s725x-nél mûködik.CS300-nál, ha két bringán akarom használni, járható út az, hogy veszek még egy jeladót, hogy ne kelljen mindig áttenni villáról villára? Mágnes gondolom, bármilyen jó hozzá...
már ha ennek van hír értéke Számodra.
s725x-nél mûködik.CS300-nál, ha két bringán akarom használni, járható út az, hogy veszek még egy jeladót, hogy ne kelljen mindig áttenni villáról villára? Mágnes gondolom, bármilyen jó hozzá...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
ez látod igaz!
figyeld csak meg, hogy ilyenkor télen szinte nincs bringás a hegyekben.
nem azért, mert fáznak, hanem pont az elõírt zónák tartása miatt fõleg síkon, aszfalton gyûjtik az alapozáshoz szükséges kilómétereket.
ez látod igaz!Egyébként a pulzus zónában tartása elég érdekes dolog terepen,fõleg meredek emelkedõkön.PÉLDA próbáld már meg a pulzusodat az ördögoldalban 150alatt tartani,nem hiszem hogy fog sikerülni.
Méghogy a polar nem jó pulzusmérésre meg egyéb más dolgokra ez butaság.Hiszen a pulzust majdnem ekg pontosságal méri.Az egyik legrégebbi márka a pulzusmérés terén és elég ettalonnak számit.Én már 95-96 körül is használtam.Egyébként a pulzus zónában tartása elég érdekes dolog terepen,fõleg meredek emelkedõkön.PÉLDA próbáld már meg a pulzusodat az ördögoldalban 150alatt tartani,nem hiszem hogy fog sikerülni.
Mathias
de a hobbi versenyzõk, akiknek nem számít a wattnál levõ szórás, nem fog venni 60-100-sokszázezért wattmérõt, mert Neki annyira nem fontos zónában maradnia.
Érted az ellentmondást.
az amatõrnek nem számít az a 10% eltérés, de nem is fog Õ ilyet venni, mert amatõr...
Rémhöri
aztán csodálkozol, ha ellenszenves vagy mindenkinek!
Hogy ne számítana? 10%?
Szerencse hogy nem lehet személyeskedni, de érteni azt nem értesz hozzá sokat azt most megmondom
Terheléses teszt? Személyre szabott edzés? Dereng vmi?
Ez még nem is tûnik soknak. Tekintve azt, hogy a teljesítményt az elvégzett munka és idõbõl kellene számolni, a munkát pedig az erõbõl és az elmozdulásból. És az erõt nem úgy mérik ezek a cuccok, hogy a pedál és a cipõ között van egy erõmérõ. Így csak saccolnak a teljesítményre. Ezért kell megadni mindenféle adatot(sulyt, stb.) És ezekbõl meg a gyárilag beprogramozott adatokból(pl légellenállás egy adott sebességnél) a mért értékek segítségével(pl sebesség, lábfordulat, stb) saccol valamit.Valakinek van cs600 watt mérõvel? A Polar szerint +/- 10%-os pontossággal mûködik, nem túl sok ez? Ha pulzusnál lenne ekkora hibahatár, akkor annak pl. semmi értelme nem lenne.
Nekem mûködik a "mezei" infrával... ha utánaolvasol itt a topikban, sokan írják, hogy ez ilyen "Próba-cseresznye ügy". Próbálgasd, és ha nem megy, akkor vidd vissza oda, ahol vetted, és valószínûleg levásárolhatod a pénzt a boltban.
PPT5 szoftveren keresztül próbálod?(zöld nyilas ikonra kattintva)
használ valaki polar órához (pl. s720i) nem polar márkájú usb-s infrát?
én vettem egy mezei darabot (2 rongyér), de azzal nem kommunikál az óra, kicsit utánaolvastam a neten, azt írják, hogy csak polaros cuccal fog csevegni.
most tényleg ez az egyetlen megoldás létezik (kb. 11ezer ft. a gyári infra)?