Csak annyit kell megkérdezni tõlle hogy hogy álla nevezés,annyit csak tud mondani hogy megvan e limit vagy nincs!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Duna Maraton v4
Started by
lensver
, 2003. June 15. 17:21
Posted 2003. June 26. - 22:03

Posted 2003. June 26. - 14:59

Ok, de a mobilt azért nem hivtam, mert gondolom nem cipeli magával a nevezettek listáját mindenhova ... erre való egy iroda szerintem ... szóval az irodát zargattam, de eredménytelenül ....... :'(
Posted 2003. June 26. - 14:52

OK, bár azért remélem gyilkosságig nem fajulnak a dolgok!
Egyébként amit biztos felvesznek, az a Harang száma:
0620-4444770
Egyébként is õ a fõrendezõ, úgyhogy lehet zargatni.
Egyébként amit biztos felvesznek, az a Harang száma:
0620-4444770
Egyébként is õ a fõrendezõ, úgyhogy lehet zargatni.
Posted 2003. June 26. - 14:46

Háát én igazán nem vagyok megelégedve az eddigi dolgokkal !!! Remélem a verseny sokkal jobb színvonalú lesz, mint az azt megelözzõ szervezkedés!! Merthogy ha nem tudsz személyesen bemenni és megkérdezni, hogy ugyanmár belefértél-e a limitbe vagy sem, akkor már cseszheted az egészet, és véresre izgult gyomorral mehetsz fel jövõhéten szombaton Budára, hogy akkor tudjad meg az igazságot ... >
Az egészben azt nem értem, hogy minek a weblapuk és azon az emilcím és telefonszám, ha az emilre ba**nak válaszolni, és a telefont ba**nalk felvenni!!! Ezek után ha felmegyek jövõhéten és benyögik nekem, hogy bocsesz de nem fértem be a limitbe ... tuti, hogy valakit felnyársalok, de minimum beleállítom a kormányszarvamat a fejébe valakinek aki ezért felelõs !!! >
Tehát ha gyilkosság lesz a Dunamaratonon ... akkor tudni fogjátok hogy én voltam ;D

Tehát ha gyilkosság lesz a Dunamaratonon ... akkor tudni fogjátok hogy én voltam ;D
Posted 2003. June 26. - 13:53

ERRÕL VAN SZÓ!
TÁMOGATÁST KAPNAK... SZÍNVONAL... >
>
>
engedelemmel elvonulok a dühöngõsarokba....
TÁMOGATÁST KAPNAK... SZÍNVONAL... >

engedelemmel elvonulok a dühöngõsarokba....
Posted 2003. June 26. - 13:50

Csak az a baj, hogy ezek a kritikák - melyek oly hûn tükrözik a valóságot - a háttérben maradnak, és véleményként mézes-mázas cikkeket olvashatunk a bringás újságokban. Valahogy hangot kéne adni ennek az elégedetlenségeskedésnek. Pl. úgy hogy közesen összefogunk, mi bicósok, és egyszerûen nem megyünk el a maratonra. De akkor mindenkit be kéne szervezni, a versenyzõket is. Akkor Harang jót koppanna.
Továbbá azt sem értem, miért nincs egy olyan tekintélyes ember, aki jól megmondaná a frankót a Harangnak. Mert ez az ember azt hiszi, hogy minden amit csinál, tökéletes! Pedig mennyire nem az.
Lehetne persze kényszeríteni arra, hogy olvassa végig a fórumos véleményeket, de nem hiszem, hogy nagyon hatna rá.
Na mindegy. Ebben az ügyben én sajna tehetetlen vagyok, és egyébként sem olyan a természetem, hogy el kezdjem õt kritizálni. Ehhez sem a tudásom, sem a tapasztalatom nincs meg.
Továbbá azt sem értem, miért nincs egy olyan tekintélyes ember, aki jól megmondaná a frankót a Harangnak. Mert ez az ember azt hiszi, hogy minden amit csinál, tökéletes! Pedig mennyire nem az.
Lehetne persze kényszeríteni arra, hogy olvassa végig a fórumos véleményeket, de nem hiszem, hogy nagyon hatna rá.
Na mindegy. Ebben az ügyben én sajna tehetetlen vagyok, és egyébként sem olyan a természetem, hogy el kezdjem õt kritizálni. Ehhez sem a tudásom, sem a tapasztalatom nincs meg.
Posted 2003. June 26. - 12:57

A Duna maraton az egyetlen amit a GYISM támogat a tudomásonm szerint. Ráadásul nem kis pénzzel. Ezek után 5000Ft.-s nevezési díj az több mint túlzás. Megyek inkább 12-én Salzkammergutba. Igaz ott több a nevezés, de teljesen más a színvonal is.
Posted 2003. June 26. - 10:46

Hát PF, látod, még így is, ennyiért is betelt a keret. :-\
Hiába, a központi fekvés sokat számít. Korábban arról is volt szó, hogy ez az egyetlen marci, amit az állam is támogat pénzzel. Remélem majd meg is látszik a szervezésen a bõséges anyagi keret majd.
Lehet jönni szurkolni is:
1449 Oscar
1450 Trifo
1451 Mellon
Hiába, a központi fekvés sokat számít. Korábban arról is volt szó, hogy ez az egyetlen marci, amit az állam is támogat pénzzel. Remélem majd meg is látszik a szervezésen a bõséges anyagi keret majd.
Lehet jönni szurkolni is:
1449 Oscar
1450 Trifo
1451 Mellon
Posted 2003. June 26. - 08:20

BAZZZZZZZ!!!
Tegnap nézegetem a lapokat, amik vha a Bikkmakkban egységesítették magukat mint újság, és mit látok??
5000HuF a nevezés erre a marcira??
DE URAIM!!!
KICSIT ELVAGYUNK SZÁLLVA MAGUNKTÓL!? >
>
>
Bazzz... már bocs... de ezen nagyon kiakadtam... hogyaza***********... ez azért már pofátlanságnetovábbja... érdekes módon máshol kitzudják hozni a maratonokat (ráadásul kevesebb indulóval) 3-3500HuF nevezési díjért?? na de kérem!?
argh...
Tegnap nézegetem a lapokat, amik vha a Bikkmakkban egységesítették magukat mint újság, és mit látok??
5000HuF a nevezés erre a marcira??
DE URAIM!!!
KICSIT ELVAGYUNK SZÁLLVA MAGUNKTÓL!? >

Bazzz... már bocs... de ezen nagyon kiakadtam... hogyaza***********... ez azért már pofátlanságnetovábbja... érdekes módon máshol kitzudják hozni a maratonokat (ráadásul kevesebb indulóval) 3-3500HuF nevezési díjért?? na de kérem!?
argh...
Posted 2003. June 26. - 00:48

De telefonon érdeklõdni meg lehet!
Egyébként a postai befizetés 1, max 2 nap alatt megy el vidékre.
Egyébként a postai befizetés 1, max 2 nap alatt megy el vidékre.
Posted 2003. June 25. - 17:51

Szerintem igen. Legalabbis remelem, mert en 3 napja adtam fel. Kellemetlen lenne, ha ott derulne ki, hogy mar nem fertunk be...Uhhh ... betelt a létszám??? hmmm ... szerintetek amit kb 2 hete adtunk le jelentkezést postán, az még el lett fogadva??? Hol tudom megnézni, hogy bejutottam-e??? ???
Megnezni szerintem sehol nem lehet.
Posted 2003. June 25. - 17:45

Uhhh ... betelt a létszám??? hmmm ... szerintetek amit kb 2 hete adtunk le jelentkezést postán, az még el lett fogadva??? Hol tudom megnézni, hogy bejutottam-e??? ???
Posted 2003. June 25. - 14:50

Én maradok de csak akkor ha egy nagyot bulizunk.
Mézest sajnos nem tok hozni de lesz helyete más ;D ;D
Ott talcsizuk és BBBBBUUUUUUULLLLLLLIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mézest sajnos nem tok hozni de lesz helyete más ;D ;D
Ott talcsizuk és BBBBBUUUUUUULLLLLLLIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Posted 2003. June 24. - 20:56

Hát úgy külön nem szoktunk ide szervezni, de úgyis annyian vagyunk ott, hogy felér egy talival is.
Mondjuk többen elmennek még aznap haza, de jópáran maradunk is.
Mondjuk többen elmennek még aznap haza, de jópáran maradunk is.
Posted 2003. June 24. - 19:50

sirály
remélem idén is locsolják majd a mezõnyt és lesz olyan frankó a pályabiztosítás mint tavaly.
lesz bmf tali????
remélem idén is locsolják majd a mezõnyt és lesz olyan frankó a pályabiztosítás mint tavaly.
lesz bmf tali????
Posted 2003. June 24. - 16:12

Na gyerekek, most beszéltem a Haranggal, és azt mondta, hogy a pályaútvonal ugyanaz marad, mint a tavalyi, mindkét távon. Az a másik infó, az csak elirás, mert véletlenül a tavaly-elõtti térképet rakták föl. ;D
A másik: a nevezési létszám betelt, több nevezést már nem fogadnak el. A helyszinen sincs már nevezés.
A másik: a nevezési létszám betelt, több nevezést már nem fogadnak el. A helyszinen sincs már nevezés.
Posted 2003. June 24. - 06:14

Engem baromra érdekelne ... csakhát túl messze lakok onnan, ahhoz hogy csak így kiruccanjak otthonról ... nameg nem is érek rá annyira
Na dehát ez van ... Majd jövöhéten megnézem a pályát amikor már muszály lesz !! 8)

Posted 2003. June 23. - 21:43

Sziasztok !
A múlt héten én is neveztem a 65 km-es távra.
Azon gondolkozom, hogy lehet ,hogy érdemes lenne most szombaton elmenni egy pályabejárásra.
A dolog még nem biztos.
Érdekel valakit ?
A múlt héten én is neveztem a 65 km-es távra.
Azon gondolkozom, hogy lehet ,hogy érdemes lenne most szombaton elmenni egy pályabejárásra.
A dolog még nem biztos.
Érdekel valakit ?
Posted 2003. June 23. - 19:14

menszek én is... legalább is feladtam a cuccost.
ki megy a rövidebben, olyan aki nem valami gyors de nem is csiga (minden lejtõt teker (a falon nem))
ki megy a rövidebben, olyan aki nem valami gyors de nem is csiga (minden lejtõt teker (a falon nem))
Posted 2003. June 23. - 16:48

Nekem is ezt mondta, de a sportaktiv oldalon egy idõben elérhetõ volt egy térkép, amin egészen át volt szabva az útvonal, különösen az Elit kerülõutvonala.Nagykovácsiba megkérdeztük a Harangot és azt mondta: idén az útvonal nem változik még az elit sem; pedig jó lett volna valami változtatás
A versenyen majd meglássuk.
A szokásos forma eddig érvényesül. Infók fele a Mountainbikesport oldalon, másik fele a sportaktiv oldalon. A heti rendszerességel frissülõ nevezettek lista, eddig egy alkalommal felrakott rövid listát jelent.
Azért a maraton remélhetõleg jó lesz. ???