Hát ja... nagyrészt a kapcsolatokon múlik... nagyon jól kell küldeni ahhoz, hogy a képeidet bevidd valahova mindenféle felvezetés nélkül, és ha azt akarod, hogy ne röhögjenek ki, nagggyyyon jó képeknek kell lenniük, és akkor talán szóbaállnak veled, szponzorálnak pár alkatrésszel / ruhával, és ha az elsõ fotózáson bebizonyosodik, hogy tényleg jól küldöd, akkor rapsz csak igazán vagány cuccokat...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Bender feeling, avagy a letörésekrõl mindent
Indította
MudCow
, 2003. március 17. 14:01
Írta 2003. március 25. - 20:08
Írta 2003. március 25. - 15:58
Írta 2003. március 25. - 15:35
Meg tudjátok mondani hogy miért van az, hogy mindig leesik valami a bicómról amikor ugrok? tudom hogy béna vagyok, de mégis! pedig nem is nyomom durván...még! nem igaz hogy a 65 kilóm az oka!
és azt honnan találjátok ki hogy ki szponzoráljon? gondolom nem õk állnak az ajtó elõtt! :
és azt honnan találjátok ki hogy ki szponzoráljon? gondolom nem õk állnak az ajtó elõtt! :
Írta 2003. március 24. - 22:38
Kisvajda igazad van jól beszéltél de ha jól tudom a Fundango BrotheR idén nem jött össze, mint írta korábban... De még a Kona összejöhet és szorkolunk neki...
Írta 2003. március 24. - 21:20
szerintem nem azert bicozunk...mert ez egy eletstilus 8) 8) es M.o.-n uccs tudnank semmit kezdeni :'( itt nem foglalkoznak nagyon velunk...
pedig nezd meg ott van LG, Brother mar reg szponzpraltak lehetnenek...es?! nem...remelem azert sikerul nekik...es talan nekem is...de nem a penz es a karrier a lenyeg, csak oszinten..azert megiscsak jo ha valaki ottvan mogotted mint anyagi hatter!!
pedig nezd meg ott van LG, Brother mar reg szponzpraltak lehetnenek...es?! nem...remelem azert sikerul nekik...es talan nekem is...de nem a penz es a karrier a lenyeg, csak oszinten..azert megiscsak jo ha valaki ottvan mogotted mint anyagi hatter!!
Írta 2003. március 24. - 20:27
Hát nem leszek bringázó, de azért eléggé mélyponton vagyok, mindanesetre kaszi kisvajda!
Írta 2003. március 24. - 20:18
Hát nagyon sok embernek van túrórudis magellanja!
Ti mit akartok elérni a bringázással? miért nem elég az a 14 év? Az mindenáron a célotok hogy ebbõl kariert csináljatok? mert engem ez egyáltalán nem érdekel! tudok amenyire tudok, és az a lényeg hogy jól érzem magam! meg hogy még mindig élek!
Ti mit akartok elérni a bringázással? miért nem elég az a 14 év? Az mindenáron a célotok hogy ebbõl kariert csináljatok? mert engem ez egyáltalán nem érdekel! tudok amenyire tudok, és az a lényeg hogy jól érzem magam! meg hogy még mindig élek!
Írta 2003. március 24. - 19:48
en is akkor kezdtem...most vagyok 16 es kb ket ev alatt ennyire vittem...kitartas ;D ;D
Írta 2003. március 24. - 19:42
Hát, szívesen lennék ilyen fazon... Annyira szar, hogy nézem a képeket az oldalakon, és rájövök, hogy valójában qrvabéna vagyok. És ez így olyan szar. Mûfajt nem akarok váltani, mert el nem tudom képzelni magam 2 órán keresztül fölfelé, na jó, még egyen se... És már mindjárt 14 vagyok... :'( :'( :'(
Írta 2003. március 24. - 19:35
igaz...en is csak az elmeletet irtam le ;D
nem mindig jon ossze hogy egybol jump...neha en is alldogalok a jump elott...igaz mostansag 5 percnel tovabb nem varok...viszont LG.. ;D
a veres dirt kurva nagy..azt en sose ugranam:)de o...
o sose gondolkodik...vagy ugrik vagy nem...az utobbit eccer tapasztaltam..jo keccer de akkor is a bijojat feltette ;D
nem mindig jon ossze hogy egybol jump...neha en is alldogalok a jump elott...igaz mostansag 5 percnel tovabb nem varok...viszont LG.. ;D
a veres dirt kurva nagy..azt en sose ugranam:)de o...
o sose gondolkodik...vagy ugrik vagy nem...az utobbit eccer tapasztaltam..jo keccer de akkor is a bijojat feltette ;D
Írta 2003. március 24. - 19:35
Hi!
Én, mint fehérvári mindig csorgattam a nyálam János-hegy irányában(Kb egy éve lusta vagyok felmenni ???)
De most találtunk Kisfaludnál egy olyan helyet, ahol az 1m-es letörésektõl kezdve a 4-5-6....m ig minden van! És 40-50 fokos lejtõre lehet érkezni! Csak egy pár kisebb bokrot kell eltakarítani! COOL
ÉS tudjátok hogy mi a legeslegeslegcoolabb? Nem tudjátok! Egy 6-7 ugratóból álló Dirt pálya is van meg annyi ugrató építési lehetõség, ami még az amcsiknál sincs!!! Éppen hogy csak az íveket kellene kifaragni és O.K.! És az EGÉSZ egy 10-20-25 százalékos lejtõn van(Ami nem túl hosszú, de egy rövid dual pályának talán elég)
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>pestiek meg aki akar nem jönnétek le segíteni?
<<<lyeti>>>
Én, mint fehérvári mindig csorgattam a nyálam János-hegy irányában(Kb egy éve lusta vagyok felmenni ???)
De most találtunk Kisfaludnál egy olyan helyet, ahol az 1m-es letörésektõl kezdve a 4-5-6....m ig minden van! És 40-50 fokos lejtõre lehet érkezni! Csak egy pár kisebb bokrot kell eltakarítani! COOL
ÉS tudjátok hogy mi a legeslegeslegcoolabb? Nem tudjátok! Egy 6-7 ugratóból álló Dirt pálya is van meg annyi ugrató építési lehetõség, ami még az amcsiknál sincs!!! Éppen hogy csak az íveket kellene kifaragni és O.K.! És az EGÉSZ egy 10-20-25 százalékos lejtõn van(Ami nem túl hosszú, de egy rövid dual pályának talán elég)
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>pestiek meg aki akar nem jönnétek le segíteni?
<<<lyeti>>>
Írta 2003. március 24. - 19:20
LG is küld de még milyet ;D De kisvajdának teljesen igaza van igaz a dirt nem nekem való túl sokat parázok.. El kell érni egy szintet aztán nem hiszem, hogy sok para lesz letöréseknél is így van...
Írta 2003. március 24. - 18:47
hat en ;D ;D ramesz a gyorsitora..agy kikapcsol es teker ahogy csak bir!!!! ennyi...ne kell benezni a jumpot 1000x mert akkor uccse kuldod... no para...kepes vagy!!!!!
Írta 2003. március 24. - 18:07
ki küld küzûletek nagyobb dirteket?
szükségem lenne infokra hogyan érdemes nekimenni ezeknek...
szükségem lenne infokra hogyan érdemes nekimenni ezeknek...
Írta 2003. március 24. - 13:00
Nem rémlik, hogy láttalak.Te nemláttál nekem is turórudi polarX Dirt JumperIII-mal 555ös Deore fék elõl 200as tárcsával.. Ja nyeregcsõ amit keresel van 2csavaros Zoggie és Bike+ mindekettöt tudom ajánlani.
Írta 2003. március 24. - 08:50
Túrórudi polar-x, suntour telló+doubletrack hátul! Ha 12 után láttál, akkor egy fej volt a nyereg helyén! ha nem akkor sdg satelite!
Írta 2003. március 24. - 00:45
ma voltunk hegyen es kurva jo volt....
amugy az ordogorom meg mindig eleg nedves
amugy az ordogorom meg mindig eleg nedves
Írta 2003. március 23. - 21:57
Azt mondta a Szedõ, hogy lefogja ugrani azt maire ráakarta ennia Mist csak nem most!! Arra majd kiváncsi lennék..
MudCow Mien bicod van én ma voltam és ne lehet, ogy láttuk egymást?
MudCow Mien bicod van én ma voltam és ne lehet, ogy láttuk egymást?
Írta 2003. március 23. - 20:47
engem?! ;D hat ez jo vicc....nem vagyok annyira jo...
bar mintha veled egy szinten lennek ;D ;D csak ket kulonbozo stilus es hat kar is hasonlitgatni...de azert kossz hogy beajanlasz...ha nem asse baj ;D ;Dde azrt jo lenne...ha igy gondolod
bar mintha veled egy szinten lennek ;D ;D csak ket kulonbozo stilus es hat kar is hasonlitgatni...de azert kossz hogy beajanlasz...ha nem asse baj ;D ;Dde azrt jo lenne...ha igy gondolod
Írta 2003. március 23. - 20:37
Sajna nincs... idén még csak négy fõs a csapatuk, majd jövõre tervezik a bõvítést... most valami más van alakulóban, amirõl még sajna nem beszélhetek, de majd mindent megtudsz róla idõben... meg persze a Konával is szeretnénk ilyen ügyben beszélni a Szedõvel, és ha oda rajtunk kívül jöhetnek még emberek, megkérdezzük a Lentit is meg téged is ha kell... a Lentinek is már kéne valami, és úgyis Konája van...