[quote name='Eredeti szerzõ: zscs Üzenet megjelenítése
Az elmúlt hetekben W.I.N.D.-es Polar mellkasi övvel egyre több a problémám. Gyakorlatilag az edzéseim felét azzal kezdem, hogy jeladó lecsatol, vár 30 mp, míg kikapcsol és újra feltesz. Így nagyjából megjavul, de edzések alatt újra és újra rosszul mér. Egyre inkább bosszant...
Amit megtettem:
vásároltam mág januárban új mellkasi Soft Strap M-XXL textilpántot, ez a legújabb Polar tudtommal. Egy ideig jobb volt, mint az eredeti, még az órához kapott, aztán 1 hónapja ezzel is jönnek a gondok
RS800CX-ben elemcsere (alig 1 hónapja, pont a problémák miatt), nem használt
W.I.N.D. jeladóban elemcsere (alig 2 hete), nem használt
Járta már más is végig ezeket a lépéseket és esetleg talált megoldást rá?
Az órám és a jeladó is már lassan 3.5 éves, szóval esélyes, kezdi valami megadni magát. Az óra talán jó még, a pedálfordulat-mérõ, sebességszenzor, GPS jeladók által küldött jeleket tökéletesen veszi, alapvetõen a mellkasi jeladó jeleit is - amely utóbbi által küldött adatok sajnos gyakran rosszak.
(Csak a mellkasi övre pattinktható WearLink+ W.I.N.D. kütyü lehet a ludas, lassan minden mást kizártok.)[/QUOTE']
Merre edzel? (mikrosütõ van a környéken? Titkos katonai bázis?) Viccen kívül, tudom, hogy le van írva, hogy a windet nem bántja semmi, de más útvonalakon is ilyen megbízhatatlan?
(A soft strap használat elõtti vizezést és sótlanítási procedúrát is csinálod úgy, ahogy az a gyártó által javasolt?)
És Jézus szóla hozzájuk: - Mondjátok, ki vagyok én?
És õk felelék: - Te vagy létünk alapjának eszkatológiai manifesztációja, a kerigma, amiben interperszonális kapcsolataink legvégsõ értelme tárul fel elõttünk.
És Jézus ismét szóla: - Mi???