Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pulzusmérõk és egyéb nyalánkságok

* * * * * 1 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
3310 hozzászólás a témában

Mathias

Mathias

törzsvendég

• fórumtag
  • 492 hozzászólás
Sziasztok!

Nézegettem a CS400 és CS600as órákat, de nem nagyon értem miben különböznek.:(

Az világos hogy a CS400 pulzusmérõje még nem W.I.N.D rendszerû.

De a magasság és emelkedésmérésnél elvesztettem a fonalat. Pl. Zerge oldalán is az van írva hogy csak a CS600as mér magasságot. De a CS400 is mér szintemelkedést meg meredekséget? Valahogy nem értem mi a különbség a kettõ között magasság és meredekségmérésben.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Ha úgy érzed, hogy valami nem stimmelj, menj el a háziorvosodhoz és kérj egy ekg beutalót!

xtcc

xtcc

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Üdv

Új vagyok még, nem írtam a fórumra, a téma is csak félig-meddig idevágó.
Évek óta edzek rendszeresen, az utóbbi két hónapban pedig kifejezetten sokat mentem és mostanság pár hete érzek olyat, hogy nyugalmi állapotban ver a szívem néha egy-egy erõsebbet.

Kérdés: túledzettség vagy nyanakodhatok aritmiára?
Válaszokat elõre is kösz!

newbiker

newbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 520 hozzászólás

Hohó ez egy marsII!

(Van még egy infrám newbiker, odaadom jövõ héten.)

Szia,

Tegnap voltam a Péternél a Polar szervízben. Nagyon jófej és segítõkész. Kipróbáltuk az órám a gyári Polar soros infrával. Na azzal egybõl ment a rohadék. Kicsit féltem, hogy az órával van baj, de hála istennek nem. Kipróbáltuk a soros vöröskigyóval is, de azt sem ismerte fel az óra, így az megy vissza az eladónak. Úgy néz ki ezek alapján, hogy a S710 nem megy semmi mással csak a gyári soros infrával, igaz gyári USB-el nem volt teszt.

Amúgy lehet, hogy a CS200 cad-ot és az S710 beváltom egy S752X vagy Pro Teamre..... :chin: az ugye meg már megy az USB-s cuccokkal, mint pl a USB-s infrád.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Hohó ez egy marsII!

(Van még egy infrám newbiker, odaadom jövõ héten.)

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 hozzászólás

@geoff: órád típusa - infra típusa? Legyél informatív!

Az usb típusáról sajnos fogalmam sincs, ez az egy féle volt, megvettem. Mindenesetre lefényképeztem, hátha neked többet mond:

Posted Image
Posted Image

Ora pedig CS600, gondolom hasonló irda ic-vel szerelik a többit is, ezért meg sem említettem.

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás

Így néz ki, csak kicsit más színe: http://shop.key.ru/p...items/37102.jpg

Ára, kapaszkodjatok: 1240,-Ft + ÁFA (1488,- BRT)

Eme infravörös kommunikációs eszköz megfelelõen mûködtethetõ S725x órával is? Merakkó húha de gyorsan szükség lenne rája...
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

newbiker

newbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 520 hozzászólás

En meg anno a Mistralba beszaladtam egy este hogy adjanak egy USB-s infrat. 2-3 ezer korul volt, tokeletesen ment vele a Polarom... Idiota atlatszo kek szine van :)

mondasz egy típusszámot? csak nem S710-et mondj, mert felkötöm magam....:wallbange

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Akkor tehát csak s720 kompatibilis eme infra:

chipset: Kingsun KS-959 usb infrared adapter

U2irdaMini névre hallgat.

"Partner IRDA port mini - USB csatlakozással" (13481 cikkszám) név alatt kell keresni.
XV. ker. Rákos út 74. szám alatt található a kisker üzletünk. (Partner)
Amennyiben kell valakinek, szóljatok Valeria Victrix - nek, mert pillanatnyilag csak a nagyker raktárban van, és akkor küld ki párat.

Így néz ki, csak kicsit más színe: http://shop.key.ru/p...items/37102.jpg

Ára, kapaszkodjatok: 1240,-Ft + ÁFA (1488,- BRT)

@geoff: órád típusa - infra típusa? Legyél informatív!

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 hozzászólás
En meg anno a Mistralba beszaladtam egy este hogy adjanak egy USB-s infrat. 2-3 ezer korul volt, tokeletesen ment vele a Polarom... Idiota atlatszo kek szine van :)

newbiker

newbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 520 hozzászólás

Jó hírek az s710 és s720 tulajoknak!

Van nálam egy másik infra, amivel tökéletesen mûködik egy s720-as. Holnap teszt s710-el, mert elvileg azonosak belülrõl.

@newbiker: Holnap megint tali!

kirpróbáltam, sajnos ezzel sem megy az S710(i) (Kingsun chipset). holnap teszt soros infrával.

newbiker

newbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 520 hozzászólás

Semmi gond. Valaki mobil dél körül akinek 710-ese van? (Pár percre)

délután meddig vagy? nem vagy MSN-en.....

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Semmi gond. Valaki mobil dél körül akinek 710-ese van? (Pár percre)

newbiker

newbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 520 hozzászólás

Van nálam egy másik infra, amivel tökéletesen mûködik egy s720-as. Holnap teszt s710-el, mert elvileg azonosak belülrõl.

szia,

ma nem biztos, hogy összejön :(! kár, hogy nem láttam ezt tegnap este... többit MSN-en.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

*új* INFRA IrDA USB (RS800, RS400,CS600,CS400, S725X)
A jelöltekkel tényleg megy, jóval olcsóbb, mint a gyári polar és természetesen normál boltban is lehet kapni.

s710i-vel nem megy. s720-ra rápróbálunk a héten, illetve van még két másik infra nálam, megnézzük, azokkal mi a helyzet.

A típus pedig közkívánatra (teletömtétek a postaládámat):

Redsnake Il-600, de csak a usb-s pendrive kinézetû.

kinézet: http://www.mobiltele...kek/1/15964.jpg
egy példa ár: http://www.gsm-onlin.../1892/type/3436
(kb 3600 HUF)

newbiker

newbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 520 hozzászólás

Akit érdekel, hogy megy-e a Polarja nem polar infrával, nálam (Bp) kipróbálhatja azt, amit Zerge is forgalmaz:

A jelöltekkel tényleg megy, jóval olcsóbb, mint a gyári polar és természetesen normál boltban is lehet kapni. Privátban segítek, nem akarom rontani az üzletét nyilvánosan. (ergo megmondom a típust, amit keresni kell)

megy privát

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Akit érdekel, hogy megy-e a Polarja nem polar infrával, nálam (Bp) kipróbálhatja azt, amit Zerge is forgalmaz:

A jelöltekkel tényleg megy, jóval olcsóbb, mint a gyári polar és természetesen normál boltban is lehet kapni. Privátban segítek, nem akarom rontani az üzletét nyilvánosan. (ergo megmondom a típust, amit keresni kell)

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás

A Polar S510-es és S520-as még forgalmazott típus lehet? a polarorak.hu -n látom ezeket, de a polar.fi már nem jelöli. A CS300 végülis szimpatikus lenne már, de ha lehet kapni még valahol az 510/520-as szériát, az jobb lenne (pl. a mellékelt Pro Trainer program végett, ami a 300-ashoz nem jár).

én azt javaslom, hogy inkább 710/720-as szériát keress. Igaz picit drágább mint az 510 (bár használtan jó áron lehet kifogni mostmár õket, pl. ebay-en), de SOKKAL jobb. A magasságmérés király dolog, és az 510-nek nagyon pici a memóriája, a 7XX-eseké jobban használható. Tudom mit beszélek, volt 5XX-es és 7XX-es órám is, és mostmár nincs túl nagy árkülönbség köztük.

semmiho

semmiho

törzsvendég

• fórumtag
  • 637 hozzászólás
A Polar S510-es és S520-as még forgalmazott típus lehet? a polarorak.hu -n látom ezeket, de a polar.fi már nem jelöli. A CS300 végülis szimpatikus lenne már, de ha lehet kapni még valahol az 510/520-as szériát, az jobb lenne (pl. a mellékelt Pro Trainer program végett, ami a 300-ashoz nem jár).