Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

II. Mátra Maraton

- - - - -

  • Lépj be és szólj hozzá
568 hozzászólás a témában

#81
nyissz

nyissz

    vendég

  • fórumtag
  • 187 hozzászólás
Volt valaki, aki a Mátraházára felvezetõ ösvényen fényképezgetett biciklis szerelésben, de bike nélkül. Nemtom ki volt, de ha itteni fórumos, akkor ezúton is kérem, hogy tegye fel vhova a képeket, mer többek között engem is lekapott. (438as voltam)
THX

#82
KeX

KeX

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
egy kis képség: http://kepz.terror.hu/matramaraton

elég sok benne a kex, ezért elnézést kérek, de mentségemre legyen mondva, hogy a fotós "kicsit" elfogult volt(teso rulez ) :)

volt wc? :)))


#83
thez

thez

    maximus

  • fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
ezis megvolt ;D
vááá:) és végigmentem a csapatversenyben:) süt, nem is utolsónak, hanem legalább 3 csapat mögöttünk volt... szal kúl. a pálya... háááát, jó volt minden, ami sík, vagy lejtõ volt... az emelkedõk nagyon nem, mert a mászás nem az erõsségem... de ha valaki látott egy polarx-et olyan helyen menni és mindenen átcsörtetni, ahol mindenki óvatosan kanyargott, akkor az én voltam ;D
na még lehet irok, de ki kell lépnem:(
pá!

#84
langferi

langferi

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 348 hozzászólás

.... a 1. frissítés szar helyen volt és kész... megy a halál vissza vízér! ....


A szénégetõk elõtti itatónál került ez szóba, és ott mondta egy powerade-s polós csávó, hogy az 1. itató azért van lejebb, mert tavaly sokan pohárral a kezükben kezdtek el gurulni lefelé az aszfalton és firkáztak sokan. (amúgy jól láttam, a Zerge is osztotta a vizet az elsõnél, vagy elnéztem?)



#85
kalaius

kalaius

    maximus

  • fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

Hááááát én nem az elsõ 12 között, inkább az utolsó 12 között de teljesítettem a távot (~3h 15p). Nem tévedtem el, láttam a szalagokat , jó volt az itató a szénégetõnél , masszázs tuti, én remekül éreztem magam.
Ja! Az utolsók között indultam.

ezt jó hallani,akkor tuti kellemes élményeket szereztél.lám,aki nem siet,az sem marad le semmirõl! :)

#86
LustaTömzsi

LustaTömzsi

    vendég

  • fórumtag
  • 153 hozzászólás
Hááááát én nem az elsõ 12 között, inkább az utolsó 12 között de teljesítettem a távot (~3h 15p). Nem tévedtem el, láttam a szalagokat , jó volt az itató a szénégetõnél , masszázs tuti, én remekül éreztem magam.
Ja! Az utolsók között indultam.

#87
trakis

trakis

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 410 hozzászólás
ja! mindenki olyan mezben volt mint én...ez nem ér!

credit: mikrobusz-refi-vassernõ ló-szülõk szurkolás-zsófi

#88
trakis

trakis

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 410 hozzászólás
na ennyi hozzászólást...
most én is írok valami hosszadalmast...

first
Mikrobusszal mentünk le a mini csapatunkkal. Király volt csak nem kötöttük le rendesen a lovakat ugyhogy festések fele ugrott... sebaj
én a classic távot nyomtam
megérkeztünk checkoltunk, minden ok volt.
a rajt is teccett... de kit érdekel a bringa története egy órán át... elég lett volna zanzásítva és akkor teccett is volna..
a lassúrajt igen rövid volt+tumultus, igy mikor a mezõny elsõ harmada ez élesrajthoz ért elrajtoltattak, ami nem jött be....
na és utánna jött a hegy... nyeregbõl felmentem... fogytam a csúcsig 10 kilót.... mer ugye ha mégy birom akkor elõzök is és ameddig bírtam tettem is csak a tetején már kezdtem kicsit szédeklegni, de a powergele csodákra képes. a 1. frissítés szar helyen volt és kész... megy a halál vissza vízér! a lejhtõn majd széjjel fagytam. 65-t nél kicsit cidris a pálya tökigizzadva... de ez még haggyá!
az a rázós mi a fene nem akart véget érni. és még mindig... az a sok hülye (köztük én) meg ment mint a vadszamárnak az ordítás.... fúúú a kilóméterórára nem mertem nlézni... egy srác elõttem esett arcra... az hggyán' hogy az arca karcos lett, a szája tele volt véres sárral és kitört a foga... na innentõl szartam mint az áááállat. mondogattam hogy nyugi bence nem döglünk meg!
húzós volt az a handinright, melyen mindenki vállon vitte, egyik csávót láttam föntrõl elõreszaltót ugyrani... jót rõhõgtünk mikor talpra/seggreesett a kormány felett.... de egy pillanatig aszittük hogy meghal!
na igen ez volt az a maraton amin vártam a felfeléket... asszem eltört az ujjam
az erdei utak szépek voltak ahol nem volt kõ!
a 20.kilcsinél egy betonos lejtõn eccercsak blokkolt a hátsókerekem!! azt se tudtam mi van! a csomagtartó csavart benne hagytam a vázban és kitekeredett és beleállt a tárcsafékbe... szerencsére nem barmolta szét, tehát kiszedtem és elgobtam a pi*-ba... környezetbarát csvar volt.
a betonos részeken se volt nyugi lefelé... tiszta kisz volt az út. echte origi "sodrós szigorú bal, sodrós szigorú jobb"- volt... csoda hogy nem estem
mikor bementünk az arénába a csávó még mindig bringatörit löketett... errre mit lehet mondani!?
az utolsó erdei szakaszon málnásoztam még egyet hogy izgi legyen...
a befutó király volt. még volt puskaporom, így a betonfelhajtó elõtt elkezdtem nyomni kifele az erdõbõl... király vot. lehajráztam egy csomó embert. az elsõ fordulót vagy 35-tel befariltam pedálig, majd fullgáz, befarol a kiskapun, fullgáz, ajárdán, le a rampán, pizzakónusz sprint35-ig a célegyenesben mad fullfék farol.... bocs a porolásér.

a frissítés király volt, a pályabíró csjok pedig gyönyörûek.... csak a köveket szedjék össze jövõre ;D
na asszem eccerre ennyielég is lesz

#89
Kiskemo

Kiskemo

    vendég

  • fórumtag
  • 195 hozzászólás
Hello!
Prfei: Én az élbolyban voltam -a 2. sorban voltam- és nekünk meg kellett álni 2 percre a sípályán ami elég vicces volt, mindenki fujjolta az Eisit hogy menjünk már... nagyon gáz volt hogy bepárásodott a szemüveg, izmok kihültek meg ilyenek!

És ha valamelyikõtöknek az a baja, asszem azt irtátok egy párszor hogy nem szerettek hátulról indulni, arra csak annyit tudok mondani, hogy aki elöl indul a rajtnál az tudjon menni az elsõ sorban fel a Kékesre és ne tartson fel sok embert akik mennének felfele normális tempóban!
A vicces az volt, hogy én a 2. bolyban voltam, kb a 12. elõttem csak a tényleg profik voltak, és lefele a Kékesrõl nem tudtam merre kell menni, nem volt senki, se szalag, se út festés, és meg kellett álnom kb 1 percre mire utolért 3 junior és velük elindultunk lefele hátha jó fele megyünk, és kb 300 méter mulva találtunk szalagot és egy junior srác elõttem volt aki az élbollyal elment és igy kb 2 perces hátrányt kaptam amiatt hogy nem volt szalag, egyesek mondták hogy õket a túristák igazították útba! Nekem mért nem voltak túristáim? :(

Viszont isten volt lefele a Kékesrõl 45-el jönni átlagban! Leteszteltem az új telómat: 2004-es RS SID Team!
A kezem kissé meghalt...... nagyon állat volt....
Jó maraton volt.... csak beszart a biciklim fél távnál :(

#90
Prefi

Prefi

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 802 hozzászólás
No. Még eszembe jutott néhány dolog:
1. Az ellenörzõpontokon neketek se volt semmi pecsét, meg semmi???
2. A szemét... (no comment, már sokan leírtuk)
3. Azt mondta anya + a hugom, hogy ha a lightot sok kissrác végig tudta tekerni kis 20-as bringákkal, akkor jövõre õk is végigmennek. :)
4. Még egy negatívum: sorban kellett állni a klotyónál...

Na most már asszem tényleg befejeztem a szófosást

#91
burce

burce

    bentlakó

  • fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

De mivel mindenki elõlrõl akart indulni, nagyon nagy káosz keletkezett! ;) ;)

Hát igen, nehéz megoldani, hogy mindenki elõrõl induljunk... én személy szerint az official startpisztoly (volt ilyen egyáltalán?? nem hallottam semmit :-\) után 2 (kettõ) perc 12 (tizenkét) másodperccel késõbb gurultam át a célvonalon.

#92
lensver

lensver

    bentlakó

  • fórumtag
  • 5.944 hozzászólás

(tudom, az a titka, hogy indulj elõrõl!:) - én (mi) majdnem leghátulról indultunk)...


De mivel mindenki elõlrõl akart indulni, nagyon nagy káosz keletkezett! ;) ;)




#93
burce

burce

    bentlakó

  • fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Sziasztok!

Itt vagyok én is...
Ez nekem most egy elég kellemetlen beszámolóírásom lesz... ugyanis kutyául fáj mind2 csuklóm.... talán sejtitek mitõl :) (úgy gondoltam, hogy ha már nincs telóm, hát keményre fújom a kerekeket, fel ne üssem :))

Tehát csak röviden:
Kis csúszással indultunk itthonról, de végül idõben érkeztünk. Idõben lettem volna, csakhát a rajtszámom nem volt sehol 8) Õrült rohangálás, mindenkitõl kérdezgettem, hogy "nem láttátok Lorkáékat?"... de a válasz mindenkhol 3 betû volt... aztán végül, a rjt elõtt pár pillanattal összefutottunk, felraktuk a rajtszámot oszt' gó:)

A pálya fõbb szakaszai és a véleményeim:

A sípálya: ez egy nagyon jó kis emelkedõ, kár, hogy el lett szúrva azzal a sok-sok emberrel, meg hogy ha már tolja, talán nem azon az egyedüli 20 centin kéne tolni, ahol fel lehet tekerni :-\ (+ az elõttem levõ ember úgy állt meg, hogy miközben lendítette át a lábát a nyergén, kirúgta az elsõkerekem... egy kicsit mérges voltam rá) Tehát ha vhogy meg oldható lenne, ezt a rajtos tömörülést olyan jó volna elkerülni (tudom, az a titka, hogy indulj elõrõl!:) - én (mi) majdnem leghátulról indultunk)...

A köves déhá: talán cécégépeknek nem a legjobb... össztelóval és batár nagy gumikkal megint más... Ez volt az a rész, ahol csajok csak úgy elõzgettek... pl Lorka is elment mellettem :)... szóval nekem nagyon nem jött be, bár a szép táj részben kárpótolt (ha gyök2vel mész van idõd nézelõdni! ;))....

Mi lenne, ha itt kéne felfelé menni és a sípályán le?? :P ::) ??? (ez csak azért nem lenne jó, mert a köves nem elég meredek ahhoz, hogy kellõen lassítson; ergo továbbra is xar lenne)

Tolókás egynyomtávos: szvsz annyira nem volt vészes (bár jobb lenne sorbanállás nélkül - úgy legalább aki szeretné, megpróbálhatná tekerni is). Ja, és BOCSÁNAT, de bunkó voltam, a várakozó embereket én itt beelõztem (levágtam a hajtûkanyart), mert kergettük a büdibogarakat és a büdibogárirtókat :)

A parkoló utáni egynyomtávos iiissssttttennniiii jó volt!!!

Ezután már szinte csak aszfalt volt... (túl) sok volt az aszfalt, bár nekem nincs vele semmi bajom, merev gépnek jól fekszik ::)... de hát montizunk vagy mi ::) a "fííling" mégse ugyanaz ::)

Szummmaszummmárum:
Én nagyon élveztem az egész versengést, versenyzést, jó érzés volt csapatban menni, úgy érzem valami kicsit hozzá tudtam rakni a csapat eredményéhez és ennek nagyon örülök. Réviékkel szinte végig közel voltunk, sajnálom Révit a defektért és aztán meg Beg... Tekerd **** nyaka köré a gépet, az *** középcsapit pedig dug fel az.... orrába! ;)

És amit nagyon nem akartam elfelejteni (úgy látszik már nem is fogom :)): GRATULA LORKÁNAK, mert nagyon ügyesen ment!! :)

Era: bocsánat, hogy ott és akkor nem gratuláltam, de nem tudtam, hogy ilyen jó helyezésed lett!!

ps.
a pálya úgy érzem eltéveszthetetlen volt, az "útjelzõk" jó helyen álltak és tudták melyik irányba mutogassanak, valamint az itatókat is úgy érzem, jó helyre sikerültek (bár én egy kis müzlit nyomtam közben)

Na ennyi... meg egy Bambi..., végülis összefüggõ levelet akartam írni de hát hirtelen egy csomó minden eszembejutott, amit azonnal le is írtam :-\
Bruce


módosítás:
a célban nekem nem volt semmi kajesz (irgumburgum!!), ill. az eredményhirdetés valami nagyon gáz volt.... eleve késõi idõpont, aztán 1 óra csúszás és elõjön Eisi, aki elhadar egy listát, amiben Bogár U23ban nyer... áhhh.... ezúton is köszönöm Balibáéknak, hogy voltak hozzám türelmesek, és megvárhattam a díjkiosztót (ahol igaz nem tudtam mikor mit kell csinálni ;D ;D).

#94
kalaius

kalaius

    maximus

  • fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Sziasztok!
Ma szépen összeszedtem az emlékeimet errõl a számomra kissé felemás maratonról,hogy én is valamennyire összeszedett formába öntsem élményeimet,jót-rosszat 1aránt.Tény,h már vasárnap elött is csupa kellemes élmény ért minekt/engem,kezdve attól,h Eisi mennyire segítõkész volt a nevezésünkkel kapcs,ami duplán is problémás lehetett neki (Bruce átírása 85rõl csapatba,és a pénz is késett) a kihagyhatatlan,örök izgalmakkal és ismerkedési lehetõségekkel járó vonatozáson át egészen a szombat estéig, (nayo,ez keményen a vasárnapba nyúlt ;D )amikor is áldhattuk Cheesey nevét,aki gondoskodott EZER embernek elegendõ finom,laktató táplálékról,no meg az esti dínom-dánom se jöhetett volna létre Lovas Gabiék szponzorációja nélkül (ser+tüzes víz) és akkor talán nem is lett volna lépcsõdzsámp bemutató by Csubee és Tyito.Mint Bagi is írta,felnéztünk a sástói kilátóba,ahol EZER szép látványban gyönyörködhetett a sivár városi környezethez szokott szemünk (sztem Thez volt az,aki belengette az egészet lentrõl :) )Aztán lassan mindenki Lvonult aludni,(illetve vacogni,igaz,Lorka? ;) ) hogy reggel kipihenten téphessen fel Mátraházára a szállástól.Nayo,a téphessen az rossz kifejezés pl. Thez esetében,aki öngyilkos módon kerekenként két külsõvel ment (2.5 Schwalbe+2.3 Conti+DH belsõ),biztos tudta elõre,mennyi defekt lesz :) Odafent mint már Lorka írta,elkeseredett Bruce keresgélés,a hatalmas tömegben nem volt 1szerû megtalálni bárkit is,valami azt súgja,h kissé már kicsi a sportpálya ennek a maratonnak,amit a sétáló rajt is mutat.És JAJ!Végre nyeregben,immár Bruce sógorral kiegészülve nekivághattunk a sípályának,ami azért nem rossz az elsõ 5 km-ben,mint kedvcsináló.Igaz,nekünk erõt adott a vaníliás kóla,érezni akartuk az ízét a szánkban -arról van szó,hogy Manka fogadott velünk,h úgysem leszünk benne az elsõ hatban,mint késöbb kiderült,ez Lhamarkodott döntés volt 8) -szóval azért adtunk neki felfelé rendesen.A felfelénél azért érzõdött,h ki az igazi mászóember a csapatban,Bruce mintha nagytányéron nyomta volna,pillanatok alatt fent volt Kékestetõn,ahonnan viszont én éreztem magam igazán elememben,nagyon élveztem a Jamissal a köves pályát,mindent kimozgott ez a dög.Csak az erdõírtásnál volt megállás,ahol a múlt évhez képest forrongott a hangulat.Ahogy várakoztam,befutottak a Büdibogarak és egy Írtó is,akik szépen beálltak a sorba.Mi végül kerót vállra kapva megmásztuk az oldalt,ami persze bunkóság,de a kóla nagy úr.Vissza Mátraházára,közben egy nagy látványosságos pályaszakasz,a "patak". :)És Mátraházától egy etalon terep nyomvonal után (azt hiszem,az ilyen ösvények számítanak a montis leányálomnak) Lkezdõdött A betonos mászás,ami nagyon nem akart véget érni.Tudjátok,amikor már vmi annyira monoton,h a felhõket kezdi el figyelni az ember,az már kellemetlen.Igaz,volt a második kiskörnél annyi felüdülés,h EZER hegyikecs zergelt L a dózerút mellett.Az utolsó Classic itatónál aztán újra teljes lett a SZEDDALÁ csapat,Lorkáék hihetetlen iramban pörgettek felfelé.Egy "kis" levezetés,ahol megcsodálhattuk a gyönyörû kilátást,megmártózhattunk az erdészeti úton a mátra vörös porában,és kitechnikázhattuk magunkat az utolsó két km-en...Majd a CÉL.Igen,megvan a kóla! ;D Kb hasonló volt az örömünk,amikor hirtelen pogácsát kezdtek L osztani.A hordószám Lfogyasztott Pwerade után jól jött egy kis sós.És becsurgott addigra mindenki,50-ról,85-rõl,ecsetelve a tapasztalatokat.ÓÓÓÓ YEAHH,gondoltuk,ez EZER jó volt,csak aztán a már sokat emlegetett díjkiosztás betett a hangulatnak.A kb másfél órás csúszás teret engedett a ceremónia mesterek,akik gondolom jót akartak,de azért infantilis módon nem lehet szórakoztatni ennyi embert.Szóval ez,és a vonatindulások végül sok embernek betettek...Kár érte,lehetett volna sokkal jobb is a vége.Talán majd köv évben.Akkor újra megpróbáljuk tutira,és egy méltó lezárást is kaphat az egész,mert a terep,az ellátás,és a hangulat megérdemli.Köv szeptember?Feltörekvõ tehetségek ellenfelüket keresik! ;D 8) ;)




#95
jojoba

jojoba

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 337 hozzászólás
Sajnálatos módon én a maratonon csak a fényképész szerepét töltöttem be,de ez is felettébb mulatságosnak bizonyult....Elõx fenn voltam a Kékesen aztán elindultam a sípályán,persze csak lefelé,valszeg így élvezetesebb volt,mint nektek felfelé... ::)....viszont volt ám sebesség élményem,47,5km/h-val jöttem,ami hozzám képest "terepen" nagy szó,bár lehet h csak azért mentem ilyen "gyorsan",mert a bukómnak szar az állító bigyója,és kilazultában elõre csúszott,majd megtámaszkodott a szemüvegemen, shildjével elõidézve a majdnem teljes vakság esetét.... :P
Ezután lent fényképeztem ahol kijöttetek a parkolóból,itt a szervezés hagyott némi kívánni valót maga,után.Pl:néhány kissé zavart kerékpáros elsõre nem tudta merre kell menni,azt h át az úton és át a következõ parkolón is,sokan az úton jobbra fordultak,majd gyorsan vissza ahogy megpillantották a nézõkbõl álló sorfalat.Itt csak annyit kellett volna tenni,h a zöld mellényes fickó megereszt néhány karlendítést 'a irányba....ehelyett a kétségbe esett bringásokat,a rendesebb "közönség" irányította.
Ezekután eszébe jutott a szervezõknek h "hoppá a 30as távnak is ezen az úton lesz a befutója,és ó,jaj,mindjárt jön az elsõ".Végül bólyákkal hidalták át a problémát,no meg persze egy csekély agresszivitással,de sebaj,legalább nem történt baleset.... :-\

#96
Prefi

Prefi

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 802 hozzászólás
ja, a képeket meg majd mindnképp megnézem + elolvasom a mûvem születése alatt készült hozzászólaspkat is, de sajna most nem megy :(

#97
Prefi

Prefi

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 802 hozzászólás
Verseny után még a családdal felmentünk Kékesre a kilátóba. Oszt.kir-on lépcsõztem, de most csak a liftet vállaltam be. Aztán meg mondom: itt vagyok az ország tetején. Itt van a bringám is. És akkor most autóval menjek le??? Szóval bicikli kocsiból ki, kerék be, kesztyû, sisak, szemcsi fel, és gyerünk. Mátraházáig még lejtett is, elõztem autót is ;) De onnantól majdnem végig tekernem kellett, hogy 40 fölött menjek >:( Ráadásul Mátrafüreden vmi nekicsapódott a bal kezemnek, fáj-szúr-csíp-stb, /biztos ismeritek ezt az érzést/, megnyomkodtam-dörzsöltem, mentem tovább, késõbb odanézek, a kesztyûm középsõ újjából egy fél darázs lóg ki. Brrr... Akkor nem is volt csúnya, meg ahogy megálltam (megálltunk) bekente anya-doktornéni fenisztillel (most nem tom hogy kéne írni), és akkor nem is volt gond, bekentem este is, de ma suliban elkezdett viszketni, stb (nem vakartam, mert azt ugyebár nem szabad, de a tollat valahol fogni kell). És most a negyed kézfejem + egy fél ujjam piros + pöttyös + minden féle (várom haza anya-doktornénit, hogy mondjon rá vmi okosat) ???

Ja, amíg én versenyeztem a család felsétált kékesre. Amikor beértem (13.03 körül), még ott voltak. A dinka hugom meg leszedett egy powerades kék alapon sárga nyilat (mondjuk ez biztos hogy 12.00 után volt, szóval már sok vizet nem zavart, de én akkor is teljesen elhatárolódok a történtektõl) ;)

Remélem nem voltam nagyon hosszú (hiú ábránd) :) :)
Legyetek jók, Gratula mindenkinek aki végig ment (távtól függetlenül), és különösen az elsõ maratonozóknak és a hölgyeknek (csak fordított sorrendben :-*) Lens, asszem te voltál az akire ráköszöntem vmikor Kékes után az egynyomos tologatás elõtt :-*

Az idõjárás meg remélem mindenkinek megfelelõ volt, én pont ilyet álmodtam meg, és nagyon örültem neki hogy nem fázok, nem nagyon van melegem, nem esik se esõ, se hó, stb :) :) :)
Na mostmár tényleg ennyi
Prefi voltam

(sikerült Word-ben majdnem másfél oldalt írnom, te jössz, Para!)


#98
Prefi

Prefi

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 802 hozzászólás
Aztán itt aszfaltos-túristautas-dózerutas kanyargás következett (ha emlékeim nem csalnak), és néhol nagggyon jó panoráma volt. Vesztemre. Egy jobbos kanyarban balra néztem a tájat, és a hátsómat felütöttem. De nagyon. Itthon megnéztem, a kígyóharapás-szerû két kis lyuk helyett nekem két párhuzamos vágás volt a gumimon (ja, 1.8-as Panaracerrel indultam kb 3,8 Bar-on) És 4 km-el a vége elõtt szerelhettem defektet >:( :( /ha ez nincs, lovasgabit megelõzöm 8) / :D És az nagyon jól esett, hogy többen is megkérdezték, (Gabi is), hogy van-e minden, kell-e segítség, és hogy pumpálás közben biztattak. Tényleg jó volt :). Aztán kicsit túl nagy hévvel indultam, és elkezdett görcsösködni a lábam, most mi a fenét csináljak alapon ittam egy csomó hupikék lötyikét, és mentem tovább. Na itt ezen a környéken nem volt szimpi a forgalom, és a száguldozó balfasz utcai motorosok. Az egyik pályabíró intett is nekik, hogy de azért na. Ja, megyek fel a hegyre, mögöttem jó nagy zaj: nyög fölfelé egy busz. Az a jó kis régifajta füstös Ikarus, és mögötte persze jó hosszú kocsisor. Na mondom de jó... Aztán be az erdõbe még egy utolsó szívásra (nem volt az olyan rossz), és utána be az edzõtáborba, és be a célba. Itt egybõl belebotlottam L.Gabiba + Parába /Prafereet már akkor láttam korán reggel, amikor még szinte meg sem érkeztünk :)/. Aztán ennyi. Az eredményhirdetést nem vártuk meg (volt tombola???)

#99
Prefi

Prefi

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 802 hozzászólás
Hali!
Én még mindig ott járok, hogy tök jó volt. :) Mint már mondottam merev géppel kissé nem volt jó lefelé jönni Kékesrõl, de ez van. Kérdés az "élbojnak": az éles rajt elõtt meg kellett állnotok? Mert ez sztem baromság. Sípályán fölfelé elindulni... Negatív volt, hogy kékesen csak a jobb oldalon volt víz (bocs mindenkinek aki elõtt átgyalogoltam). Aztán jött az a bizonyos lefelé (én is itt láttam vmi bazinagy piros hátsóagyat, ami lehet h a fent említett agyváltó volt. Nekem is kéne egy ilyen... Aztán az egynyomú felfelé elõtt én is "pihentem" egy kicsit, majd feltoltam, ami viszont itt nem tetszett: én már rég felszálltam volna, és inkább pörgettem volna vmi kicsi áttételben, de a többiek még tolták, elõzni meg nem igen lehetett. Aztán a kishíd után kis menés, megint tolás, majd mátraházi (mátraházai???) focipálya, powerlötyi hasba + kulacsba, meg csoki, aztán usgyi. Aztán kb 200 m után megint meg kellett álni, fõszervezõ úrék éppen elengedték a forgalmat (az meg az én formám, hogy a pénztárgépbõl mindig elõttem fogy ki a szalag, mindig elõttem állítják meg szegény bringásokat, stb.) És innentõl szerintem naggggyon jó volt a pálya. És errõl mást nem is tudok mondani. Az erdei ösvény nagyon bejött, aztán meg jött az az aszfaltos lefelé, majd felfelé, ami igazán az én világom (sajnos túl sokat nyomom aszfalton). Tök jól mentem felfelé, pörgettem úgy rendesen, és most az egyszer sajnáltam hogy nem volt csapásszám-mérõm. Itt egy csomót elõztem, és tényleg nagyon jól mentem, jó volt. Közben persze ittam kéklöttyöt kulacsból, ettem csokit, stb. Itt egy csomót elõztem is, pedig engem nem húztak fölfelé (Lorka: :-*) Aztán második frissítés, evés, ivás. Na itt kissé hülyének tartottam magamat. Felelõtlenül elvettem két kékséget, mert hogy az csak feles, a kulacsom meg 0,75-ös. És miután megtöltöttem a kulacsom, még egy csomó maradt. Na ezzel meg most mit csináljak gondoltam, és jól megittam. (az elsõ itatópontnál a srác telitöltötte nekem a kulacsot). Aztán még egy kis felfelé, és itt tényleg volt egy hely, ahol majdnem elkavartam, de bementem balra az erdõbe (kösz a Giant-es srácnak az infót), és mentem tovább

#100
Lorka

Lorka

    vendég

  • fórumtag
  • 218 hozzászólás
Akkor most összeszedem magam és írok :)
Elõszöris reggel 9:15-kor még javában tekertünk Mátraháza felé. Mondanom sem kell ,hogy Bruce még meg se volt akkortájt. 9:25 perckor találtunk rá a nevezéseknél mondanom sem kell elég riadt ábrázattal az arcán,amit megtudok érteni ;D Nálunk volt a rajszáma ::) Megértem ,hogy izgult,Mi is így voltunk vele üvöltöztünk ,hogy Bruce hol vagy reménykedve ,hogy meghallja. Era segített ,mondta,hogy ott rostokol a nevezési pavilon alatt. Odahívtuk, rajtszám felrakás majd rajt.
Máris a sípályával kezdtünk,mondanom sem kell már ott megizzadtam rendesen. Majd betonon lejtõzés, aztán terep. Nem is akármilyen,nagyon kellett koncentrálni ,hogy el ne vágódjak valalmelyik sziklán.Az egy jó hosszú lejtõ volt,ott be is vártuk egymást. Szépen haladtunk,majd jött a nagy betonmászás ::) Ezúton is megszeretném köszönni Bruce-nak(a bátyámnak ;) ) aki nemcsak megvárt ,de még teljes erõbedobásával próbált húzni-vonni (mikor hogy... :D )az 5-km-s emelkedõn. Jól megizzadt ahogy én is.
Jahh, még vmi a tolások spec nekem jól jöttek lehetett pihenni egy kicsit. A táj szépsége megragadott,igaz, csak kicsikét tudtam csak nézelõdni,különben egy rossz mozdulat és olyat esek... ::) :D
És most akiknek tartozom: Tyito köszi az olajat sokat segített itthon azért mégsem akartam bekenni gépzsírral(olvasd el a privimet!!!). :-* Era, neked meg grat az 5. helyezésért!! ;) (számíthattok rám szerdán, a falmászásnál ha nem kell sokat tanulni) Cheesy köszönöm a krémet (segített és nem is fájt a térdem) meg a cuccunk ideiglenes elhelyezését meg a szállítást!!! :-* Lovas Gabi neked meg a fogkrémet (mindig otthon felejtek vmit... ::) :) ) Meg Lenséknek,hogy észrevették a fejemet és felvitték a cuccunkat a szállásra :-*
Ennyi lenne még mielõtt megköszönöm két csapattársamnak Kalának ;) és Brucenak a támogatást (csapatszellem) :-* :-* :-* ;)
Most hirtelen ennyi jutott az eszembe.