és amúgy ezt így mostanra sikerült ?
vagy elírás és ez a 2011 ?

Lenne egy kérdésem
nem tudja valaki, hogy milyen bringáknál használnak 125mm-es papucstávolságot hátul? Van egy kónuszos kerékagyhoz való tengelyem gyorszárral és el akarom passzolni valakinek. Személyes átvételnél mondjuk 2 sör az áratatabánya mellett lakom.
Vettem egy a régi bringámba egy grimeca kerékagyat (jó darabosan forgott, de kipucoltam, új zsír, beállítottam és most szépen forog) és ahhoz ilyen rövid tengelyt adtak, de nekem ez nem jó sehova, és beleraktam a régi menetes tengelyt. A gyorszárat se tudom lerövidíteni, hogy elõre jó legyen, mert a menetet nem tudom tovább vágni, és kicserélni se tudnám roncsolás nélkül a pálcát, mert bele van stiftelve abba a szorító fülben elforduló hengerbe.
Azért a Crux és Pyxis közt van egy kis különbség. Ott azért (vmivel komolyabb kategória) nem hiszem hogy csak átfestik és annyi... Pl 2008-asok:
Geo az talán teljesen egyezik, de a váz:
Crux: KINESIS DB 7005 AL
Pyxis: KINESIS Superlight 7005 AL
Én is csodálkoztam amikor kézbe vettem a 09es pyxis vázam, hogy tök ugyanúgy néz ki mint a Crux amit pár nappal azelõtt láttam. Mondjuk árban nincs különbség a crux és a pyxis váz között ha üresen veszed. Azt hogy a crater és a polaris között van-e azt nem tudom.
Hali
magellan.hu-n se írnak róla túl sokat (vagy én se találtam meg) Ahogy néztem a legalapabb magellan gép, de a magellan.hu-n valami 56ezer van feltüntetve árnak, ha jól emlékszem, tehát a 42 az elég jó, ha nem használt, vagy épphogy alig kicsomagolt darab.
Belépõszint? Hova? Utcán tekeregni, vagy elsõ mtb-nek?
1,szín
2, 2 kg körül
Sziasztok! Mi a különbség a 2008-as Polaris és Crater váz között? Látszólag tök ugyanolyanok... Még a mostan Crater-Polaris váz páros is nagyon hasonló...
Milyen nehéz lehet a 20"-os '08-as Polaris vázam?
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Belépõszint? Hova? Utcán tekeregni, vagy elsõ mtb-nek?
Sziasztok!
Rögtön belevágva: Valaki hallott már vmit a Magellan Fornaxról?
Kaptam rá egy jó ajánlatot (42e), csak nincs róla semmi infó sehol, és ez zavar.
Valaki tud róla valamit? Belépõszintnek kéne.
Elõre is kösz.