a gellérthegyen nem egy utátugrásra gondolsz? ha igen, akkor igen, van aki bevállalja, én nagyon szeretném, mert nagyon teccik, csakhát para ;D
ha jön velem valaki a kiscellihez ásni, én benne lennék, mert tényleg kurv@jó place-ek vannak, csak némelyik inkább motocrossoshoz hasonlit. Berc, a fogassal nem sokra mennél, ha egyszerübben akarsz ide jönni, mert másik hegyen van az egész:) amugy egyáltalán nem vészes feltolni.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Bender feeling, avagy a letörésekrõl mindent
Indította
MudCow
, 2003. március 17. 14:01
Írta 2003. április 02. - 21:18
Írta 2003. április 02. - 21:02
Van vki,aki a Gellért hegyre jár ugrálni?Mert fenn,a szobroknál van egy támfal,ott van pár nyom,csak az ember nem hinné L,h azt épeszû ember beugorja,hacsak nem Milán vgay Gizmo vagy Dalma Még fentebb,majdnem az útnál,egy kicsire a csúszdától már van egy normális méretû kettes szint,ami már egy picit könnyebb...
Írta 2003. április 02. - 17:33
Az a múzeumot fogassal ha felmegyünk nem könnyebb megközelíteni, mert full nem tudom, hogy merre van.. budakalászt is meg lehetne egyszer nézni. Bodri az új géppel sokkal többet fog vállalni?
Írta 2003. április 02. - 15:58
budakalászon szar bringázni, ennek ellenére muszály vagyok itt gyakorolni, mert a közelben még tényleg itt vannak a legjobb helyek..
örülök, ha eljössz
amúgy épül a funboxom és már lehet küldeni az ugratóját..
Apropó rendezünk water jumpot, a bánya tavaknál, akinek van kedve egy jót ökörködni az jöjjön el.
hogy mikor lesz még nem tudom, mert a jégtáblákat szar kerülgetni.
örülök, ha eljössz
amúgy épül a funboxom és már lehet küldeni az ugratóját..
Apropó rendezünk water jumpot, a bánya tavaknál, akinek van kedve egy jót ökörködni az jöjjön el.
hogy mikor lesz még nem tudom, mert a jégtáblákat szar kerülgetni.
Írta 2003. április 02. - 14:01
Budakalászra má engem is hívtal rideolni, úgy hogy megsúghatnád merre vannak a jó heleyek
Írta 2003. április 01. - 22:12
kiscellire mehetünk, mer nem saras..
akik ott laknak mér nem fejlesztik a helyet?
ha összefognátok és rá áldoznátok egy két hétvégét
olyan bringás helyet lehetne kialakitani, ami példátlan itthon
akik ott laknak mér nem fejlesztik a helyet?
ha összefognátok és rá áldoznátok egy két hétvégét
olyan bringás helyet lehetne kialakitani, ami példátlan itthon
Írta 2003. április 01. - 22:10
tudom hogy mindenki leszarja, de budakalászon (ahol most lakom) Találtunk egy kurvajó helyet..
Vannak nagy letörések, meg minden..
kissé nomád, ugyanis fél óra a legközelebbi civilizáció. Már tervezzük, milyen kafa dirteket ásunk meg miket ugrunk meg az új géppel
Vannak nagy letörések, meg minden..
kissé nomád, ugyanis fél óra a legközelebbi civilizáció. Már tervezzük, milyen kafa dirteket ásunk meg miket ugrunk meg az új géppel
Írta 2003. március 31. - 21:10
Bodri, Zsomi majd egyszer inkább megmutatjátok, mert így full nem értem mirõl van szó.. Kápolna meg ma mint hallottam nagyon szeles volt...
Írta 2003. március 31. - 21:00
hehe,az itt van nálunk ;D
mikor mentek? tényleg jó dolgok vannak. csak ne legyen saras. Párat estem már itt, de ugy tulajdonképpen semmit nem ugrottam le csak tervben van...
mikor mentek? tényleg jó dolgok vannak. csak ne legyen saras. Párat estem már itt, de ugy tulajdonképpen semmit nem ugrottam le csak tervben van...
Írta 2003. március 31. - 20:09
Kiscelli az jóó hely!!! ;D ;D ;D
Csak föltekerni szar a Bécsi út felõli "lejtõcskén"
Csak föltekerni szar a Bécsi út felõli "lejtõcskén"
Írta 2003. március 31. - 20:01
kiscelli múzeum:
Nehéz elmagyarázni
van egy ilyen múzeum fent a szépvölgyi út felett
és ott vannak jó letörések, ugratók meg minden móka... ott nõttem fel
szóval úgy kell odamenni, hogy a szépvölgyi mecdonalds mellett felmész az úton, és aztán mész mész és amikor ketté ágazik az út, akkor balra mész
ott elmész egy suli mellett . Ez egy zsákutca és a végén van egy elég rossz állapotban levõ hoszú lépcsõsor. annak a tetején meg bicikliút ahonnan már nem lehet eltéveszteni. Na most ha vki a leirásom alapján odatalál... Amúgy nem nehéz
Lehet még menni a bécsi útról is, az egyszrûbb mert
van egy olyan keresztutca, hogy kiscelli ut és azon felmész és ott vagy a múzeumnál. Érdemes felmenni
és mindenkinek sok sikert.
Nehéz elmagyarázni
van egy ilyen múzeum fent a szépvölgyi út felett
és ott vannak jó letörések, ugratók meg minden móka... ott nõttem fel
szóval úgy kell odamenni, hogy a szépvölgyi mecdonalds mellett felmész az úton, és aztán mész mész és amikor ketté ágazik az út, akkor balra mész
ott elmész egy suli mellett . Ez egy zsákutca és a végén van egy elég rossz állapotban levõ hoszú lépcsõsor. annak a tetején meg bicikliút ahonnan már nem lehet eltéveszteni. Na most ha vki a leirásom alapján odatalál... Amúgy nem nehéz
Lehet még menni a bécsi útról is, az egyszrûbb mert
van egy olyan keresztutca, hogy kiscelli ut és azon felmész és ott vagy a múzeumnál. Érdemes felmenni
és mindenkinek sok sikert.
Írta 2003. március 31. - 19:45
Mud: a profilodba amit akarod hogy elfolyjon azt a
<-M re rányomsz ott a fejecskék fölött és közé írod be...
Lehet hogy megyünk hegyre szombaton, de lehet hogy Szekszárdra még nem biztos..??
<-M re rányomsz ott a fejecskék fölött és közé írod be...
Lehet hogy megyünk hegyre szombaton, de lehet hogy Szekszárdra még nem biztos..??
Írta 2003. március 31. - 19:17
Csak a vidékiek kedvéért elmondanád merre is van az! A múltkor is vagy egy fél órát kerestem a sípályát! de nem lett meg, csak a bónusz! :
Írta 2003. március 31. - 18:42
Írta 2003. március 31. - 15:02
Dirt: Nem mad! Mud! De kössz az infot! Kint lesztek hétvégén? Ja és hogy csinálod hogy így elfolyik a szöveged ami ott alul van?
Írta 2003. március 31. - 14:46
Írta 2003. március 31. - 13:43
Ugye hétvégén már megy a fogas? arra gondoltam úgyis felmegyek, aztán megin ugrok egyet : De remélem lehetõségeim engedik a többszöri akciont is!
de tényleg mi az a múzeum?
Brother aszem láttalak a dirten, csak nem ismertelek fel mert másnap volt! de most már tudom hogy te voltál!
de tényleg mi az a múzeum?
Brother aszem láttalak a dirten, csak nem ismertelek fel mert másnap volt! de most már tudom hogy te voltál!
Írta 2003. március 28. - 22:44
Írta 2003. március 28. - 21:31
köszi azóta én is informálódtam, meg eszembe jutott, hogy lesz red bull is szombaton . . .
Vagy felmegyünk kiscelli múzeumhoz bringázni.
Vagy felmegyünk kiscelli múzeumhoz bringázni.
Írta 2003. március 28. - 21:23
Na akkor mégse írtam hülyeséget és tényleg nem írnak semmit az oldalukon errõl.. Ez nem fer...