Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Duna Maraton v4

- - - - -

• Please log in to reply
285 replies to this topic

micike

micike

törzsvendég

• fórumtag
  • 405 posts

hát ha intézel egy különjárat kompot akkor kiráj vagy! de azért erre kicsi az esély.
és a második dunamaratonra nem tudtam elmenni és egy haverom ment az én rajtszámommal.
szoval azért születési anyakönyvi kivonat nem kell. :)

ambro23

ambro23

vendég

• fórumtag
  • 23 posts

Era: úgy tudom nem tiltja semmi, hogy végigtekerj a DM útvonalán a versenyzõkkel egyidõben. Vagy rosszul tudom?

valami olyasmi van a kiirasban, hogy a rajtnal csak rajtszamosak lehetnek ott, illetve a rendezok kiintik a rajtszam nelkulieket. nem tudom, hogy milyen modszerrel fogjak ezt megtenni :) es a frissitoponton is csak rajtszamosak ehetnek-ihatnak persze.

az en kerdesem: szerintetek mi van, ha az egyik haverom tegnap csunyan fejre allt, es nem tud eljonni a versenyre? mas mehet helyette, vagy visszakaphatjuk a penzt? milyen irattal kell rajtszamot atvenni a feladovevenyen kivul (postan fizettunk)?

valamint: hazajovetelrol budapestre. ugye ha megvarjuk az eredmenyhirdetest es a koncertet, akkor mar nem jon komp, amivel aternenk nagymarosra a vonathoz. holnap felhivom a kompost, hogy jo lenne ha az esti 10-es vonathoz indulna egy komp. szoval lehet, hogy lesz ilyen lehetoseg, majd megirom, hogy mit inteztem.

tiBIKE

tiBIKE

vendég

• fórumtag
  • 131 posts
Era: úgy tudom nem tiltja semmi, hogy végigtekerj a DM útvonalán a versenyzõkkel egyidõben. Vagy rosszul tudom?
De ami még fontosabb, hogy van részedre egy belsõm, amivel a fekete felvonulás óta tartozom. Szeretném valamikor odaadni.

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Tavalyelõtt nekem is jobban tetszett az ingyenes nevezés. 8) Ezt az 5000-et azt hiszem kihagyom.
De arra gondoltam, megnézem a csapatot a rajtnál, meg ott leszek a célnál is és ha sikerül találnom egy fekhelyet, kinn is alszom.
Az biztos, hogy a buli kedvéért egy DM-et érdemes végig csinálni. Aztán meg így járhattok mint én, aki nem kapcsolt idõben: ::) vérzõ szívvel nézhetem a lelkes túrázókat. :-\
:-*

ultio

ultio

TARC

• fórumtag
  • 1,169 posts
Akkor most hol lehet megtudni, hogy befértem-e az 1200-ba, v. nem?

Byke

Byke

vendég

• fórumtag
  • 86 posts
Tombola? :D :D :D

Naná hogy lesz....3500 HUF-ért? Tavaly 1000 HUF-ért is volt :D :D
Egyébként komolyan...szentem lesz... :-X

Jut eszembe UA a pálya...akkor jólenne, ha kimenénk vmelyik nap egy Láncfûrésszel, ásóval, kapával, és megcsinálnánk a HHH-utáni kis ösvényt, mert nem szeretnék megint 15 percet állni >:(

Susnyás Ted

Susnyás Ted

vendég

• fórumtag
  • 162 posts
A 20km/h lesz az 40-50 is!
Egyébként én is ott fogok bújkálni, remélem közel az élmezõnyhöz, zöld 816-os rajtszámmal.Sajna a 100-ason még nem indulhatnék.
Tombola lesz szerintetek?

Byke

Byke

vendég

• fórumtag
  • 86 posts
Sziasztok Maratonra kiéhezett pajtásim ;D!

Örülök, hogy ismét sokan leszünk..:) (na és annak is, hogy még idõben Lmentem nevezni :))
Szerénységem is ott lesz az Idei Duna Marcin méghozzá Eleonore-al és a ZÖLD 819es számmal :D

Halkan megjegyezném:írták, hogy lesz 20 km/h motoros felvezetés, a Pálvölgyi-barlangig...(1ébként innen számítják a 65 km-t..."Éles rajt")...szal azt megnézem, hogy ezt hogy fogják megoldani...:DD kábé úgy, mint a rajthoz szólítást :))

Mindenkinek további jó felkészülést kívánok...Én ott leszek..
Pusszanat... ;)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Na igen, de mi van azokkal, akiknek csak a felutazás 2000 v. több pénz! Pl. szegedi kollégáink! Vagy a bükkiek, zempléniek, nem is beszélve a debreceniekrõl.
Persze, nekem is olcsó lesz, mert 3500 volt a nevezés, utazás zéró, ottalvás zéró. Ja, és a nevezési dijat ráadásul állta az egyesületem.
De tudom, hogy másoknak ez nem megy ilyen könnyedén, és tavaly még én is bõszen perkáltam a nevezést.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
na ez az amitõl (is) elmegy a kedvem...
"erre is rájátszanak a szervezõk"

Bzmot

Bzmot

vendég

• fórumtag
  • 34 posts
2 éve mintha adidas lett volna.

Mivel Bp-en van a rajt, ezért a nekem (és gyanítom, hogy a többségnek is) 10.000-rel olcsóbban jön ki, mint egy távoli verseny.
Erre rá is játszanak a szervezõk, de még így is jó járok.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Sajnos a maratonok is abba a szórakozási körbe tartoznak, amit nem mindenki tud megengedni magának. Bár feltételezhetõen, az aki elindul egy maratonon már rendelkezik egy minimum közepes minõségû biciklivel, és rendszeresen is költ rá. Tehát feltételezhetõ hogy már meg tudja fizetni ezt a pár ezres dijat, plussz, ami ezzel jár (szállás, kaja, pia, nõk).

Mindamellett nem szeretném, ha édes kis hazánkban odáig fajulnának a dolgok, hogy a maratonok megrendezésének hátterében is cápaétvágyú pénzhajhászók ügyködjenek. Legalább ezt az életmódot ne szennyezzék már be mocskos vágyaikkal.
És mégis, kezdenek feltünedezni bizonyos jelek, melyek arra vallanak, hogy sajna ez is meg fog történni.

Kedves Bzmot, csak ezért rinyálunk.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
ha hioszed ha nem, észre vettük... sokan közüünk fõleg akkor, amikor pénztárcájukba nyúlnak, hogy kifizesssék...

és ez már megnyugata?? ez már elfogadható??

bazzz...

van akinek azért ez a 3500ft is qrva sok... más maratonokon ha hejszínen nevezek, akkor ennyi!!

a másik meg: már nem azért, de szvsz máshol is megkapod a pólót, a banánt, az izotóniás italod... vagy itt Neked adi**s pólót osztanak??
hja... nem tudtam... bocs... mingyá' más... >:(

Bzmot

Bzmot

vendég

• fórumtag
  • 34 posts
Birom ezt a rinyát az 5000 Ft-os nevezésrõl. Alig veszi valaki észre, hogy 3500 volt az elõnevezés.
Ha egy maratonra viszek magammal tápot, akkor 1500-2000 forintnyi energia van a zsebeimben. DM gyerek távon nem volt erre még szükségem. Éremmel, polóval már nem is hiányzik olyan sok a 3500-hoz.

(A Szilvásváradi M. persze jobb volt, mint idén a két Harang féle. )

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
ok...

akkor 4,2m csak nevezésekbõl... azokat kérdem, akik rendeztek/nek maratont: mennyibõl jön ki egy ilyen? már cska a kíváncsiság hajt... ::)

kissfish

kissfish

törzsvendég

• fórumtag
  • 454 posts
Para: aki eddig nevezett az mindenki 3500-at fizetett elenyészõ kivételle, mert juni 22-ig ez volt az ára a maartonnak 8) De persze így is nagy szám jön ki a szorzás után ...

fish

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
hogy is van ez?? 1200fõ max jelentkezõ lehet, azaz 1200×5000HuF azaz 6000000HuF, vagyis pontosabban azért ugyebár az elõnevezések miatt ennél kevesebb, de ehhez még támogatók, plussz az állam...

bazzz...

miért van az, hogy általában a ksi versenyek sokkal jobb hangulatúak?? ::)

Ha tudok azért kinézek...

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
Jelentem én idén is kihagyom :-[ de ott leszek és kamerázok úgyhogy ha láttok egy fekete kalapos,körszakállas, szemüveges srácot kamerával hadonászni akkor az én lennék és tessék figurázni!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Igen, azt mondta, hogy kész, nem lesz helyszini nevezés már. De ezt is mért nem lehet meghirdetni legalább a neten!?

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör

Na gyerekek, most beszéltem a Haranggal, és azt mondta, hogy a pályaútvonal ugyanaz marad, mint a tavalyi, mindkét távon. Az a másik infó, az csak elirás, mert véletlenül a tavaly-elõtti térképet rakták föl. ;D

A másik: a nevezési létszám betelt, több nevezést már nem fogadnak el. A helyszinen sincs már nevezés.

NSONAJ: szerintem no comment!