Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pulzusmérõk és egyéb nyalánkságok

* * * * * 1 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
3310 hozzászólás a témában

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás

Én a PC-15rõl tudok nyilatkozni. A régebbi szögletes PC-7eshez képest gyorsabban követi a pulzus változását, kényelmes jeladó, kb. csak a vasúti vezetékek zavarják be az órát, jó dolog a 3 zóna beállíthatósága, így egy excel táblázatba naplózva az adatok elég jól kiértékelhetõk. Ez körönként csak idõt ír, pulzust nem. 11300ért elég jó vétel volt.

ennek a pc15ösnek a kijelzõje jól olvasható napfényben? a számjegyek elég nagyok?

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Van valakinek valamilyen jó házi barkács ötlete a polar órák kormányra felrakására?

nem barkács, de én így használom -mióta mondta Rémhöri, hogy látta valakinél, aki lefigyelte a világkupán-, mert nem fér el az XTR fékváltókartól a tartója...

Feltöltött kép

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Igen, amíg meg nem jön a konzol.

A sebesség mindent megold.

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás
úgyérted az 1800Ft-os gyári konzolon kivül?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Van valakinek valamilyen jó házi barkács ötlete a polar órák kormányra felrakására?

A sebesség mindent megold.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Háj!

Sigma pulzusmérõkkel van-e tapasztalata valakinek? Fõleg ez az Onyx Fit érdekelne.

http://www.heart-rat...te-monitor.html

Azt nem találom sehol, hogy vajon körönkénti pulzusadatokat ír-e. Szerintetek?

Én a PC-15rõl tudok nyilatkozni. A régebbi szögletes PC-7eshez képest gyorsabban követi a pulzus változását, kényelmes jeladó, kb. csak a vasúti vezetékek zavarják be az órát, jó dolog a 3 zóna beállíthatósága, így egy excel táblázatba naplózva az adatok elég jól kiértékelhetõk. Ez körönként csak idõt ír, pulzust nem. 11300ért elég jó vétel volt.

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
Háj!

Sigma pulzusmérõkkel van-e tapasztalata valakinek? Fõleg ez az Onyx Fit érdekelne.

http://www.heart-rat...te-monitor.html

Azt nem találom sehol, hogy vajon körönkénti pulzusadatokat ír-e. Szerintetek?

CSEKONICS

CSEKONICS

törzsvendég

• fórumtag
  • 376 hozzászólás
Folyamatos használat melllett tényleg semmi értelme,de idõnként lehet hasznos.De csak úgy ha a visszautat mérnéd.Pl elmész túrázni és érdekel mikorra érsz haza,vagy a kocsihoz.Bár akkor meg megnézed a megtett idõt. Tényleg hülyeség.
Akár azt gondolod,hogy képes vagy valamire,akár azt,hogy nem,mindenképp igazad van!

newbiker

newbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 520 hozzászólás

Az edzés folyamán a menüket nem tudom elérni a Polar-on?Pl a becsült érkezést nem tudom beírni?Mert így semmi értelme.Elindulás elött,ha nemtudom mennyit fogok tekerni,akkor nem is tudom beírni a becsült érkezést.Ezt csak a vissza felé induláskor tudom,ha ugyan azon az úton jövök vissza.De ha kilépek az edzésböl és belépek a menübe,akkor az egész lenullázódik.Nem mintha ez olyan fontos funkció lenne.Legfeljebb idõnként hasznos.De így nem.

Ennek a funkciónak én pl nem sok értelmét látom, max ha van egy adott köröd min állandóan mész. pálya vagy megszokott útvonal.

CSEKONICS

CSEKONICS

törzsvendég

• fórumtag
  • 376 hozzászólás
Az edzés folyamán a menüket nem tudom elérni a Polar-on?Pl a becsült érkezést nem tudom beírni?Mert így semmi értelme.Elindulás elött,ha nemtudom mennyit fogok tekerni,akkor nem is tudom beírni a becsült érkezést.Ezt csak a vissza felé induláskor tudom,ha ugyan azon az úton jövök vissza.De ha kilépek az edzésböl és belépek a menübe,akkor az egész lenullázódik.Nem mintha ez olyan fontos funkció lenne.Legfeljebb idõnként hasznos.De így nem.
Akár azt gondolod,hogy képes vagy valamire,akár azt,hogy nem,mindenképp igazad van!

newbiker

newbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 520 hozzászólás

Na ezt kipróbálom! Garmin Mobile XT van a telefonomon:) Bár topo térképem nem sok van...

Nekem van és le is tölthetõ. Ha gondolod priviben elküldöm, hogy hol

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

Kisértetiessen hasolít erre. Én egy Nokia E61-et és egy BT-GPS vevõt használok GArmin Mobile XT-vel. A megtett utat, track log-ot, beimportálom ebbe a SportTracks alkalmazásba. A Nokia progija annyiban jobb, hogy nincs köztes alkalmazás a telcsin. A Garmin MXT meg ugye rendesen navigációra (is) használható, akár topográfiai térképpel is.

Na ezt kipróbálom! Garmin Mobile XT van a telefonomon:) Bár topo térképem nem sok van...

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

newbiker

newbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 520 hozzászólás

Ez nem annyira pulzusmérés, inkább az egyéb nyalánkság kategória:) A Nokia fejlesztett egy szoftware-t Sports Tracker néven. Ami a lényeg: Symbianos telefonra feltelepítve és egy gps antennát használva rögzíthetõ az általunk megtett útvonal, akár gyalog, akár futva, akár kerón. Sebességet, magasságot, idõt, távot mér. Ami a jó benne, hogy a mások által készített útvonalak is bejárhatóak vele és a saját útvonalak netre feltölthetõek és a automatikusan rápakolja a guglimapre. Tudom, a Garmin már rég kifejlesztette ezt, csak gondoltam megmelítem hátha érdekel valakit:)

http://sportstracker.nokia.com

Tettem ma egy próbát vele, így néz ki a végeredmény: http://sportstracker...ndex.do?id=4758

Kisértetiessen hasolít erre. Én egy Nokia E61-et és egy BT-GPS vevõt használok GArmin Mobile XT-vel. A megtett utat, track log-ot, beimportálom ebbe a SportTracks alkalmazásba. A Nokia progija annyiban jobb, hogy nincs köztes alkalmazás a telcsin. A Garmin MXT meg ugye rendesen navigációra (is) használható, akár topográfiai térképpel is.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

off
milyen telefonod van?
nekem 3650, jól sejtem, hogy azzal nem fog mûködni?
on

Nem hiszem, hogy a 3650 Symbianja kompatibilis lenne vele, legalábbis a honlapon ezekre a verziókra elérhetõ a progi: http://sportstracker...ts/download.jsp
Jóformán S60 v3.0 és S60 v3.1.

Nekem egy N73-as van és egy LD-3W vevõ.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Rámenne a szoftver szerintem, csak a GPS vevõ csatlakoztatásával lehet probléma. Sztem nem lehet megoldani, de nem vagyok benne biztos.
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
off
milyen telefonod van?
nekem 3650, jól sejtem, hogy azzal nem fog mûködni?
on

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Ez nem annyira pulzusmérés, inkább az egyéb nyalánkság kategória:) A Nokia fejlesztett egy szoftware-t Sports Tracker néven. Ami a lényeg: Symbianos telefonra feltelepítve és egy gps antennát használva rögzíthetõ az általunk megtett útvonal, akár gyalog, akár futva, akár kerón. Sebességet, magasságot, idõt, távot mér. Ami a jó benne, hogy a mások által készített útvonalak is bejárhatóak vele és a saját útvonalak netre feltölthetõek és a automatikusan rápakolja a guglimapre. Tudom, a Garmin már rég kifejlesztette ezt, csak gondoltam megmelítem hátha érdekel valakit:)

http://sportstracker.nokia.com

Tettem ma egy próbát vele, így néz ki a végeredmény: http://sportstracker...ndex.do?id=4758

vandorkecske

vandorkecske

vendég

• fórumtag
  • 79 hozzászólás
nemigazán. :(
Az a gond, hogy a szinkronizálást a performance trainer oldja meg, az infrára különben is kényes. Linux alatt elvileg mehet windows emulátorral, de egyenlõre beletört a bicskám.
suunto meg úgy viselkedik mint egy pendrive, azzal teljesen egyszerû.
Polar lesz ez, de nem kitörõ örömmel.

newbiker

newbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 520 hozzászólás

T3-at linkeltél, csak csak csomagban. :)

Suunto Cycling Pack includes: Suunto t3 Black (Suunto ANT Belt included)
Suunto Bike POD new
Handlebar Mount

Uh, mea culpa. :chin: Nem figyeltem.
Én még most is azt mondom, hogy jobban jársz a Polar valamelyik órájával Linux ide vagy oda. Az az óra ami most nálad van az sem megy Linux-szal?

vandorkecske

vandorkecske

vendég

• fórumtag
  • 79 hozzászólás

A T3 egy egyszerûbb fitness óra, ha jól tudom. Amit én linkeltem kifejezetten bringás. Méri a sebességet és a megtett távot is.

T3-at linkeltél, csak csak csomagban. :)

Suunto Cycling Pack includes: Suunto t3 Black (Suunto ANT Belt included)
Suunto Bike POD new
Handlebar Mount