Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pulzusmérõk és egyéb nyalánkságok

* * * * * 1 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
3310 hozzászólás a témában

vi.joco

vi.joco

vendég

• fórumtag
  • 13 hozzászólás
Sziasztok!
Sigma PC15 és Onyx Fit közül, melyiket válasszam? Az Onyx csak a kódolt jeladó miatt drágább? Én úgy tudom nem tud többet mint a PC15.
Esetleg valaki valamit ebben az árkategóriában 18.000-ig??
Köszi!
Amikor úgy érzed, hogy elérted teljesítõképességed maximumát, akkor egy kicsit kapcsolj még rá és érezni fogod, hogy sokkal többre vagy képes!

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Jah... a max pulzust is elszámolja, azt meg sokkal könnyebb mint a Vo2-maxot :(

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Zoozoo, a +-1 az nem a perc/ütésre vonatkozik?

Amúgy akinek fontos a Vo2Max, az úgyis csinál/tat/ terhelésest, az meg megmondja pontosan...
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
aztakurva milyen kép az andrás!!!

e mellé csak mellesleg jegyzem meg, hogy "sigma onyx fit" órámat megrendeltem, kíváncsi vagyok rá, majd írok, hogy milyen

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 hozzászólás
Hmmm, elvileg azt mondja a polar, hogy +-1 az eltérés, de onnantól kezdve, hogy high és top között 14 a különbség, már én is csak iránymutatónak tartom :)
"Nice boys don't play rock and roll"

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Mondom én :)

A biztonság kedvéért én topra állítottam ;) Amúgy nem pontosa Vo2Max mérés, közel sem. 68 at írt a terheléses vizsgálat elõtt, ott pedig 74-et tudtam. A labor nem téved :)

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 hozzászólás
A manual szerint már a top-ba tartozom, de kíváncsi vagyok, hogy Ti ezt minek deklarálnátok.
"
#

Top: You participate in heavy physical exercise at least 5 times a week, or you exercise to improve performance for competitive purposes.
#

High: You participate at least 3 times a week in heavy physical exercise, e.g. you cycle 2-4 hours (40-120 km / 25-75 miles) per week or spend that time in comparable physical activity.
"

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
Matyi
akinek a bringa a "foglalkozása", az sokkal többet megy. én inkább high-ot állítanék

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Sztem Top...

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 hozzászólás
Hi, VO2max-ot tudó polarosokat kérdezem: ha edzek egy héten 11-13 órát, amibõl 10-11 óra kerékpár és ez eloszlik 5 napra/hét, akkor mi az "aktivitási szint"-em? High, vagy Top?

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás

Ha pont olyan szögben áll, hogy tükrözõdik a naptól, akkor egyik óra sem olvasható, legalább is szerintem ez nem szempont. A sigma honlapján nézd meg az órát, van "Produkt Demo", itt ki is lehet próbálni.

http://www.sigmaspor...?punkt=features

Nekem nincs gondom a számjegyek méretével.

MOst épp az onyx fit-et nézem, egész jó menüje van. bár nemtom a poláré milyen, de ezzel nincs semmi baj.

Atikaaa

Atikaaa

törzsvendég

• fórumtag
  • 304 hozzászólás
igen,bár vizbe nem áztattam be :D de bevizeztem

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
bevizezted a jeladó öv belsejét?

Atikaaa

Atikaaa

törzsvendég

• fórumtag
  • 304 hozzászólás
elkezdtem probálgatni,ill. kezdtem volna a polar cs100-as órát,de vhogy eddig nem találtam meg a pulzusom rajta..lehet ennyire alacsony a nyugalmi pulzusom hogy nulla? :Dviccet félretéve.. mi nem stimmelhet ha nem jelzi?

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

detto. hideg nem akadály szerintem se. nem esik túl messze a mágnestõl az érzékelõ?

Gyakorlatilag az érzékelõ az ugyanott van, ahol volt eddig is. Egy ideig a stucnin volt az óra és egyik tekerés alatt fogta és elvesztette a jelet. Na mondom frankó, lehet lemerült a csapásszám mérõ. Próbálgattam még pár alkalommal, hogy hátha veszi a jelet, de nem. Akkor átraktam a felsõcsõre az órát, ott vette ismét a pedál jelet. Azután úgy voltam vele, hogy üsse kõ, átrakom vissza a stucnira, nem lesz pedál fordulat mérés, de akkor sincs jó helyen a felsõcsövön. És most meg mûködik megint. Gyakorlatilag semmi nem változott, csak az órát pakoltam A-ból B-be:) Ezért gondoltam, hogy hátha a hideg pakolt be neki.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
detto. hideg nem akadály szerintem se. nem esik túl messze a mágnestõl az érzékelõ?

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Nem a hideg, inkább a távolság tesz be neki. Nekem ha 10 cm-el távolabb rakom, akkor már nem mér. Viszont még -10ben is jól mûködött :)

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
No, a pedál csapásszám mérõ ismét mûködik. Nem tudom mi lehetett vele (elemet nem cseréltem), de ha felteszem a stucnira az órát, akkor mér ismét. Könnyen lehet, hogy nem tolerálná túl jól a hideget? :)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

ennek a pc15ösnek a kijelzõje jól olvasható napfényben? a számjegyek elég nagyok?

Ha pont olyan szögben áll, hogy tükrözõdik a naptól, akkor egyik óra sem olvasható, legalább is szerintem ez nem szempont. A sigma honlapján nézd meg az órát, van "Produkt Demo", itt ki is lehet próbálni.

http://www.sigmaspor...?punkt=features

Nekem nincs gondom a számjegyek méretével.

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Jaja, én is így használom :) Tökéletesen stabil, nem lazul le és még + súly sem kerül a bringára :)