Sziasztok CS600-s tulajok!
Menyire mér pontoson magasságot az óra? ill menyire pontos megtett szintkülönbség (asszem ALTI UP) ill., hogy ezt tekerés közben lehet e látni (pl:650métert másztam ideáig) vagy csak az edzés után van rá mód megtekinteni?
Szia,
Ez a pontos magasságmérés relatív ugye, mivel barometrikusan méri a magasságot az óra. Ezért aztán több minden befolyásolja a dolgot.
Nekem pl. a Duna Maratonon tûnt fel az, hogy csontra azt a szintkülönbséget mérte az órám, mint amit a szervezõk megadtak a középtávra. Ellenben a Mátra Maraton elõestéjén felmentünk a Kékesre, aminek ugye a legmagasabb pontja 1.014 méter. Na itt nekem a CS600 1.008-at mutatott.... :chin: Igaz, amikor felmentük volt vagy 8C-fok éjszaka és csillagos égbolt. Ha délután megyek fel, amikor még fülledtebb meleg volt, talán más értéket mutatott volna az óra.
Tekerés közben látod az aktuális magasságot, ami értelemszerûen "real time" változik, ahogy felfelé vagy lefelé haladsz, de az össz szintemelkedést és -csökkenést csak az edzés végén, az összesítésben, láthatod.