Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

II. Mátra Maraton

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
568 hozzászólás a témában

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Szasz'

érdemes a www.matrahegy.hu oldalra is sandítani néha, mert ott napi frissítésben van a csapadék mennyiség, hõmérséklet, felhõzet, és szél adat Kékes-tetõrõl, és Galyatetõrõl...

Biza reggel 7-8 óra környékén 4-6fok körül mozog a higanyszál... ::)
Viszont csapadék nyemá... 1 hétre visszamenõleg...

Orsi: akkor jó, ha Dontól vételezzük meg a trutyit? ::)

PéeF voltam...

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.133 hozzászólás
Biztosan van pizzadíler a mátrában , csak fel kell hívni ...de mit sem ér térerõ nélkül a mobil... vinni kell vonalas telefont is .. ;)

más:
Van itthon jó kis egri weöres-borom ... innen felvigyem a délalföldrõl vagy átteker valaki valamelyik pincébe a bükkbe? :D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
jajj:D powerbár. van pizzéria a mátrában? mee anélkül nem tudok ám élni... vagy pizza díler esetleg ??? vagy valami?

langferi

langferi

törzsvendég

• fórumtag
  • 348 hozzászólás
Hali!

Én lennék obsidian és ors szobatársa.
Az esti bulihoz viszek pogácsát (tesómat vettem rá, hogy csináljon :) ), meg egy kis bornedût.
Kallernek ne vigyek egy kis pálinkát? Mertha alkoholista jellegût sikerül kifogni, akkor szvsz nem sokat genyázna, ha kapna cuccost.

Legjobbakat!

Egy powergelre én is beneveznék Don mester.

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.133 hozzászólás
powergel dealer ... 8) 8) 8)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Szegény Gabi ;D ;D ;D ;D ;D ;D

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.133 hozzászólás
cewasztok! ;o)

Don Lovas úr! ... :) lecsapnék én is egy powergel-re .... és asszem powerbart is említettél .... abból pedig 2 db banánosra. Köszönöm elõre is....
Ja a sörbõl nem kérek .... én a weöresbort szeretem :D

bye: kerge

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.038 hozzászólás
Sianis!

Annyira nem lesz hideg: reggelre kb tíz fokot mutat a kütyü... Mondjuk majd ott kiderül! ;) Innen nincs visszaút! 8) Délben már barátságos magasságban van ez a virtuális higanyszál a virtuális hõmérõn a met.hu-n... :D
Te egyébként szintén Sástói Campingben leszel?

sianis

sianis

törzsvendég

• fórumtag
  • 323 hozzászólás
Fijúk lányok!

Lehet hogy nem is esõ, hanem hó fog esni? Csak azt ne mondjátok, hogy hideg lesz mert attól irtózom...brrrrrr

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
magában a koffein nem elég!
lehet,h nem fáradsz,de ha leájulsz a keróról,mert semmi glikogén nem maradt az ereidben,az szívás!
a powerade-rõl igazából csak jót tudok mondani,tényleg gyorsan ad tápot,bár kissé mûanyag izû
a többit is próbáltam már,de sztem azok koffeinen kívül mást nem tartalmaznak
de mondjuk ha hugyozni akarsz,akkor jók,mert kb hasonló a hatásuk a sörrel :)

Prefi

Prefi

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
akarja a franc ezt a sok mûanyag szart rendszeresen fogyasztani

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.038 hozzászólás
Mint mondtam, nekem eddig a RedBull jött be leginkább... Valamennyit tényleg dob az emberen az a koffeinadag, ami benne van (állítólag 2x annyi, mint más energiaitalokban... ezt nem promós anyagból vettem). Mondjuk "tesztjeim" szerint akkor üt meg igazán, amikor nagyobb teljesítmény közben húzóra bevágsz egyet... Ekkor hamar fel is szívódik. Csak az a baja, hogy így relative hamar ki is ürül... :-\ A Bomba az eddig nem sokat ért nekem, de a semminél több. A "light" verzióknak nem látom értelmét. MM-on a gélt tesztelem! ::) Mondjuk gondolom ezek is csak akkor jók, ha nem fogyasztod rendszresen, mivel úgy a szervezeted hozzászokik...
Hú, de okos voltam most... 8) ;D ;D ;D

Prefi

Prefi

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
és mi a véleményetek az ilyen mindenféle hipermarketekben kapható enregiaital nevû lötyikrõl? Melyiket érdemes? Egyáltalán a versenyen mit fogunk kapni? Remélem nem (csak) mátrai forrásvizet :)
Amiket én most úgy hirtelen ismerek:
Powerade, Gatorade, Bomba, Red Bull, Benq. Eddig egyszer ittam életemben ilyet (Bombát), amikor Sopronban voltunk 24 órás úszóversenyen ( 8) ), és akkor lement mert nem volt más, meg talán volt egy kis hatása is, de hogy is mondjam... Lehet h többet árt, mint használ...
Bocs a topic szétoffolásáért, de most hirtelen itt tudtam megkérdezni

na bye

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
jaja!

Én is csak vasárnap reggel venném át.... ;)

kissfish

kissfish

törzsvendég

• fórumtag
  • 454 hozzászólás
Don: Ha nem gond, akkor én is benevezek egy GÉL-re, de csak vasárnap reggel tudnám átvenni ;)

köszi

kissfish

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Ilyet hol lehet kapni? Mert gondolom nem a Corában vagy Tescoban.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Szóval: szõlõcukor csak egyféle van, ha nem vesszük figyelembe az opikailag jobbra, ill. balra forgató izomereket.
Ha sportolsz cukrokra és ásványi anyagokra is szükség van. Elõbbi az energiapótlás végett szükséges, míg a különbözõ fém-ionokra a szervezet ionháztartásának egyensúlyban tartása miatt van szükség. (Izomgörcs...) Ezek alapján sztem az izotóniás italok a legjobbak. Az ISOTEC nevû készítmény 3fée, egyszerû, ill. összetett cukrot is tartalmaz, ebben az a jó, hogy felszívódási sebességük különbözõ, így tartós hatást képesek kifejteni. Emellet van bene Ca, Mg, és asszem foszfor is. Egy doboz (kb. 40 adag) 3000 körül mozog. Érdemes kipróbálni...

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

Na izé...

(de jól kezdõdik ez a hozzászólásom is!:))

Én nem próbáltam még semmi szuper anyagot, viszont azt tudom, hogy a gyalogos tortúra65-nél nagyon sokat köszönhettem a banánoknak. A gyomrom mozgás közben nehezen fogad be "száraz" (nem megszáradt! - ja azt is :)) zsemlét és hasonlót, viszont egy-két-öt banán nagyon jól lecsúszott és tényleg volt bennük energia, mindemellett ugye a teltségérzést is meghozta.

Egyen Ön is banánt!

Majmilag tesztelt. (höhö- a majom én lennék? :D)

A kerékpárok banánt vennének!...

Ööö...

más nem jut eszembe :)

jobb is, ugye? ;D ;D

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Orsi!

Szerintem akkor DOntól vegyünk, mer' olcsóbb... ::) oxa?

Don: 2Nekem, és ha a Hölgy is rá bólint plussz 1 GEL rendel...!

8)

amúgy a bancsiban Mg is sok van, ha jól tudom, ami az izmokat segítik... vagy vmi ilyesmi ::) ;D

PéeF

cheesy

cheesy

vendég

• fórumtag
  • 186 hozzászólás
Ja majd elfejetettem. A banánt is azért esszük, mert cukor és keményítõ van benne. 1 banán az kb 83 gr, azaz kb 87 kcal, ebbõl szénhidrát kb 20 gr. Minél érettebb, annál több keményítõ alakult át cukorrá benne.
Nekem is jöhet egy gel.