[Sigma Sport Rox9 Zone Alarm] A leírás tényleg kissé szûkszavú, index is elkelne. A lényeg viszont az, hogy mûködik, ahogy Bikertigger mondja. Zónaváltáskor pityeg egyet (ti-tá, kb.), zónán kívül meg kellemetlenül rá-rákezdi, amíg meg nem embereljük magunkat. Persze csak ha megengedjük, és a hangerõt is lehet szabályozni.
7.3 Unit
Setting -> Unit -> Zone Alarm [on/off]
Setting -> Unit -> Volume [1-5]
Városi forgalomban még a maximum (5) is elég halk, és egyes felhasználók szerint az elem gyengülésével a hang is gyengül. Maximumon használom, amúgy számomra ugyanennek a grafikus kijelzése jobb segítség (Heart Rate I. II. III., az alapbeálllításokban benne van - Favourites A, B). Ráadásul ott (lehet) a pulzus is, azaz van elég tájékoztatás. Ma hegyekben voltam vele, ott viszont még a sok madárhangból is kihallatszott (amikor lefele indultam és az alsó zóna alá csökkent a pulzus).
Visszatérve a zónákhoz, számít hármat az életkorból (55-70%, 70-80%, 80-100% a maximumhoz képest), de mindegyik változtatható, azaz tetszés szerint állítható.
Demo: SIGMA SPORT Rox 9
Ha valaki rájön az elvére, akkor szinte magától értetõdõ a mûködtetése, a sok paraméter ellenére is.
koszi a kimerito valaszt - a demot az nyomkodtam eleget elotte, de sajnos meg nem szolalt a rox8 csak abban ter el, hogy nem lehet loggolni vele? mert nekem csak aktualis infok kellenek, meg egy attekinto a tekeres vegen. utolag ugysem fogom nezegetni (gpssel loggoltakat sem nezem).