Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

II. Mátra Maraton

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
568 hozzászólás a témában

distvan

distvan

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás
Sziasztok!
Nekem ez életem 2. maratonja volt a bükki után,úgyhogy csak ahhoz tudok hasonlitani.
Nekem is túl rázós volt,de ez a sz@r telóm miatt is lehetett. :-\
Amúgy az 50km-en indultam,de útközben ezt meg is bántam,inkább a 30at kellett volna bevállalnom.Azt hiszem a kondimon van mit javitanom. :P
A nehéz terepet leszámitva,nekem nagyon tetszett. :)
Itató csajok rulez!!! 8) ;D

distvan

Luki

Luki

törzsvendég

• fórumtag
  • 515 hozzászólás
Az itató csajok tényleg jók voltak, csak kár, hogy a célba érve nem tudtak inni adni.
Nekem se igazán jött be a pálya, Túl sziklás volt, ahl meg nem ott betonút volt. Bár a Mátrában neház jó pályát kijelölni. Az ösvényen a libasorban kerótolás szintén nem nyerte el tetszésem, és az itatók elhelyezése sem volt szerintem a legoptimálisabb. Legalábbi nekem. Az elsõnél a rajthelyen még nem nem voltam éhes, mire a másodikhoz értem addigra meg eléheztem.
Szerintem egy kicsit t9bbet várhattunk volna a nevezési díjért.

Kiskemo

Kiskemo

vendég

• fórumtag
  • 195 hozzászólás
Megvolt a Mátra Maraton is!
Nekem nem jött, be mert simán el lehetett tévedni...
Az itató csajok jók voltak!
Fél távnál meghalt a hátsó agyam és onnantól végig csak engem elõztek!
Egyébként összetett 8. helyrõl maradtam le és a junior 2. helyen voltam!
Peches vagyok bazzzeee

Kiskemo

Kiskemo

vendég

• fórumtag
  • 195 hozzászólás
Hát... Holnap itt a Mátra Maraton!!!
Mindenkinek sok sikert és jó versenyzést és/vagy jó bringázást kivánok!!!
Hello

sianis

sianis

törzsvendég

• fórumtag
  • 323 hozzászólás
Szija Nati!
Te még élsz? Holnap mikor értek ki a pályára, mert Setike bácsival van egy kis dolgom! ;) Meg neked is kijár már tõlem a puszika vagy nem? ;) De azért nem sértõdsz meg igaz? ;D

Üdv...Sianis

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
El fogja! Mert ma minden bizonnyal kipurcanva ér haza éjjel a nagy Beacozás után.

sianis

sianis

törzsvendég

• fórumtag
  • 323 hozzászólás
Nah akkor esõisten holnap kerülje el a Mátrát köszike!

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Az a felhõ a Börzsöny felé irányul, mivel ott tartózkodik Esõistenünk, Charon! ;D

sianis

sianis

törzsvendég

• fórumtag
  • 323 hozzászólás
Hát tólam tuteera nem fogsz azt már megmondom!!!
Mivel mi vagyunk a BMFT õrültjei :)

Üdv...Sianis

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
Ha jól láttam a mûholdképeket ... éppen magyaro. felé tart egy hatalmas felhõ, ami ma estére vagy holnap reggelre érkezik fölénk ... szal mindenki vonja le a következtetéseket :)

Egyébként mindenkinek jó maratonozást és balasetmentes holnapot kívánok itthonról (mivel még nem épültem fel rendesen és sajna errõl most lemaradok :( ) ... de azért jót ne halljak rólatok ;D

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
Kala4
A fogaiddal meg elkattogod a Morse AC-t! ;) ;D ;D

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
naya,én is vhogy így képzeltem L
nem lenne jó megizzadni felfelé,mert aztán ráfagy az emberre :)
mivel most látom,h csak rövid cuccom van éppen jó,ezért a kérdés L is dõlt,max ha láttok egy kölköt dideregni hajnalban,az én leszek ;)

sianis

sianis

törzsvendég

• fórumtag
  • 323 hozzászólás
Figyi!

Szvsz amikor a rajtnál állsz akkor lesz benned izgalom, szóval nem fogsz fázni. Mikor meg mész fölfeé Kékesre, szerintem még egy afrikai se fázna, mert ott aztán beindul a tested fûtése ezt garantálom. Viszont mikor fölértél jobb ha fölkészülsz hogy lefelé a szerpentinen igencsak fogsz fázni...nekem tavaly már a vesém is fájt az õrült tépéstõl lefelé, hogy behozzunk egy kis lemaradaást abból amit a sípályán vesztettünk....de utánna már nem lesz gnd, mert idõ telik, Nap dolgozik...és persze a szervezeted kanáznja is...

üdv...Sianis

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
tényleg,ruha ügyben adjatok már vmi tippet
tegnap rövid szerelésben tök jó volt tekerni,de ha 9kor van a rajt,akkor még nincs EZER fok és megfagyni sincs kedvem

sianis

sianis

törzsvendég

• fórumtag
  • 323 hozzászólás
Oi jeeeeeeeeeeeeeeee!

Holnap ilyenkor már úton vagyok felétek srácok! És nagyon szétpacsizom annak az agyát aki az utamba jön, nem fogok ölelgetni, de nagyon köszöngetni fogok ;D ;D ;D
Tényleg a rajtnál találkozunk? Vagy ti nem jöttök a rajtra? ;)
Milyen idõ lesz szerintetek? Megfogunk fagyni, vagy inkább izzadni fogunk? Remélem az idén már felbírok tekerni Kékestetõre! Eléggé zavart tavaly, hogy mennyien felmentek én meg tolni kényszerültem :'(

Nos én most eltûzök tanulni, mert hétfõn suli, de azért remélem mindenki jól van jól lesz ott lesz rendben lesz!

Üdv...Sianis

Prefi

Prefi

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
próbáld meg rövidre zárogatni azt a két érintkezõt, tényleg...

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
Lavór kedves Ferenc lavór.
Holnap meg szõke 18 éves asszisztensnõ, szike, törlés alkohol, még alkohol...

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
:D kössz a tippeket, holnap mûtünk... aztán lehet, hogy boncolni is fogok... ::)
maj' kiderül mi lesz belõle.... kakukkosóra, vagy digitális mérleg... ;)

PéeF

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
Para: ha az óra nincs rajta a konzolon, akkor elméletileg ha az aljánlévõ két kis érintkezõt rövidrezárod (pl 1 kisollo vagy valami fém darab, gémkapocs) egy kis "morze" sorozattal :) , akkor mérnie kellene. Ha mér, akkor a kábel vagy az érzékelõvel van, baj, ha nem akkor még lehet hogy bármelyikkel baj lehet, mert ha más elven mûxik az az óra, akkor nem is szabadna úgy mérnie ... nah ezt jól megaszontam ;D ;D ha ebbõl kibogózod a lényeget akkor király csávó vagy ;D

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
;D ;D kergeegér: jön még orosháziakra Paraferee... ;D ;D

vissazjön majd az a korszak, amikor évente több verseny is volt... :( AHHH... szép emlékek... :-X