Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Magellan

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
5106 hozzászólás a témában

geffennaa

geffennaa

vendég

• fórumtag
  • 45 hozzászólás

Megtudtam ott, hogy lesz cro-mo polarx ami logikus lépés lett volna már tavaj is ;)
Hogy milyen még nem derült ki, kérdeztem, hogy lesznek-e végre értelmes papucsok, azonnal használható tárcsafékszenmmel, amit nem tudtak megmondani, lévén két hét múlva jön meg az áru.
Újdonság nem nagyon volt, Az alkatrészek nagyrésze, mintha nem is az övék lett volna, nem láttam sok b+ cuccot, De más márkák szépek voltak, az is igaz, elõször elgondolkodtam magellán standon vagyok - e még, de mivel arra fele ugráltak a magellán triálosok, és mellette csak bikemag volt, ezért kizárásos alapon forgalmaznak más márkát is.
JA igen bikerouletten lehetett nyerni :) nekem sikerült egy marokszerszámot! :)

ha két hét múlva bejön az áru, akkor miért nem tudják, hogy mit árulnak majd???hiszen ha valamit megrendelnek, akkor tudniuk kell hogy mit rendeltek.....
az ajándékvázak túlnyomó többsége 21"-os, nem tudom mit fognak vele sokan kezdeni, mert használni nem nagyon tudják majd...

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Megtudtam ott, hogy lesz cro-mo polarx ami logikus lépés lett volna már tavaj is ;)
Hogy milyen még nem derült ki, kérdeztem, hogy lesznek- e végre értelmes papucsok, azonnal használható tárcsafékszenmmel, amit nem tudtak megmondani, lévén két hét múlva jön meg az áru.
Újdonság nem nagyon volt, Az alkatrészek nagyrésze, mintha nem is az övék lett volna, nem láttam sok b+ cuccot, De más márkák szépek voltak, az is igaz, elõször elgondolkodtam magellán standon vagyok - e még, de mivel arra fele ugráltak a magellán triálosok, és mellette csak bikemag volt, ezért kizárásos alapon forgalmaznak más márkát is.
JA igen bikerouletten lehetett nyerni :) nekem sikerült egy marokszerszámot! :)

Ride everywhere.

.

minerel

minerel

vendég

• fórumtag
  • 80 hozzászólás
Én semmi extrát nem láttam. Kiosztották ma a nyereményvázakat oszt slussz... Az alkatrészek jóval drágábbak voltak mint a netáruházakban. Azért minden valamire való kiállításon jellemzõek a rendkívûli akciók. Hát sajnos ez itt nyomokban sem volt. Ja de! Egy 2,2millás scott országútit odaadtak 1,5milláért:-)

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás
Ha valakinek van Magellan polarx ss hez csuszopapucsa irhatna, (2005-06os katonai zöld aszzem )
"Minden hülyeség" by Tomidny

mrteo

mrteo

törzsvendég

• fórumtag
  • 375 hozzászólás
Nagy a csend, milyen volt a Magellan stand az expón?
2009-es bingák?

geffennaa

geffennaa

vendég

• fórumtag
  • 45 hozzászólás
egész tájékozott lettem:air:

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás

a 2009-es crux váznak, 19"-os méretben 1750 gramm körül van a súlya, gondolom akkor a pyxis is ekkörül alakul majd.

Valószinû, pont ennyi lesz;)

sylverdevil

sylverdevil

vendég

• fórumtag
  • 91 hozzászólás
tájékoztató jelleggel, hátha valaki hasznát veszi:

a 2009-es crux váznak, 19"-os méretben 1750 gramm körül van a súlya, gondolom akkor a pyxis is ekkörül alakul majd.

minerel

minerel

vendég

• fórumtag
  • 80 hozzászólás
ok. köszi. Van itt a közelben egy standox márkabolt, hétfõn betekerek hozzájuk.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Szevasztok!
Van egy fehér-fekete pyxis XT vázam. Hol találhatom meg vagy nem e tudná valaki ezen színek RAL kódját?

az a legegyszerûbb, amit Bubuka mondott. mert idõvel kicsit változik a festés színe (fakul, sötétedik stb).

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Bubuka

Bubuka

vendég

• fórumtag
  • 170 hozzászólás

Szevasztok!
Van egy fehér-fekete pyxis XT vázam. Hol találhatom meg vagy nem e tudná valaki ezen színek RAL kódját?

Ha bemész egy festékboltban ahol van számítógépes színkeverés ott meg tudják mondani.Egyrészt RAL kártya alapján be tudják azonosítani,másrészt van egy ilyen kis mûszer amit rátesznek a festékmintára és megmutatja az összetevõket. Ha nem kapsz választ Magellánéktól...............

minerel

minerel

vendég

• fórumtag
  • 80 hozzászólás
Az kár...
Írtam a cégnek is remélem válszolnak...

geffennaa

geffennaa

vendég

• fórumtag
  • 45 hozzászólás

Szevasztok!

Aki erre tudná a választ az már nem dolgozik ott.....

minerel

minerel

vendég

• fórumtag
  • 80 hozzászólás
Szevasztok!

DomT

DomT

vendég

• fórumtag
  • 60 hozzászólás
Ennek a magellános kerékpárváz tervezõs titkos sorozatnak hány része jelent meg? mert én csak kettõt kaptam, és pont a legérdekesebb rész nem jött, azaz a csögeometriás... Ha valaki tud errõl valamit kérem írjon, mert éppen váztervezéses építéses projektbe kezdtem bele, és érdekelnének a titkok, nehogy valamit rosszul csináljak...

Apropó valaki nem tudja hogy honnan lehet csöveket rendelni lehetõleg valami reynolds acélt, és mennyiért?? vagy ez egy másik topik...
...Az érdeklõdve nézõ kutyák, a tompa csillagok, itt tologatják a belsõ idõt és a végén mind halott...

csita

csita

vendég

• fórumtag
  • 235 hozzászólás
Köszi, megvan. Nem is figyeltem, hogy a katalógus végén van :)
"A sport a test útján nyitja meg a lelket.":)

RedEagle

RedEagle

vendég

• fórumtag
  • 151 hozzászólás

Nem tudod véletlenül megmondani a 2007-es 17" Crux váz geometriai adatait? Sok helyen keresetem már de nem találtam.
Egyébként ez teljesen gyári kerékpár és pozitívan csalódtam benne :)

Konkrét adatom nincs, mert nem vagyok bennfentes, csak a katalógusadatokból okoskodom, meg a sajátomat tudom méregetni, ami viszont 2006-os, de tudomásom szerint nem sokban tér el a 2007 a 2008-tól (úm. semmiben) Ha esetleg nem találod meg a tavalyi katalógust (a 2007-ben nincs geo adat), akkor átküldöm mailben. (felsõcsõ hossz:17"- 561mm)
Igen valóban nagyon jól összeválogatott az a gép. :cool2:

csita

csita

vendég

• fórumtag
  • 235 hozzászólás

mand: Örülök, ha tudtam segíteni :)
Valóban „érdekes” színösszeállítás ez a Pyxis (a Crux még talán szódával…) Ha valaki ilyennel megy a Top Maratonon, nehezen tagadja le, hogy nem a fõszponzor tette alá a vasat. :D
A geo sokat nem változott tavaly óta (ahogy nézem a képeket és a táblázatot), talán a legradikálisabb a felsõcsõ mérete, ami minden méretnél kb20mm-rel hosszabb lett 2008 19”-596mm, 2009 19”-617mm!. Szóval visszatérnek a hosszú felsõcsõhöz.

Nem tudod véletlenül megmondani a 2007-es 17" Crux váz geometriai adatait? Sok helyen keresetem már de nem találtam.
Egyébként ez teljesen gyári kerékpár és pozitívan csalódtam benne :)
"A sport a test útján nyitja meg a lelket.":)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

szerintem a legdurvább az egészben,hogy a pyxis és a crux egy és ugyanaz a váz 2009ben.

azok már vagy 2 éve csak szinben különböznek

de azzal semmi gond nincs, "nagy márkák" is kb 3 féle vázra épitenek 30-40 modellt.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

RedEagle

RedEagle

vendég

• fórumtag
  • 151 hozzászólás
mand: Örülök, ha tudtam segíteni :)
Valóban „érdekes” színösszeállítás ez a Pyxis (a Crux még talán szódával…) Ha valaki ilyennel megy a Top Maratonon, nehezen tagadja le, hogy nem a fõszponzor tette alá a vasat. :D
A geo sokat nem változott tavaly óta (ahogy nézem a képeket és a táblázatot), talán a legradikálisabb a felsõcsõ mérete, ami minden méretnél kb20mm-rel hosszabb lett 2008 19”-596mm, 2009 19”-617mm!. Szóval visszatérnek a hosszú felsõcsõhöz.