Én ezeket írtam fel, elvileg nem hagytam ki dolgokat. persze lehet, hogy a kerékagyhoz a gyorszárat külön kell megvenni, az párezer forint, de a fontos dolgokat nézve (hajtómû, váltó, fék) sokkal jobb dolgokat tettem a listába mint amivel gyárilag szerelik. Most az, hogy esetleg a teló egy olcsóbb fajta, meg a kerék is lehet, hogy olcsóbb, viszont a kerékagy a gyári kivitelben kónuszos, én meg iparisat választottam.
Nem kizárt, hogy ez a 110e forint a végére 130lesz, de a vázat leszámítva kb. egy kategóriával jobb lehet, mint a 100e gyári szerelés.
Bevallom, ha nem is éri meg összerakosgatni az egyben megvétellel szemben, akkor is összeválogatva lesz, mert nem gazdálkodom sok "felesleges" pénzbõl, tehát egyben soha nem tudnám megvenni, viszont amikor van egy kis pénzem akkor megveszek hozzá valamit, akkor kb fél év után meglehet a bringám. A másik dolog amiért szeretném összeválogatni az alkatrészeket, az az, hogy ha valami alkatrész szar és tönkremegy akkor inkább magamat hibáztatom, mint a gyárat aki vackot szerelt össze. Ha magamra haragszom az kevésbé idegesít. Nem, nem vagyok mazochista

Vidra