Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

II. Mátra Maraton

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
568 hozzászólás a témában

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.133 hozzászólás

... (most megint elõjött, mennyivel jobb volt Orosházán... :-X)

ugye , ugye ... 8) (ezt asszem Csubee nevében is mondhatom) ;)

Zöld

Zöld

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Köszi Para, lehet, hogy megkereslek majd!

Óhh a szándék komoly illetve (ha tényleg beleugrok)komoly rést fog ütni a 2004/2005 évi költégvetésemen! ;D ;D

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
:( sajna nincs mûszerem... (most megint elõjött, mennyivel jobb volt Orosházán... :-X)

amúgy a jelvevõn mindkét oldalon van jel, és már próbáltam két állásban is :(

még megpróbálok egy szerszám és mûszer nélküli ötletet: megpróbálom a régi VELO2 órámmal lecsekkolni a kábelt... :(

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
Feri!
A két érintkezõre tegyél egy mûszert ellenállásmérés üzemmódban, 200 ohm méréshatár elég. Az alaplapra, vedd le az órát!
A mágnest közelítsd a jeladóhoz. Ha a mûszer 0,valamennyit mutat, akkor a jeladó jó. ha nem, akkor forgasd a mágnest a jeladó körül, mert nem mindegy a pozíció sem. A kis csíknak a mágnems felé kell néznie! Ha így se mutat semmit, akkor a jeladó vagy kábel hibás.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Ha komoly az új ló vásárlási szándék, és tudok segíteni, szólj ;)

Zöld

Zöld

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Para, én is alig várom elhiheted! Hiányzott, de erre igazán akkor jöttem rá, amikor újra bringára ültem!

Az a baj, hogy nem bírok megszabadulni attól a gondolattól, hogy vennem kellene egy új bringát az új évadra! Persze szigorúan az egészségem védelme miatt.

Zöld

Zöld

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Hello Rave_Ace

Nem féltem a DH arcot, úgy hallottam jól megy felfelé is! ;D Edzettebbek vagytok és már nem is dohányoztok ugye? ;D
A 24 órásra biztos kitolom az arcom!

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Zöld: EJJJJ DE JÓ EZT HALLANI KEDVES BAHÁTOM!!! :D Alig várom azt a napot, amikor ismét ott leszel a tekerõk közt!

Don, Kergeegér: ENDURO8-ról van szó, ami ugyebár elég robosztus kábellel megáldott lény... a kábel kültanilag sértetlen... érintkezõk tiszták... mágnes és a jelvevõ helyén... elem? hm... az óra a ló vételekor került hozzám, vadkóujjan(ápr4)... menü mûködik, csak jelet nem kap...(kikapcsolt üzemben mágnes elhaladáskor nem kapcsol be) :(
most mûcccsek vagy boncoljak? :(

Rave: 6 óra... vettem-vétel...
Zaklatási felhívást értettem...

Evrbádi: vki nem tudná megadni, akár priviben, PIXEL társunk mobájlszámát? FONTOS LENNE!

PéeF votlam...
TEKERJÜÜÜÜNK! 8)

Zöld

Zöld

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Szia Era!

Úgy tûnik, hogy rendbe jöttem. Két hete elõször (azóta még nem) pattantam bringára és tettem egy 20 km-es aszfalt túrát az iroda és a lakás között. Nem fájt utána semmim, így egy kicsit felbátorodtam. De annyira nem, hogy egy maratont bevállaljak.

Azért lehet, hogy a befutóra meglepetésszerûen odamegyek és tapsolok nektek. Bár erre most igen kicsi az esély.

Szépen lassan elkezdek egyre többet és többet tekerni de azt hiszem a hegyek jövõre maradnak. Ha minden jól megy, akkor jövõre nem lesz nélkülem maraton.

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
KB 5 felé
Tahát veled olyan 6 körül találkozunk a szokott helyen..
Ja és még valami...
Mivel nem sikerült megegyeznem a Vueltával a Méhész Tamás által választott RaveAce becenév miatt kérek minden kedves fórumlátogatót zaklassa már egy picit azt akinek RaveAce név van a rajtszámán....
Nyugodtan fel lehet tartani kérdezgetni milyen a moderátori munka, milyen újságot írni meg ilyenek...
Kicsit bosszant, hogy ilyet meg lehet tenni, de le szeretném errõl szoktatni...
Ja és 100-on indul Meridás mezben szerintem...
Úgyhogy kérlek benneteket segítsetek!
Köszike..

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.133 hozzászólás
cewa Para ... cserélj elemet a jeladóba' ... nekem megoldotta a problémát ;)
bye. :D

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
Vezetéket átnéz, órát alaplapról levesz, érintkezõket ellenõriz.
Ha úgy sem megy, kuka. ;) ;D

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Rave: ;D oxa... nem fogok meglepõdni... ;)
mikor indultok pestrõl KB??

másfél napom van, hogy megfejtsem a Száraz-Szinva relytéjét... :(

ugyanis amióta ott lejöttem enm mér a km órám :( külsérelmi nyom nincs... mágnes már veri a jelvevõt... ahhhh...

na mind1...

PéeF

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
PWERBAR híreket mondunk!
Tájékoztatásul közöljük az utazóközönséggel és a vonatra várakozókkal, hogy a Powergel átvétele vasárnap reggel fél nyolc után lehetséges. 3 féle ízben elérhetõ.
Sajnos csak gél lesz, szeletet nem tud hozni jelenleg a fickó. (az embereim már dolgoznak a fickó megpuhításán és egy kicsit az agyán is élesítenek...!)

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
Zold!
Ez csak természetes...
Helyedre egy igazi Begbie-t neveztünk.:)
Nyomni fogjuk, de most azért már komolyabb csapatok neveztek, de nem gond mert mi is edzettebbek vagyunk 8)fõleg a DH arcal a csapatban :)
(Na meg mostmár valami tali bulira is eltolhatnád az arcodat.. :))
Hát majd csak beleírom magunkat is... ;D
Para!
ne csodálkozz ha Beg is ott fog ülni a hátsó ülésen melletted. :D

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Szia Zöld!
Jól vagy? Tudsz már jönni a maratonra?

Zöld

Zöld

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Büdibogarak, a tavalyi helyezésnél csak elõrébb végezhettek! ;D ;D ;D Ja és legyetek benne az újságban! ;) ;D

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Nézem holnapra a 8:05-ös vonatot a Keletibõl. Még rákérdezek, hogy biztos lehet szállítani bringát?

Haza pedig vasárnap a 19:55-öst.

Cheesy: Ha lehet én is belekóstolnék abba a finomságba! :-*

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Era: ha jól tudom cheesy által vmi fõzöcske lesz a kempingben, vmikor 6körül?

utazásilag passzolok, mert kedves Rave és az Õ Makija elvisznek ótóval vas reggel... ::) :-*

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Sziasztok!
Most jöttem vissza a szabiról, teljesen tájékozatlan vagyok.
Légyszi foglaljátok össze nekem mi a teendõm holnap. Melyik vonat megy Bp-rõl, és mi a BMFT programja. Mit vigyek magammal, hol jelentkezzem. Lesz tali ugye? Annyi tutti, hogy a Sástói kempingben lesz a szállásom.
Köszi :-* Era