Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pulzusmérõk és egyéb nyalánkságok

* * * * * 1 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
3310 hozzászólás a témában

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Lemaradt, hogy cserélt-e valaki már elemet a sebességmérõben?

(valszeg azért merülhetett le, mert szabadon volt a mágnes a dobozban és mozoghatott)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
az i az infrát jelöli

Beléptem a Polar tulajok közé a tegnapi nappal. :)
s725x pro team

710/720-hoz képest van benne ownoptimizer is

Rögtön azzal kezdõdött a dolog, hogy a sebességszenzor a sarkon már nem adott jelet (kipróbálásnál villogott még, ahogy kell) és 20 km alatt összesen 4 km-nyi távot volt hajlandó abszolválni. Hol ment - hol nem.
A magasságmérés rohadt jó, kiderült, hogy a sok huplit összesítve bizony van 100 méter szintkülönbség a melóhely és a lakhelyem között, ezért haladok az egyik irányba mindig könnyebben. Pulzusmérés über, a sigmával összehasonlítva ég és föld. Ennek gyakoribb a mintavételezése, precízebben, gyorsabban követi a változásokat.
Azt viszont hozzáfûzöm, hogy a sigma (pc 1600) is csontra ugyanolyan átlag és max pulzusértéket ír ki végeredményben, tehát gond nincs azzal sem.

Este elemcsere a speed sensorban. :/ (CR2032)

Nektek milyen értéket adott alapból (illetve késõbb) az ownzone-ra?

newbiker

newbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 520 hozzászólás

710 és 720 ugyanaz belülrõl, csak elõbbinek mûanyag a háza, utóbbinak fém
mérnek magaságot, mindent, ami kell
a 725x annyiban tér el, hoyg futáshoz is lehet használni footppoddal

elvben megvan az s710. kb. 2 hét mire megkapom. a kérdésem annyi csak, hogy az s710 és 710i között van-e számottevõ különbség?:o

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
710 és 720 ugyanaz belülrõl, csak elõbbinek mûanyag a háza, utóbbinak fém
mérnek magaságot, mindent, ami kell
a 725x annyiban tér el, hoyg futáshoz is lehet használni footppoddal

newbiker

newbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 520 hozzászólás

még azt hiszem Dante vetette fel régebben ezt a témát, és arra jutottunk, hogy fogalmunk sincs :D
(szóval a kérdés még nyitott, és engem is érdekel!)

S720 tulajok: mindekinek kijelzi az óra menet közben az Asc-et? (edzés eleje óta eltelt össz szintemelekedés) Cimborámnak kijelzi, nekem egyszerûen nincs ott az adatok közt amikor váltogatom a kijelzõn megjelenítendõ dolgokat. PC-re letöltve minden OK, csak az órán nem akarja mutatni...

szia,

én lehet,h nemsokára s710i tulaj vagyok. nem tudod véletlenül, hogy a 710i tudja-e a szintemelkedést illetve van benne magasságmérõ? a német polar oldalon nem találok errõl infót....
megnéztem Zerge oldalán és ott a 710i-t és 720-at egy lapon említi. ott az áll, hogy tudja a szintkülönbség és magasság mérést is....

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás

Valaki tud scatterogramot kiértékelni?
http://www.zerge.inf...atterogramm.gif

még azt hiszem Dante vetette fel régebben ezt a témát, és arra jutottunk, hogy fogalmunk sincs :D
(szóval a kérdés még nyitott, és engem is érdekel!)

S720 tulajok: mindekinek kijelzi az óra menet közben az Asc-et? (edzés eleje óta eltelt össz szintemelekedés) Cimborámnak kijelzi, nekem egyszerûen nincs ott az adatok közt amikor váltogatom a kijelzõn megjelenítendõ dolgokat. PC-re letöltve minden OK, csak az órán nem akarja mutatni...

edit: megtaláltam közben, itt volt róla szó, és kiderült, hogy a 7XX-es széria Scatterogramja sajnos nem ad használható adatot (a 8XX-esekben van normális mérés) :)

newbiker

newbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 520 hozzászólás
egy újabb PH-s a Bikemag-on! üdv a Polar táborban is. én most egy S710i szeretnék beszerezni a CS200cad mellé...

tekeyagd

tekeyagd

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 hozzászólás
sziasztok!

vettem egy polar f6-os órát,de a svéf és finn leírással nem sokra megyek! valaki tudna esetleg hozzá valami magyar nyelvû leírást/linket bármit adni? Az angolt már leszedtem,de azért csak jobb lenne magyarul...
köszi elõre is! :beer:

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
garanciád van a cs600-ra?
mert elvileg a polar nem vállal garanciát az "olcsó eBay-es órákra"

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

CSEKONICS

CSEKONICS

törzsvendég

• fórumtag
  • 376 hozzászólás
OK,a tesóm úgyis PC boltba dolgozik.És a magyarnyelvü használatira nem tudtok valamit?
THX a válaszokért!
Akár azt gondolod,hogy képes vagy valamire,akár azt,hogy nem,mindenképp igazad van!

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás
és valamilyen furcsa okból a laptopok infráinak nagy százalékával is mûködik.
Szerintem mindenképp próbáld ki vásárlás elõtt valahogy, akkor nem lesz lutri.

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 hozzászólás
  • LocationBad Goisern
99%-ban csak a polarral, nekem szerencsém volt és mûködik Redsnake infraporttal ami negyed áron van mint az eredeti

CSEKONICS

CSEKONICS

törzsvendég

• fórumtag
  • 376 hozzászólás
Ha külföldröl vennék egy CS600-ast,akkor hogyan lehetne magyarnyelvü használatit szerezni?Nincs valakinek CS 600-asa?
A polár órákhoz csak a polár infra jó,vagy egy "mezei" számtek.boltba is tudok hozzá venni?
Akár azt gondolod,hogy képes vagy valamire,akár azt,hogy nem,mindenképp igazad van!

CSEKONICS

CSEKONICS

törzsvendég

• fórumtag
  • 376 hozzászólás
Ja,aszem elég lesz.....
THX

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
2000-2500 üzemórával számolva.... 10 km/h átlag...
khm, na?

vagy másként fogalmazva napi 8 óra kõkemény edzéssel egy év

CSEKONICS

CSEKONICS

törzsvendég

• fórumtag
  • 376 hozzászólás
Sziasztok!
Fentebb,és Zerge honlapján is olvasom,hogy a CS széria sebességmérõjében az elem nem cserélhetõ.Akkor mindig újat kell venni 6800 ft-ért?És meddig bírja??
Amúgy a Polár órákhoz van magyarnyelvü használati utasítás?Mert e nélkül elég bonyolult lehet egy komolyabb óra.De gondolom ez kötelezõ.
Nagyon rajta vagyok egy CS 600-ason.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Valaki tud scatterogramot kiértékelni?
http://www.zerge.inf...atterogramm.gif

s710-nél elõbb meg kell mondani neki, hogy mi az a home altitude, és ha ezt tudja, csak akkor kalibráltasd erre.
Az alsõ helyen, ahol elõfordul a magasság, ott van leírva. (a be-kikapcsolásnál, a b33 oldal környékén)

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 hozzászólás
Srácok!
Polar s710-en hogyan tudom beállitani az alap magasságot?Amikor nyomok egy kalibrálást mindig 136 méterre állitja magát,holott tudom,hogy 90 méteren vagyok csak.
köszi

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Az s széria is bírja ám a saras-vizes maratonozást, a tapasztalat szerint nem kell félteni.

sylverdevil

sylverdevil

vendég

• fórumtag
  • 91 hozzászólás
úgy tudom létezik cserélhetõ elemes is, csak amiben nem cserélhetõ az jobban bírja a strapát

http://www.zerge.info/speed.php