem megy soha, itthon mégis a montik vannak erõltetve)

balaton parti bringaboltban említette haver, hogy már tavaly is érzõdött a treking vonal erõsödése. jönnek ráfelé az emberek, hogy felesleges nekik a bringaútra az mtb...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
na most itthon kicsit másképp van

itt az ár az elsõ . az a vevõ akinek kb 100-110 a felsõ határ (és ez a többség, sõt a 60-70K, nem tudok pontos számot de 50% fölött van) azok döntõ többsége nem igazán tájékozott. szeretne venni egy bringát (soxor mát rúl egy áruháxi bringás szopáson) ami "sokáig jó lesz" és erre van egy x összege amit rá tud/akar szánni, mit tudsz annyiért adni. és mikor mutattál 2-3-4 modellt , (és persze maggit elsõsorban mert kategóriájában kb legjobb ár/érték meg nem is voltak annyira gagyik, plusz normális a garis ügyintézés is) akkor jön az ár/érték/felszereltség (sokan itt hallják azt hogy aklkatrészcsalád, ketegóriák etc nem csak azt hogy "há simanyo van rajta, meg vázméret , és geo) , és csak utána a szín, forma dizájn (ja és a vásárlók többsége ffi). mellesleg azt jól csinálták csekéék hogy ezekbõl a medellekbõl (hidra, kráter, polárisz) 3-4 féle szín volt. ( az más kérdés nem teljesen ide tartozik hogy ezen vevõk 70-80 %-ának sokkla ideálisabb lenne egy cross/trekking bicaj, mert jórészük még murvás útra sem megy soha, itthon mégis a montik vannak erõltetve) .

aztán fels

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

nekem a 2005-ös fekete pyxis team a favorit Magellan.

nekem is:) azért van ilyen

2000-es Pyxis Team Az még Easton! csöves volt és nekem annak jött be leginkább a színvilága. De nagyon jó váz az utolsó Crux Cr-mo vázuk is.
Inkább veszi meg Marika is a fiának a Cratert, ha tudja jó áron van, és a Lajos fija is ilyennel kezdte. Az plussz a dologban, hogy Magyar termék és ez lehet neked nem, de másnak fontos.

Kellene most is egy minõségi acélváz a kínálatba, és hogy pl a pyxis team ne egy tucatváz legyen drága cuccokkal, hanem a váz is jó legyen. egy Easton alu bõven elég lenne, nem kell ide karbon.
a magyar márka dologhoz, sok ember szemében ez inkább hátrány, mint elõny.