de attol meg bicozhat, h majdnem meghalt, nem... enis bicoznek a helyeben ha lenne ra lehetosegem.. es majdnem meghalta? megkoszonnem a feletteseknek odafent h csak MAJDNEM, es kicsit finomabban folytatni....
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Sérülések
Indította
CURTISPAPI
, 2003. július 23. 04:28
Írta 2003. december 14. - 00:29
Írta 2003. december 14. - 00:04
gt-rider: te a video kedveert kockaztatnad az eleteted? ehh ez hülye mondat volt már bocs.. Butler valahol ezt nyilatkozta: "ami nem megy azt nem kell eröltetni" (ugras elött kb. 1 evvel) hülye ez a ficko... majdnem lebénült, és most újra bringázik?.. én a helyébe örülnék, hogy tudok járni.. mind1, ö dolga
Írta 2003. december 13. - 18:24
hai!!na lattam en is a drop-int..
egyebkent meg butlers azert baszodott mer fekezett a homokba kifordult a bico eleje es nem tudott mit tenni..30-40 lab..au...
de ez igy volt jo... legalabb nem feleslegesen tologatta a bicojat ide-oda
hat sztem meg de...es ha valaki nem parazik akkor az ne is bicozzon..ez a lenyege hogy kell egy kis DOLOG, ami felnyomja az adrenalint, es lehet h baszodsz de esni fox..Ha parázik, akkor minek megy neki? Ez nem az egészséges ugrás elõtti para volt szerintem.
egyebkent meg butlers azert baszodott mer fekezett a homokba kifordult a bico eleje es nem tudott mit tenni..30-40 lab..au...
Írta 2003. december 13. - 13:58
hát szerintem magyarul élvezhetetlen. a kommentár csávó mintha könyvet olvasna ugy nyomja a szöveget. ráadásul mind a 5-6 ember hangját õ mondja egyedül. szóval nem lehet követni ki mond mit. én mindig átkapcsolom a hangot az eredetire. amugy nincs lehetõségem a felvételre sorry :-\
kicsit off sérülés: arra nem emlékeztek amikor egyik oúti versenyen állt a bringás srác és a melette elhaladó kocsi átment szolidan a lábán? mire a versenyzõ: "are you hm..cking crazy?!"
kicsit off sérülés: arra nem emlékeztek amikor egyik oúti versenyen állt a bringás srác és a melette elhaladó kocsi átment szolidan a lábán? mire a versenyzõ: "are you hm..cking crazy?!"
Írta 2003. december 13. - 13:03
Írta 2003. december 13. - 13:01
Írta 2003. december 13. - 12:12
Engem szoktak hívni,hogy "gyere ugorjunk nagysípályást,meg bónuszt,meg letöréseket",de ez nem az én stílusom.Nem szeretem.
És itt jön megint az,amit már írtam:
A biciklizés nem a kényszerrõl szól,hanem,hogy érezd jól magad.
Minek ugorjak letöréseket,ha nem lelem benne örömöm?
Oh,milyen szép megfogalmazás
És itt jön megint az,amit már írtam:
A biciklizés nem a kényszerrõl szól,hanem,hogy érezd jól magad.
Minek ugorjak letöréseket,ha nem lelem benne örömöm?
Oh,milyen szép megfogalmazás
Írta 2003. december 13. - 12:03
Ez ilyen ironikus megjegyzés volt...
Ha parázik, akkor minek megy neki? Ez nem az egészséges ugrás elõtti para volt szerintem.
Nincs az a pénz, amennyiért én mondjuk onnan leugorjak, lehet akár RM7-essel is...
Ha parázik, akkor minek megy neki? Ez nem az egészséges ugrás elõtti para volt szerintem.
Nincs az a pénz, amennyiért én mondjuk onnan leugorjak, lehet akár RM7-essel is...
Írta 2003. december 13. - 11:58
Miért érte volna meg?
Szerintem a biciklizés arról szól,hogy azt csinálsz,amit szeretsz.A srácon nem látszott,hogy szerette volna leugorni. :-X
amúgy ha pénzre gondolsz......:van egy bazi jó biciklije,sok ilyen adásban szerepelt,akkor nem panaszkodhat...
Szerintem a biciklizés arról szól,hogy azt csinálsz,amit szeretsz.A srácon nem látszott,hogy szerette volna leugorni. :-X
amúgy ha pénzre gondolsz......:van egy bazi jó biciklije,sok ilyen adásban szerepelt,akkor nem panaszkodhat...
Írta 2003. december 13. - 11:40
Írta 2003. december 13. - 11:26
Írta 2003. december 13. - 10:19
Írta 2003. december 13. - 01:13
Halihó!
Pár hónapja az Extreme csatornán is leadták a Dropin filmeket magyar narrátorral(80-as évek videói).
A srácnak szilánlosra törtek a bokái,de azt mondták majd tud még "járni"
Pár hónapja az Extreme csatornán is leadták a Dropin filmeket magyar narrátorral(80-as évek videói).
A srácnak szilánlosra törtek a bokái,de azt mondták majd tud még "járni"
Írta 2003. december 13. - 00:15
Írta 2003. december 12. - 23:57
A filmet én is láttam anno és tisztára olyan érzés volt mintha magamat látnám, behúzom a féket az ugratón.
Írta 2003. december 12. - 21:02
Írta 2003. december 12. - 20:16
Írta 2003. december 12. - 14:08
Pinkbike.com
Videos
Drop in episode8 (58mb)
Megkerestem neked csak mert rendes gyerek vagyok 8)
http://www.pinkbike....isode8384-2.wmv
Ez a linkelgetés nagyon nem megy nekem. :
NA mind1.Jobb klikk oszt cél mentése másként ezen a fenti címen.
Videos
Drop in episode8 (58mb)
Megkerestem neked csak mert rendes gyerek vagyok 8)
http://www.pinkbike....isode8384-2.wmv
Ez a linkelgetés nagyon nem megy nekem. :
NA mind1.Jobb klikk oszt cél mentése másként ezen a fenti címen.
Írta 2003. december 12. - 14:04
Írta 2003. december 12. - 12:27
huh!
ne is mond!!!
jah dh kinn a reten?! :-/
AHA
Amúgy letöltöttem anno én is ezt a drop-in részt.
Hát a becsapódás elég durván sikerült meg az a borzalmas hang.A gyerek a földön fetreng,ketten lefogják,üvölt mind a sakál.Mondjuk a mentõk elég gyorsan kiértek ahoz képest hogy kinn voltak a világ végén.Mindkét bokája szarrá törött.Elég durván nézett ki.De mégis az arca volt a legszörnyübb amikor azt mondja,hogy ennek az évnek vége.......
Nem akarom megtudni milyen érzés.......

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére