Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Duna Maraton v4

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
285 hozzászólás a témában

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
Mivel Begbie, Findli és jómagam is beneveztünk pénteken, így 100%, hogy ott leszünk a rajtnál. :D
Ez már a 4-ik Duna Maratonos pólóm lesz! ;D

mrc

mrc

törzsvendég

• fórumtag
  • 295 hozzászólás

És csak rohangáltál vagy fel is adtad ? :D

feladtam. marmint postara adtam :) a dolog csak azert volt gazos, mert eleg keves posta van nyitva vasarnap, es azok kozul is csak kettoben lehet csekket foladni...

kissfish

kissfish

törzsvendég

• fórumtag
  • 454 hozzászólás
És csak rohangáltál vagy fel is adtad ? :D

mrc

mrc

törzsvendég

• fórumtag
  • 295 hozzászólás

Egyébként azt mondta a néni, hogy igazhogycsak juni 22-ig lehetett 3500-ért nevezni , de még ezen a héten elfoadják a személyes nevezést ezen az áron :o

bakker!
tegnap panikszeruen rohangaltam postarol-postara, hogy feledjam a csekket az utolso napon, erre kiderul, hogy meg egesz heten lehet nevezni :o

kissfish

kissfish

törzsvendég

• fórumtag
  • 454 hozzászólás
Pénteken neveztem, tehát ott találkozunk 8)
Egyébként azt mondta a néni, hogy igazhogycsak juni 22-ig lehetett 3500-ért nevezni , de még ezen a héten elfoadják a személyes nevezést ezen az áron :o
Mivel az elõnevezettek száma 600 körül volt kicsit megijedhettek, hogy sokkal többen már nem neveznek [5000-ért nem is csoda ;D]

üdv

fish

Sanya

Sanya

vendég

• fórumtag
  • 78 hozzászólás
Nagykovácsiba megkérdeztük a Harangot és azt mondta: idén az útvonal nem változik még az elit sem; pedig jó lett volna valami változtatás

tiBIKE

tiBIKE

vendég

• fórumtag
  • 131 hozzászólás
Valahol olvastam, hogy a verseny távot nem a Budai-vártól számítják, hanem a Pálvölgyi-barlangtól. Így talán érthetõ az eltérés.

Elméletileg a tavalyi útvonal lesz.

flame

flame

törzsvendég

• fórumtag
  • 310 hozzászólás
Tavaly 65km-es kiírás ellenére 72km fölött volt a táv...idén ugyanaz az útvonal?

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Még soha nem voltam mataton-on, de ez lehet hogy megpróbálnám (persze 65km-en). Már voltan gyalogló teljesítmény túrán a Pilisben - 50km, ez v.mi hasonló lesz?

trakis

trakis

törzsvendég

• fórumtag
  • 410 hozzászólás
rózsaszín postai izén. én is ma megyek feladni!
nagyon reménylem h.kiri lesz!
tavaly 25-30 kilós gépemmel 7óra alatt teljesítettem a rövidet... asszem nem lesz nehéz überelni magam...

ultio

ultio

TARC

• fórumtag
  • 1.169 hozzászólás
Milyen csekken lehet befizetni a pénzt? Vagy ez a postai utalványt takarja? Nagyon gyenge az infó errõl a maratonról! Remélem a szervezés megfelelõ lesz, ha már ilyen sokba kerül.

Sniper

Sniper

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 hozzászólás
Köszi. ;)
Megyek is. :D

Setike

Setike

vendég

• fórumtag
  • 133 hozzászólás
Viktor az a teló még az enyim ha jól emlékszem még nem voltunk kajálni és én egyre éhesebb vagyok.

Setike

Setike

vendég

• fórumtag
  • 133 hozzászólás
A Suli Si Bt nél

Sniper

Sniper

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 hozzászólás
A komjadinál hol ?

nyissz

nyissz

vendég

• fórumtag
  • 187 hozzászólás
Én csak abból gondolom, hogy nem lehet, hogy az oldalon nem írták...

Egyébként az oldal szerint személyesen lehet:

május 19 - július 2 között Komjádi uszodánál lévõ bringakölcsönzõben hétfõn, szerdán, pénteken 14-18h-ig
május 17 - 18 Csillebérc Magyar Kupa futam
május 24 Szilvásvárad Maraton
június 13 - 14 Kõszeg Alpokalja Maraton
június 22 Nagykovácsi (utolsó elõnevezési lehetõség)

Jééé, most látom, hogy lehet a Komjádinál is... Akkor viszont szeretném szídni egy kicsit a mountainbikesport.hu-t, ott ugyanis ezt a lehetõséget nem írják >:( Lehet, hogy 2 DunaMaraton lesz? :)

Ja, és:
Nevezési díj: minden kategóriában 3.500 Ft.(június 22-ig)
június 23-tól július 2-ig 5.000 Ft.

pont

pitzu

pitzu

vendég

• fórumtag
  • 62 hozzászólás
Én a Komjadinál voltam, mert szerintem macerás ez a levelezés, pénzküldözgetés. Meg nem találtam,hogy hogy állnak a nevezések. Így jobbnak láttam személyesen. De jöttek oda elég sokan, elõttem, meg utánam is. Még pénteken 14-18-óráig szerintem lehet ott személyesen nevezni.
Csak azt nem értem, hogy lehet 1228 a rajtszámom, ha csak 1200-an indulhatnak. Hogy van ez?

Begbie

Begbie

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.228 hozzászólás
Rekiben nem lehet?

Engem akkor az érdekelne, hogy hol lehet személyesen nevezni. Illetve, hogy meddig kedvezményes 3500Ft? Jól tudom, hogy 22.-ig? :P

nyissz

nyissz

vendég

• fórumtag
  • 187 hozzászólás
A Rekettyésben mér nem lehet nevezni most? A BudaMaratonnál nagyon bejött... Így marad a postai úton történõ, de azt meg nemtom hogy kell >:(
Valaki le tudná nekem írni? De mint a nagyonhülyéknek, hogy megértsem! :D

THX!

pitzu

pitzu

vendég

• fórumtag
  • 62 hozzászólás
Ma végre nekem is sikerült neveznem a rövidebb távra. Már kétszer el akartam jutni a Dm-re, de eddig mindig közbejött valami.

A rajt elõtt akkor is kell regisztrálnom, ha már megvan a rajtszámom? Vagy ez csak azoknak van, akik ott akarják átvenni?

Én két kulacsot viszek, meg a Laken õvtáskámat. Az pont ilyen egynapos túrákra van méretezve. Elfér benne a pótbelsõ, szerszám,telefon,esõkabi,egy kulacs meg egy kis kaja is