Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pulzusmérõk és egyéb nyalánkságok

* * * * * 1 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
3310 hozzászólás a témában

endru

endru

vendég

• fórumtag
  • 63 hozzászólás
sõt,én most vettem észre van rajta világitás is:)

endru

endru

vendég

• fórumtag
  • 63 hozzászólás
vagy a bal,vagy a jobb gombot kell nyomvatartani pár mp-ig,és elkezdi automatikusan görgetni

CSEKONICS

CSEKONICS

törzsvendég

• fórumtag
  • 376 hozzászólás
A cs200-ban,hogy lehet beállítani az autómatikus kijelzõgördítést?A katalógus azt írja van benne,de én nem találom és a használatiban sincs benne.
Akár azt gondolod,hogy képes vagy valamire,akár azt,hogy nem,mindenképp igazad van!

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Jaja, tudom, de úgy mégis :) :D Nem biztos h. megéri szöszölni vele, wattmérõt meg nem hiszem hogy veszek, szóval szerintem marad ez, ez is elég jó:)
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 hozzászólás

Kérdés: Megéri egy 7 hónapos S725X et pedálfordulatszámmérõvel elcserélni egy zsír új CS600-ra (pedálfordulatszámmérõ nélkül)? Karon nem igazán hordom úgyhogy az nem szempont. Futni sem futok mert nem birja a lábam.
Nem tudok dönteni :-/

Hát ha nem futsz, vagy nem túrázol, vagy nem úszol, nem evezel, nem stbstbstb, vagy ha igen, de nem gyûjtöd ezekrõl az információkat, akkor természetesen CS600 a nyerõ választás.
Polar.fi - Compare - ez segít

Egyébként idéznék tõled:

Másodpercenkéni mintavétel az 5 másodpercessel szemben és jobb wattmérõ-rendszer. Meg a wind messzebb viszi a jelet.

és

Amúgy: S725X-emet CS600-ra cserélném ;)

:D
"Nice boys don't play rock and roll"

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
cs széria kuka, ha merül elvileg

edit: nem csak elvileg 'non replaceable'

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
Matyi
azt tegnap elfejeltettem kérdezni, hogy a CS600 szenzoraiban cserélhetõ az elem vagy lemerüléskor kuka?

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

newbiker

newbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 520 hozzászólás

Szerintem is. Ez túl nagy témakör hogy csak úgy el lehessen mondani. Nézd meg esetleg a bringabanda honlapján az Olisulit (LOL) alapokat ad valamennyire. Meg a zerge.info-n is van egy kis információ.

Kérdés: Megéri egy 7 hónapos S725X et pedálfordulatszámmérõvel elcserélni egy zsír új CS600-ra (pedálfordulatszámmérõ nélkül)? Karon nem igazán hordom úgyhogy az nem szempont. Futni sem futok mert nem birja a lábam.

Megéri, én is pont ezt csináltam és nem bántam meg. Ha nem futsz és nem igazán hordod a karóraként, akkor egyértelmû a döntés. Én is hasonló szempontok miatt döntöttem a csere mellett. A cad szenzort meg bármikor be tudod hozzá szerezni Zergénél és azért a W.I.N.D. rendszer azért sokkal megbízhatóbb.
Hacsak nem vágysz egy G1-es GPS modulra, amit a 725X-hez tudsz majd kapcsolni, szerintem nyugodt szívvel cseréld el. Nem fogod megbánni. (Fõleg, ha a tied már "használt" a CS600 meg új)

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Szerintem is. Ez túl nagy témakör hogy csak úgy el lehessen mondani. Nézd meg esetleg a bringabanda honlapján az Olisulit (LOL) alapokat ad valamennyire. Meg a zerge.info-n is van egy kis információ.

High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 hozzászólás
Szerintem tedd fel a kérdésed az edzésmódszerek topicban.
Szerintem nem kaphatsz egy mondatos választ egyébként erre a kérdésre.
Szerintem nézz körül pár könyvesboltban, hogy legalább az alapokkal legyél tisztában.
Szerintem ON. :)
"Nice boys don't play rock and roll"

CSEKONICS

CSEKONICS

törzsvendég

• fórumtag
  • 376 hozzászólás
Alapozáskor a 60-70% pulzus a megfelelõ?És meddig tartson az alapozás?
(ha már ilyen késõn kezdtem)És az edzés idõtartama mennyi legyen?Ezt hogy lehet meghatározni?Eddig mindig egy adott távolságot tettem meg.De most,hogy van pulzusmérõm,valamihez tartanám magam.(lehet kicsit off voltam)
Akár azt gondolod,hogy képes vagy valamire,akár azt,hogy nem,mindenképp igazad van!

newbiker

newbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 520 hozzászólás

na ja, a szintmérés lehet a szûkítõ paraméter, hogy mi a profi és mi a komoly hobbi óra

Arra meg jó nekem a CS600 is ;). Ha a hegyekben akarnék futkározni...

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
na ja, a szintmérés lehet a szûkítõ paraméter, hogy mi a profi és mi a komoly hobbi óra

newbiker

newbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 520 hozzászólás

Elképzelhetõ, hogy csak ezek kompatibilisek vele?
Az rs400 és 800 között azért van egy kis különbség, kb mint a cs400 és 600 között. (s szériában nem tudom mi volt a 6xxx és 7xxx alatt)

Hát azért nem sok különbség van szerintem. A 800-as méri a szintkülönbséget is, megfelelõ külsõ egységgel a lépéshosszt és W.I.N.D.-es rendszerû. Ezeken kívûl más különsbséget nem látok. Ezért nem értem, hogy az RS400 miért maradt ki a szórásból....

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Elképzelhetõ, hogy csak ezek kompatibilisek vele?
Az rs400 és 800 között azért van egy kis különbség, kb mint a cs400 és 600 között. (s szériában nem tudom mi volt a 6xxx és 7xxx alatt)

newbiker

newbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 520 hozzászólás

@newbiker: nekem 725x van így virulok, hogy egyszer vehetek hozzá
ami miatt mégis belinkeltem, az az a hozzáállás, hogy nem egy új modellt hoz ki, hanem kompatibilissé teszi pár régebbivel!
ritka az ilyen

Ja, tudom, hogy az van. De miért hagyják ki a többi felsõ-közép kategóriát? Ezt nem értem. Irigykedem csak ;)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

én is épp e két óra közt vaciláltam,de akkor a cs100 mellett teszem le a voksom azt hiszem,hacsak valaki nem gyõz meg..:)

Kezdésnek bõven elég lesz!

@newbiker: nekem 725x van így virulok, hogy egyszer vehetek hozzá
ami miatt mégis belinkeltem, az az a hozzáállás, hogy nem egy új modellt hoz ki, hanem kompatibilissé teszi pár régebbivel!
ritka az ilyen

newbiker

newbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 520 hozzászólás

A Polar 2008-ra kihozta az RS800G3 GPS után a G1 GPS-ét is. Ennek nagy elõnye, hogy a meglévõ S625X, S725X óráinkhoz hozzákapcsolható utólag is, s így távolságmérésünk mindenre kiterjedhet ami a szabad ég alatt mozgásban van.

yeeeeaaaaah

cs100-cs200: http://www.polarusa....on/cycling.html
jobb oldalt compare models
soniclink (csipogva a szgépre is feltölti az adatokat, onnan polar weben edzésnapló)
7 edzéses memória versus egy
heti összesítõ

szvsz nem, kivéve ha kell a webes edzésnapló

Kedves Apuka!

és az RS400-ról nem szólt a fáma? RS800, S625X és S725X kipipálva. de mi lesz a közép-felsõkategóriával?

Atikaaa

Atikaaa

törzsvendég

• fórumtag
  • 304 hozzászólás
én is épp e két óra közt vaciláltam,de akkor a cs100 mellett teszem le a voksom azt hiszem,hacsak valaki nem gyõz meg..:)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
A Polar 2008-ra kihozta az RS800G3 GPS után a G1 GPS-ét is. Ennek nagy elõnye, hogy a meglévõ S625X, S725X óráinkhoz hozzákapcsolható utólag is, s így távolságmérésünk mindenre kiterjedhet ami a szabad ég alatt mozgásban van.

yeeeeaaaaah

cs100-cs200: http://www.polarusa....on/cycling.html
jobb oldalt compare models
soniclink (csipogva a szgépre is feltölti az adatokat, onnan polar weben edzésnapló)
7 edzéses memória versus egy
heti összesítõ

szvsz nem, kivéve ha kell a webes edzésnapló