Amúgy meg a Polar vs Sigma dilemmához egy érv a Sigma javára: a Polar jeladójában nem lehet elemet cserélni, a Sigmáéban viszont igen.
--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
használ valaki Polart két kerékpárral? Lenne pár kérdésem, hogyan lehet távolságot, stb. külön listázni a két kerékpárnál.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
offilyen eltolódásal nekem megfelel-komolyan
a sárga pontot a második lépcsõn találtam-valóban ott volt-kössz
namost hajszál pontos egyik sem lesz....de öszintén 1700 méter szintnél 10-15 m ide-oda nem mindegy ?ma is volt egy tesztes utam/utolsó vélemény-nem untatlak benneteket/
a Tigger által mondott magasságnál nekem kétszer is egyforma eredményt mutatott a vissza úton/136/-dobogókõnél állítottam be 700-ra
a mai egy 142-es kör volt amihez egy 1472-es szint tartozik/zugló-dömör-királykút-p.Marót,balos-dobogókõ-vissza marót/malom völgy/-visegrád-pap rét-p.sztL.-dömör-zugló
tehát lett volna ideje kihagyni,de nem volt ilyen
eddig bevált,természetese,hogy pontos-e....
majd ehez az órához igazodom
tény nem polár,de az ára is az x %-a
ma is volt egy tesztes utam/utolsó vélemény-nem untatlak benneteket/meg tudod nézni google earth-on is......de ha nem vagy sokkal magassabban mint a duna akkor veheted 103 -105m -nek...de ha túrázol egyet szentendre felé, a kerékpárút mellett van egy lidl , annak a szomszédságában van egy motorkereskedés, annak a lépcsõjén van egy sárga folt...az 104,5 m....
(komolyan)
de ha jártodban keltedben a környéketeken vam útfelújítás, és éppen vannak földmérõk, megkérdezed Õket megmondják....
ma volt az elsõ próbája a Sigma 2006 órának
vezetéknél/vasút/megmaradtak a funkciók
Szia! Tudnál majd pár szót írni a tapasztalataidról? Én is erõsen gondolkozom egy ilyen óra vásárlásán.
A windes-et elvileg nem zavarja be a vonat, nagyfesz vezeték, etc. A régit meg igen.
A PC15 esetén a HR-limiteket manuálisan adhatom meg
Hopp, elírtam; a CS300-tól felfelé van ez a HRmax funkció.
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"