kérdeznék a nagyérdemű, belső nélküli tapasztaltaktól. a megoldás előnyeit és a hátrányokat leszűrtem nagyjából, amit nem tudok, vagy nem teljesen egyértelmű számomra:
a szmötyi/fogy/párolog/szárad/öregszik? tehát x havonta kötelező cserélni vagy pótolni kell? ha nem használom a bringát pár hétig-hónapig (mert mondjuk télen másikkal tekerek), akkor el fogja engedni a levegőt?
télen is használható, vagy azt nem szereti?
en kb felevente szoktam kimosni, vagy csak utantolteni - csak egy trukk... merd le feltoltes utan a bringat, majd honapokkal kesobb is. kb megkapod, hogy mennyi tunt el belole. de lottye is valogatja, az utantoltogetestol nekem vmelyik rondan beleszaradt (asszem joes volt, azota csak stanst hasznalok), foleg, amikor tobbet allt a bringa, szepen az aljaba beleszaradt egy gumireteg eltavolithatatlanul (alapvetoen melegvizzel ki lehet mosni).
ha sokat all, meg azzal kell szamolni, hogy lehet ateszi magat a lotty a gumin, es foltos lesz kivulrol. hasznalatot nem befolyasolja.
a levego... ez meg a kulsotol, felnitol, felniszalagtol, szeleptol, stb fugg. vmelyik ugy tartotta a levegot, mint a belsos, de a mostani contikon lyukak vannak, ahol folyamatosan ereszt, akar egyket tizedet is naponta. de olyan bringanal, amit nem naponta hasznalok en minden tekeres elott nyomast beallitok, igy nalam nem tema. a komfortot legjobban befolyasolo tenyezo. ha nem hasznalod, inkabb ellenorizd neha, es fujj ra, mert montinal nem gond, de pl egy outinal kiugrik a perembol a gumi, ha nincs belso nyomas. ez csak extrem esetben tortenik meg (par tized bar), es egyre lassabban is ereszt, ahogy csokken a nyomas.
telen, no prob.
nem ismerek meg egy embert, aki ilyen messzirol szaladt neki a temanak