Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bender feeling, avagy a letörésekrõl mindent

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
523 hozzászólás a témában

BrotheR

BrotheR

törzsvendég

• fórumtag
  • 284 hozzászólás
Nem láttam... vagy az a north shore szerú??

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
A Kápolna pályán a 2. jump de majd megmutatjuk Bortherrel is nagyon mennek a Kápolna jumpok brothernak. Brother figyleted már a bonuszba az ujjabb letöréseket? MAik nem nagyobbak csak parásabb heylrõl ugrassz el a nagy letörés mellett közvetlen jobb és bal oldalt. jobb oldalt ha fölülrõl nézed egy fa meg egy csonk fa (ami kb 30cm, mert kicsavarták) között kell elugrani tegnap még nem ugrottam csak a Kancso ugrotta, mert nem tetszett a kétfa

MudCow

MudCow

törzsvendég

• fórumtag
  • 336 hozzászólás
Brother: te nagyon unatkozhatsz ha ilyenek az eszedbe jutnak! Soha nem értettem miért nem törik össze magukat a nohander lander közben! Ja és melyik a Kápolna 2?

BrotheR

BrotheR

törzsvendég

• fórumtag
  • 284 hozzászólás
Vajda... mondtam már hogy ugrom a Kápolna 2-t??? És hogy küldök bele egykézlandinget??? Sokan sokat fejlõdtünk már, gyere rideolni minél hamarabb, mert LEMARADSZ!!!

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.269 hozzászólás
na csako!!!
viszonylag hamar levettek a kotesem...szerencsere faszan osszeforrt!!!! szal meg egy-ket het es rettegjetek letoresek es jumpok:))))

Bodri

Bodri

vendég

• fórumtag
  • 32 hozzászólás
van sok jó
Jah és asszem inkább megtartom a dirtjumpert
mert sajnálok ennyi pénzt egy telóra
csak már jönne meg az a kurva stinky

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
A kiscellibe szerencse egy haverom is el tud vinni de sztem vmikor hétköznap kéne kimenni bár akkor nincs sok idõ, mert hétvégén úgye mindig hegy meg nekem a jövõ hét vége nem jó. A kiscelli múzeumnál vga yhol tényleg sok letörés meg jó dolgok vannak?

Bodri

Bodri

vendég

• fórumtag
  • 32 hozzászólás
nagy dilemmába vagyok mert nem tudom ,hogy megtartsam e a dj3 at vagy inkább vegyek egy boxxert na mind1 majd kialakul.
Amúgy tegnap ástunk nálunk kalászon a hegyen is iszonyatjó lett
szóval még pár alkalom és már gecijó hely lesz bvelõle

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
hát igen a fogs csak holnaptól jár rendesen! Azért az igazi dirt gépek SingleSpeedek és azzal nehézkes a 2 megálló után felmenni ezt tapasztalatból mondom hétfõn én is így jártam, int ti, mert nem engedtek föl a 21esre pedig szerdán meg ma simán mnetünk 21eesel föl..

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Kala bácsi ma +hazudtolta XC-s voltát,és elment egy kicsit ugrálni + no meg fotózni szûk körben...Vigyor az arcomon,tali a fogasnál... Nézzük a feliratot;a fogas csak két megállót megy!!! Onnantól tekerés... ::) (mivel a vezetõt nem sikerült rávenni,h vigyen fel minket... :) ) És hogy ne nagyon menjek elõre az ikszcé bájkkal,cseréltem a Malit egy Napalmra. Itt jött az elsõ tapasztalat; dirt géppel is lehet mászni,sõt!!! :o Ennek ellenére azért nem fél perc volt,amíg felértünk katlanhoz... :-X Itt egy kis fotózás + ereszdelahajamat.Nem is tudtam,h ilyen fun dolog a dirt :D

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
Jössz velünk egy kört és annyit fejlõdsz, mint hogyha magad 1 évig bicoznál ;D Majd ha a lábad jó lesz.. Addig is az a király újra járni fogas lehet köröket zúzni...

DANEE

DANEE

vendég

• fórumtag
  • 199 hozzászólás
Igen, az jo amit brother írt! Szerintem is felférne a honlapra!
Én is utálom, ha valaki elesik elõttem! Aztán ott kb 3hétig nem merek ugrani, bármennyire sokszor ugrottam már le azt.
Most kb 2hétig nem bicózhatok, de aztán majd megyek veletek RIDE! Rohattul elegem van belõle, hogy már közel 1 éve a 4-es lépcsõknél, és az éppen hogy csak nagyobb mint fél méteres letöréseknél tartok >:(! Fejlõdnöm kéne... Taniccsatok! :)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Üdv.
12.én szombaton megyek pestre oszt lesz szabad 4 órám tekeregni pest környékén.
Esetleg ha valaki ráér tudna mutatni fasza pályákat hhh-n?
Üdv.

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
Bodri nem úgy volt, hogy zta meg tartod majd? Hétvégén sztem hegy lesz, mert végre megint rendesen fog járni a fogas...

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.754 hozzászólás
Bodri: Gellért-hegyet már fórumosok is ugrották! Joda, Phyree, Vouilloz,... ;)

Bodri

Bodri

vendég

• fórumtag
  • 32 hozzászólás
attól függ mennyiért
persze

MudCow

MudCow

törzsvendég

• fórumtag
  • 336 hozzászólás
Bodri: Nem adod bérbe? mondjuk havonta fizetnék érte valamennyit ::) Most lesz vegám, csak telóra nincs pénzem, a régivel meg olyan lesz mintha mindig lefele mennék :D szóval ha valaki tud ingyen telót adni köszönném szépen. ha meg nem akkor esetleg bérelném ;) gondolkozzatok el. ez egy hihetetlen ajánlat!

Bodri

Bodri

vendég

• fórumtag
  • 32 hozzászólás
hétvégén mehetnénk...
amúgy nem kell vkinek egy frankó vadiúj dirt jumper 3 as?

Bodri

Bodri

vendég

• fórumtag
  • 32 hozzászólás
nah ha már zsomi lapátol akkor én is megteszem a felajánlást..
Bár nem ott lakom (de itt laktam) és a mai napig járunk fel ezért én is besegitek, hogy sikerüljön megcsinálni a kiscellit

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
ok akkor majd egyszer te vagy Bodri elviszel. Az utátugrást sokan ugorják és nem hiszem, hogy Kala arra gondol, mert az elég sokan ugroják biztos talált vmi jobbat, mert az nem olyan para egyik bmxes úgy ugrotta, hogy ment a többiek után azt jump igaz nem tudta mi jön.. Igaz én még nem ugrottam de elõbb a Machewartot kéne.. majd idõvel-...