Lehet benne elemet is cserélni... Szét kell húzni. Elvileg otthon is cserélhetõ.
Nem csak az S szériásokét lehet? Nekem CS van. Zerge azt írja a honlapján, hogy ez utóbbiban nem cserélhetõ.
Lehet benne elemet is cserélni... Szét kell húzni. Elvileg otthon is cserélhetõ.
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
figyelek ám:D
és kapcsolható PC-hez?
van még olyan itt, akinek folyton "ráfrissít" a ppt5 a naptárra?
(újra és újra betölti vagy 3-4x a napokat egyenként, cellánként balról jobbra soronként))
figyelek ám:D"tavaly nyáron vettem egy sigma onyx pro órát"
akkor az onyx széria sem kapcsolható PC-hez?
devil nemtudom neked melyik onyx van, de a fit-et már 16-ért megkapod
csak azzal a pulzusmérõs/km órával volt gond xxx2600 as-sal. nelem ilyen 3ft-os alap sigma órám volt, azt az sem zavarta mikor a 20 kV-os gyûjtösin alatt mászkáltam vele.tavaly nyáron vettem egy sigma onyx pro órát, használtam is lakitelek-tõserdõ magasságában de semmi elváltozást nem tapasztaltam. mért rendesen, teszi a dolgát szépen. 21 ezerért szerintem jó vétel volt.
Én azt hallottam a Sigma órákról, hogy a vezeték nélküli adatátvitelt zavarják egyes magyarországi tv adótornyok (lakiteleki) és ezért az ország egyes területein használhatatlanok. De ha jól tudom a németek már dolgoznak egy új frekvenciás jeladón, vagy lehet már meg is oldódott ez a probléma.
Jól látom, hogy PC-vel nem kapcsolható össze?
a most kapható szérián már javították...Én azt hallottam a Sigma órákról, hogy a vezeték nélküli adatátvitelt zavarják egyes magyarországi tv adótornyok (lakiteleki) és ezért az ország egyes területein használhatatlanok. De ha jól tudom a németek már dolgoznak egy új frekvenciás jeladón, vagy lehet már meg is oldódott ez a probléma.
Jól látom, hogy PC-vel nem kapcsolható össze?
Én azt hallottam a Sigma órákról, hogy a vezeték nélküli adatátvitelt zavarják egyes magyarországi tv adótornyok (lakiteleki) és ezért az ország egyes területein használhatatlanok. De ha jól tudom a németek már dolgoznak egy új frekvenciás jeladón, vagy lehet már meg is oldódott ez a probléma.Sigma BC 2006 DTS-es bringaórát használt már valaki?
http://www.sigmaspor...?punkt=features