Nah, itt vagyok én is.
82 km, 5 óra 10 perc (kb), de a hiresztelések ellenére nem lettem helyezett.
Egészrõl a véleményem: jó volt, de nem a legjobb az idén.
Pozitivumok: a masszázs fantasztikus volt, és nagyon jót tett nekem.
A pálya jól volt kijelölve szinte végig.
Kaja, pia elég volt.
Legjobb azonban: a Mátra gyönyörû ajándékai: a csodás kilátás és tájak voltak.
Negativum:
Szerintem a végén a nagy kavarodás a helyezettekkel elég nagy leégés volt az Eisennek. Amit a Tordai Csabával csináltak, szerintem nevetséges volt(nevezetesen, hogy más kategóriába sorolták õt be és ott akarták jutalmazni, mint ahova õ benevezett, és emellé nevetséges indokokkal jött még az Eisen). Meg az is, hogy a Bogárt nem vették észre, mikor elsõnek befutott a Classicon. Aztán amikor bemondták, hogy õ lett az elsõ az U23-ban. Ezek szerintem elég súlyos bakik.
A másik a szórakoztatás, ami siralmas volt. Szerintem is a két balek stilusa legfeljebb óvodába vagy egy olcsó gyermekrendezvényen állhatta volna meg helyét, de nem egy sportrendezvényen. Bizony visszasirtuk Biró Ádámot. (még jó, hogy a 24-óráson tutira õ lesz ;D)
Nagyon fárasztó volt a sok dumát hallgatni. Nem is értem, kiknek rendezték azt a sok találós kérdésbõl álló vetélkedõt, mert én nem láttam embereket, akik tolongtak volna a kérdésekért. A maraton után szerintem csakis zene a jó, mert a fáradt emberi agy nem tud odakoncentrálni a beszédre. Nekem is általában összefolyt amit hallottam. Az olyan hülyeségek helyett, mint pl. "Hogy van szanszkritül a háború és mit jelent" sokkal szivesebben hallgattam volna DjBobo-t vagy akármi zenét, csak ne azt a dumát.
A versenyzõk azt csinálhattak a pályán amit akartak. Senkit sehol nem jegyeztek, pedig jobb helyeken úgy csinálják, hogy rádión leadják, hányas számú versenyzõk haladnak el elõtte. Akkor talán csökkenteni lehetett volna azt a nagy kavarodást a végén.
A másik, hogy sajnos most is láttam két olyan helyet, ahol valakik RÖVIDITETTEK. Nevezetesen ott, ahol az Extrém táv kijött a végén a Mátraházára vezetõ betonszerpentinre. Elõtte volt az a hosszú, kanyargós erdészeti út. Na ott, annak két kanyarjába is láttam levágásokat. Szerintem emberek, akik ismerték a pályát, ott leröviditettek a betonhoz, hogy gyorsabban beérjenek. Elég szépen ki volt taposva friss nyomokkal az a két hely!
Annyira, hogy egyszer még azt hittük, hogy nekünk is arra kell mennünk.