Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bender feeling, avagy a letörésekrõl mindent

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
523 hozzászólás a témában

BrotheR

BrotheR

törzsvendég

• fórumtag
  • 284 hozzászólás
Hát ja... nagyrészt a kapcsolatokon múlik... nagyon jól kell küldeni ahhoz, hogy a képeidet bevidd valahova mindenféle felvezetés nélkül, és ha azt akarod, hogy ne röhögjenek ki, nagggyyyon jó képeknek kell lenniük, és akkor talán szóbaállnak veled, szponzorálnak pár alkatrésszel / ruhával, és ha az elsõ fotózáson bebizonyosodik, hogy tényleg jól küldöd, akkor rapsz csak igazán vagány cuccokat...

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
Kapcsolatokon múlk minden ki kit ismer kivel van joban stb.

MudCow

MudCow

törzsvendég

• fórumtag
  • 336 hozzászólás
Meg tudjátok mondani hogy miért van az, hogy mindig leesik valami a bicómról amikor ugrok? tudom hogy béna vagyok, de mégis! pedig nem is nyomom durván...még! nem igaz hogy a 65 kilóm az oka! :D
és azt honnan találjátok ki hogy ki szponzoráljon? gondolom nem õk állnak az ajtó elõtt! ::)

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
Kisvajda igazad van jól beszéltél de ha jól tudom a Fundango BrotheR idén nem jött össze, mint írta korábban... De még a Kona összejöhet és szorkolunk neki...

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.269 hozzászólás
szerintem nem azert bicozunk...mert ez egy eletstilus 8) 8) es M.o.-n uccs tudnank semmit kezdeni :'( itt nem foglalkoznak nagyon velunk...
pedig nezd meg ott van LG, Brother mar reg szponzpraltak lehetnenek...es?! nem...remelem azert sikerul nekik...es talan nekem is...de nem a penz es a karrier a lenyeg, csak oszinten..azert megiscsak jo ha valaki ottvan mogotted mint anyagi hatter!!

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.754 hozzászólás
Hát nem leszek bringázó, de azért eléggé mélyponton vagyok, mindanesetre kaszi kisvajda! ;)

MudCow

MudCow

törzsvendég

• fórumtag
  • 336 hozzászólás
Hát nagyon sok embernek van túrórudis magellanja!
Ti mit akartok elérni a bringázással? miért nem elég az a 14 év? Az mindenáron a célotok hogy ebbõl kariert csináljatok? mert engem ez egyáltalán nem érdekel! tudok amenyire tudok, és az a lényeg hogy jól érzem magam! meg hogy még mindig élek!

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.269 hozzászólás
en is akkor kezdtem...most vagyok 16 es kb ket ev alatt ennyire vittem...kitartas ;D ;D

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.754 hozzászólás
Hát, szívesen lennék ilyen fazon... Annyira szar, hogy nézem a képeket az oldalakon, és rájövök, hogy valójában qrvabéna vagyok. És ez így olyan szar. Mûfajt nem akarok váltani, mert el nem tudom képzelni magam 2 órán keresztül fölfelé, na jó, még egyen se... És már mindjárt 14 vagyok... :'( :'( :'(

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.269 hozzászólás
igaz...en is csak az elmeletet irtam le ;D
nem mindig jon ossze hogy egybol jump...neha en is alldogalok a jump elott...igaz mostansag 5 percnel tovabb nem varok...viszont LG.. ;D
a veres dirt kurva nagy..azt en sose ugranam:)de o...
o sose gondolkodik...vagy ugrik vagy nem...az utobbit eccer tapasztaltam..jo keccer de akkor is a bijojat feltette ;D

lyeti

lyeti

vendég

• fórumtag
  • 10 hozzászólás
Hi!

Én, mint fehérvári mindig csorgattam a nyálam János-hegy irányában(Kb egy éve lusta vagyok felmenni ???)
De most találtunk Kisfaludnál egy olyan helyet, ahol az 1m-es letörésektõl kezdve a 4-5-6....m ig minden van! És 40-50 fokos lejtõre lehet érkezni! Csak egy pár kisebb bokrot kell eltakarítani! COOL
ÉS tudjátok hogy mi a legeslegeslegcoolabb? Nem tudjátok! Egy 6-7 ugratóból álló Dirt pálya is van meg annyi ugrató építési lehetõség, ami még az amcsiknál sincs!!! Éppen hogy csak az íveket kellene kifaragni és O.K.! És az EGÉSZ egy 10-20-25 százalékos lejtõn van(Ami nem túl hosszú, de egy rövid dual pályának talán elég)
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>pestiek meg aki akar nem jönnétek le segíteni?

<<<lyeti>>>

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
LG is küld de még milyet ;D De kisvajdának teljesen igaza van igaz a dirt nem nekem való túl sokat parázok.. El kell érni egy szintet aztán nem hiszem, hogy sok para lesz letöréseknél is így van...

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.269 hozzászólás
hat en ;D ;D ramesz a gyorsitora..agy kikapcsol es teker ahogy csak bir!!!! ennyi...ne kell benezni a jumpot 1000x mert akkor uccse kuldod... no para...kepes vagy!!!!!

Bodri

Bodri

vendég

• fórumtag
  • 32 hozzászólás
ki küld küzûletek nagyobb dirteket?
szükségem lenne infokra hogyan érdemes nekimenni ezeknek...

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
Nem rémlik, hogy láttalak.Te nemláttál nekem is turórudi polarX Dirt JumperIII-mal 555ös Deore fék elõl 200as tárcsával.. Ja nyeregcsõ amit keresel van 2csavaros Zoggie és Bike+ mindekettöt tudom ajánlani.

MudCow

MudCow

törzsvendég

• fórumtag
  • 336 hozzászólás
Túrórudi polar-x, suntour telló+doubletrack hátul! Ha 12 után láttál, akkor egy fej volt a nyereg helyén! ha nem akkor sdg satelite!

Bodri

Bodri

vendég

• fórumtag
  • 32 hozzászólás
ma voltunk hegyen es kurva jo volt....
amugy az ordogorom meg mindig eleg nedves

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
Azt mondta a Szedõ, hogy lefogja ugrani azt maire ráakarta ennia Mist csak nem most!! Arra majd kiváncsi lennék..
MudCow Mien bicod van én ma voltam és ne lehet, ogy láttuk egymást?

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.269 hozzászólás
engem?! ;D hat ez jo vicc....nem vagyok annyira jo...
bar mintha veled egy szinten lennek ;D ;D csak ket kulonbozo stilus es hat kar is hasonlitgatni...de azert kossz hogy beajanlasz...ha nem asse baj ;D ;Dde azrt jo lenne...ha igy gondolod

BrotheR

BrotheR

törzsvendég

• fórumtag
  • 284 hozzászólás
Sajna nincs... idén még csak négy fõs a csapatuk, majd jövõre tervezik a bõvítést... most valami más van alakulóban, amirõl még sajna nem beszélhetek, de majd mindent megtudsz róla idõben... meg persze a Konával is szeretnénk ilyen ügyben beszélni a Szedõvel, és ha oda rajtunk kívül jöhetnek még emberek, megkérdezzük a Lentit is meg téged is ha kell... a Lentinek is már kéne valami, és úgyis Konája van...