Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Magellan

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
5111 hozzászólás a témában

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás
egész szép. bár az a fejcsõ alsócsõ "felûlhegesztés" .....
és amúgy ezt így mostanra sikerült ?
vagy elírás és ez a 2011 ? :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

zylin

zylin

törzsvendég

• fórumtag
  • 277 hozzászólás
Pyxis Team 2010:
Feltöltött kép
K
K
K
K

tömeg:1330 g (18"), 7046 triple-butted
csövek, félintegrált kormánycsapágy, a váz teljes felületén anodizált

dirobi

dirobi

vendég

• fórumtag
  • 139 hozzászólás

Lenne egy kérdésem
nem tudja valaki, hogy milyen bringáknál használnak 125mm-es papucstávolságot hátul? Van egy kónuszos kerékagyhoz való tengelyem gyorszárral és el akarom passzolni valakinek. Személyes átvételnél mondjuk 2 sör az ára :) tatabánya mellett lakom.
Vettem egy a régi bringámba egy grimeca kerékagyat (jó darabosan forgott, de kipucoltam, új zsír, beállítottam és most szépen forog) és ahhoz ilyen rövid tengelyt adtak, de nekem ez nem jó sehova, és beleraktam a régi menetes tengelyt. A gyorszárat se tudom lerövidíteni, hogy elõre jó legyen, mert a menetet nem tudom tovább vágni, és kicserélni se tudnám roncsolás nélkül a pálcát, mert bele van stiftelve abba a szorító fülben elforduló hengerbe.

Régi országutiknál volt ilyen a papucstávolság

Edelweiss

Edelweiss

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás
szopacs :)

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 hozzászólás
Lenne egy kérdésem
nem tudja valaki, hogy milyen bringáknál használnak 125mm-es papucstávolságot hátul? Van egy kónuszos kerékagyhoz való tengelyem gyorszárral és el akarom passzolni valakinek. Személyes átvételnél mondjuk 2 sör az ára :) tatabánya mellett lakom.
Vettem egy a régi bringámba egy grimeca kerékagyat (jó darabosan forgott, de kipucoltam, új zsír, beállítottam és most szépen forog) és ahhoz ilyen rövid tengelyt adtak, de nekem ez nem jó sehova, és beleraktam a régi menetes tengelyt. A gyorszárat se tudom lerövidíteni, hogy elõre jó legyen, mert a menetet nem tudom tovább vágni, és kicserélni se tudnám roncsolás nélkül a pálcát, mert bele van stiftelve abba a szorító fülben elforduló hengerbe.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Azért a Crux és Pyxis közt van egy kis különbség. Ott azért (vmivel komolyabb kategória) nem hiszem hogy csak átfestik és annyi... Pl 2008-asok:
Geo az talán teljesen egyezik, de a váz:
Crux: KINESIS DB 7005 AL
Pyxis: KINESIS Superlight 7005 AL

az hogy mi van ráírva.......
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 hozzászólás
Pedig furamód árban nincs nagy különbség ha jól emlékszem.

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás
A 2009-es szerianal emlekeim szerint teljesen ugyanaz volt a ketto. Pyxis Team ugyebar nem is volt...

Tamoo

Tamoo

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás

Én is csodálkoztam amikor kézbe vettem a 09es pyxis vázam, hogy tök ugyanúgy néz ki mint a Crux amit pár nappal azelõtt láttam. Mondjuk árban nincs különbség a crux és a pyxis váz között ha üresen veszed. Azt hogy a crater és a polaris között van-e azt nem tudom.

Azért a Crux és Pyxis közt van egy kis különbség. Ott azért (vmivel komolyabb kategória) nem hiszem hogy csak átfestik és annyi... Pl 2008-asok:
Geo az talán teljesen egyezik, de a váz:
Crux: KINESIS DB 7005 AL
Pyxis: KINESIS Superlight 7005 AL

Edelweiss

Edelweiss

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás

Hali
magellan.hu-n se írnak róla túl sokat (vagy én se találtam meg :) ) Ahogy néztem a legalapabb magellan gép, de a magellan.hu-n valami 56ezer van feltüntetve árnak, ha jól emlékszem, tehát a 42 az elég jó, ha nem használt, vagy épphogy alig kicsomagolt darab. :)
Belépõszint? Hova? Utcán tekeregni, vagy elsõ mtb-nek?

20 évesek és van ez az akciójuk hogy 20%-kal olcsóbban adják a bicikliket, ha viszel egy használtat. 56k-nak pont 42k a 80%-a :)

Nekem is sikerült így 30 rugót spórolnom a Polarison amit most vettem. ;)

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 hozzászólás
Én is csodálkoztam amikor kézbe vettem a 09es pyxis vázam, hogy tök ugyanúgy néz ki mint a Crux amit pár nappal azelõtt láttam. Mondjuk árban nincs különbség a crux és a pyxis váz között ha üresen veszed. Azt hogy a crater és a polaris között van-e azt nem tudom.

Makakk0

Makakk0

vendég

• fórumtag
  • 129 hozzászólás

1,szín
2, 2 kg körül

Kössz :D
Sejtettem, hogy nincs több különbség...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Sziasztok! Mi a különbség a 2008-as Polaris és Crater váz között? Látszólag tök ugyanolyanok... Még a mostan Crater-Polaris váz páros is nagyon hasonló...
Milyen nehéz lehet a 20"-os '08-as Polaris vázam?

1,szín
2, 2 kg körül

Makakk0

Makakk0

vendég

• fórumtag
  • 129 hozzászólás
Sziasztok! Mi a különbség a 2008-as Polaris és Crater váz között? Látszólag tök ugyanolyanok... Még a mostan Crater-Polaris váz páros is nagyon hasonló...
Milyen nehéz lehet a 20"-os '08-as Polaris vázam?

DomT

DomT

vendég

• fórumtag
  • 60 hozzászólás
Ez a bringa ugyan az mint a median appex, csak az olcsóbb egy kicsit, de a felszereltség is megegyezik, olyat már 36 ezerért vehetsz. arra amit írtál bõven jó.
...Az érdeklõdve nézõ kutyák, a tompa csillagok, itt tologatják a belsõ idõt és a végén mind halott...

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Ha nem mész terepre akkor az mtb teljesen fölöslege.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Tomarctus

Tomarctus

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás

Szia!

Fõleg utcán tekeregni, néha a szomszéd városokba átugrani. Terepen nem igazán, bár néha az utaink már inkább annak számítanak. Csak annyi az elvárás, hogy biztos alap legyen majd késõbbre. Tudtommal a magellan kerékpárjaival nincsen probléma, elég megbízhatóak.
Amúgy új.

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 hozzászólás

Sziasztok!

Rögtön belevágva: Valaki hallott már vmit a Magellan Fornaxról?
Kaptam rá egy jó ajánlatot (42e), csak nincs róla semmi infó sehol, és ez zavar.
Valaki tud róla valamit? Belépõszintnek kéne.

Elõre is kösz. :)

Hali
magellan.hu-n se írnak róla túl sokat (vagy én se találtam meg :) ) Ahogy néztem a legalapabb magellan gép, de a magellan.hu-n valami 56ezer van feltüntetve árnak, ha jól emlékszem, tehát a 42 az elég jó, ha nem használt, vagy épphogy alig kicsomagolt darab. :)

Tomarctus

Tomarctus

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Sziasztok!

Rögtön belevágva: Valaki hallott már vmit a Magellan Fornaxról?
Kaptam rá egy jó ajánlatot (42e), csak nincs róla semmi infó sehol, és ez zavar.
Valaki tud róla valamit? Belépõszintnek kéne.

Elõre is kösz. :)

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 hozzászólás
Na, megjött a vázam. :) Viccesen könnyû.