Frissítés: besza-behu, a Stan's felnire úgy ment fel belső nélkül a Racing Ray/Ralph páros, hogy konkrétan a másodikat már műhelypumpával fújtam fel, csak a hecc kedvéért . Egy rövid körre még lehet, hogy tej nélkül is el mertem volna indulni velük... brutál, ez meglepően egyszerű volt. Sokkal tovább tartott átszerelni a tengelyeket meg a féktárcsákat.
Kicsit helyesbítem magam az ugyanezen felni + gettó tubeless ügyében, mert belsővel volt fent rajt a drótos SportContact, (eleve tubeless szalagot használtam) de olyan szépen helyén volt a perem, hogy külön erőlködni kellett, hogy lejöjjön onnan. Ez alapján ezt a külsőt lehet, hogy mégis meg merném próbálni vele a másik fajta lötyivel.
Az adapterezhető kerékagyak pedig a második legjobb dolog a hűtőben lévő fény után.
szerk.: és miért ne állhatna itt egy reklám/egymondatos értékelés - https://www.on-one.c...e-10-metre-roll
ilyet tettem bele, a Joe's sárga szalagja, ami talán egyezik a WTB-ével, mintha lehelletnyit erősebben ragadna, de teljesen jól működött, ezentúl nem nagyon fogok költeni más szalagra... 20-ast használtam, 22-est illett volna, de annyi baj legyen (2 rétegben).
ZolkoW módosította - 2019. július 14. - 21:58