elgondolkodám, hogy nem lenne-e jó egy kontaktlencse, esetleg mûteni, vagy akár egy szemüveg csak külön bringa-sí-motor-sport célokra.
Ha van még nagyon gyengén látó errefelé, jó tapasztalattal ilyesmirõl, nyugodtan dobjon egy-két sort erre.

ritchey p29er custom
nem tudom ti, hogy vagytok vele de engem például nagyon idegesít a pánt, folyton birizgálja a nyakamat
sziasztok,Nekem is hasonló problémáim vannak a szemüvegekkel. Aminek lehajlik a szára és be a fül mögé, attól fél óra után fáj a fejem. Szintén nyom valami ideget, vagy nem tudom mit (nem vagyok orvos) és az õrületbe kerget elég hamar. 2 szemüveg van, ami nekem megfelelt és nincs ilyen gondom velük. Az egyik a Julbo Run, a másik az Endura Piranha. Ráadásul az Endura gumis része az lágy, nincs alatta mûanyag és egyenes a szára. Fotokromatikus, abszolút kényelmes és jó az ára is. A Julbo szára is puha gumis és inkább a tarkód felé nyúlik a szára. Ebbõl is a Zebra lencséjûek azok fotokromatikusak. Esetleg nézd meg valamelyiket, hátha...
Igen van hozzá lencse betét is, azt is lehet kapni ebay-en.o ez faszanak tunik...
meg dioptriazhato betet is mehet bele? ez kell nekem!
a pant az hova csatlakozik? nem egyertelmu...
tukrozodesmentes a lencse? pulsafem van, meg betetet is vettem bele, de a pant kellene... ill meg az jott elo, hogy napsutessel szemben szart se latok a tukrozodes miatt.
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
Nekem ESS Ice 2.4 van. Repeszálló és van hozzá gumipánt. Mégcsak nem is párásodik.nincs olyan szemuveg, aminek nincs a ful moge behuzodo resze, hanem egy pant az egesz?
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
Nekem is hasonló problémáim vannak a szemüvegekkel. Aminek lehajlik a szára és be a fül mögé, attól fél óra után fáj a fejem. Szintén nyom valami ideget, vagy nem tudom mit (nem vagyok orvos) és az õrületbe kerget elég hamar. 2 szemüveg van, ami nekem megfelelt és nincs ilyen gondom velük. Az egyik a Julbo Run, a másik az Endura Piranha. Ráadásul az Endura gumis része az lágy, nincs alatta mûanyag és egyenes a szára. Fotokromatikus, abszolút kényelmes és jó az ára is. A Julbo szára is puha gumis és inkább a tarkód felé nyúlik a szára. Ebbõl is a Zebra lencséjûek azok fotokromatikusak. Esetleg nézd meg valamelyiket, hátha...
nincs olyan szemuveg, aminek nincs a ful moge behuzodo resze, hanem egy pant az egesz?
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Lehet venni szemüvegtartó pántot az optikákban, a laza szárú szemüvegre ráhúzod azt, és annak jónak kellene lennie. vagy ne tekerj erõsen!
köszi, akkor le is mondtam róla. Relax szemüvegekrõl valaki hallott? kicsivel drágábban találtam jót belõle Veszprémben.