Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bender feeling, avagy a letörésekrõl mindent

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
523 hozzászólás a témában

zsomi

zsomi

vendég

• fórumtag
  • 221 hozzászólás
a gellérthegyen nem egy utátugrásra gondolsz? ha igen, akkor igen, van aki bevállalja, én nagyon szeretném, mert nagyon teccik, csakhát para ;D
ha jön velem valaki a kiscellihez ásni, én benne lennék, mert tényleg kurv@jó place-ek vannak, csak némelyik inkább motocrossoshoz hasonlit. Berc, a fogassal nem sokra mennél, ha egyszerübben akarsz ide jönni, mert másik hegyen van az egész:) amugy egyáltalán nem vészes feltolni.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Van vki,aki a Gellért hegyre jár ugrálni?Mert fenn,a szobroknál van egy támfal,ott van pár nyom,csak az ember nem hinné L,h azt épeszû ember beugorja,hacsak nem Milán vgay Gizmo vagy Dalma :) Még fentebb,majdnem az útnál,egy kicsire a csúszdától már van egy normális méretû kettes szint,ami már egy picit könnyebb...

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
Az a múzeumot fogassal ha felmegyünk nem könnyebb megközelíteni, mert full nem tudom, hogy merre van.. budakalászt is meg lehetne egyszer nézni. Bodri az új géppel sokkal többet fog vállalni?

Bodri

Bodri

vendég

• fórumtag
  • 32 hozzászólás
budakalászon szar bringázni, ennek ellenére muszály vagyok itt gyakorolni, mert a közelben még tényleg itt vannak a legjobb helyek..
örülök, ha eljössz
amúgy épül a funboxom és már lehet küldeni az ugratóját..
Apropó rendezünk water jumpot, a bánya tavaknál, akinek van kedve egy jót ökörködni az jöjjön el.
hogy mikor lesz még nem tudom, mert a jégtáblákat szar kerülgetni.

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.754 hozzászólás
Budakalászra má engem is hívtal rideolni, úgy hogy megsúghatnád merre vannak a jó heleyek ;)

Bodri

Bodri

vendég

• fórumtag
  • 32 hozzászólás
kiscellire mehetünk, mer nem saras..
akik ott laknak mér nem fejlesztik a helyet?
ha összefognátok és rá áldoznátok egy két hétvégét
olyan bringás helyet lehetne kialakitani, ami példátlan itthon

Bodri

Bodri

vendég

• fórumtag
  • 32 hozzászólás
tudom hogy mindenki leszarja, de budakalászon (ahol most lakom) Találtunk egy kurvajó helyet..
Vannak nagy letörések, meg minden..
kissé nomád, ugyanis fél óra a legközelebbi civilizáció. Már tervezzük, milyen kafa dirteket ásunk meg miket ugrunk meg az új géppel

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
Bodri, Zsomi majd egyszer inkább megmutatjátok, mert így full nem értem mirõl van szó.. Kápolna meg ma mint hallottam nagyon szeles volt...

zsomi

zsomi

vendég

• fórumtag
  • 221 hozzászólás
hehe,az itt van nálunk ;D
mikor mentek? tényleg jó dolgok vannak. csak ne legyen saras. Párat estem már itt, de ugy tulajdonképpen semmit nem ugrottam le csak tervben van...

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.754 hozzászólás
Kiscelli az jóó hely!!! ;D ;D ;D

Csak föltekerni szar a Bécsi út felõli "lejtõcskén" :)

Bodri

Bodri

vendég

• fórumtag
  • 32 hozzászólás
kiscelli múzeum:
Nehéz elmagyarázni
van egy ilyen múzeum fent a szépvölgyi út felett
és ott vannak jó letörések, ugratók meg minden móka... ott nõttem fel
szóval úgy kell odamenni, hogy a szépvölgyi mecdonalds mellett felmész az úton, és aztán mész mész és amikor ketté ágazik az út, akkor balra mész
ott elmész egy suli mellett . Ez egy zsákutca és a végén van egy elég rossz állapotban levõ hoszú lépcsõsor. annak a tetején meg bicikliút ahonnan már nem lehet eltéveszteni. Na most ha vki a leirásom alapján odatalál... Amúgy nem nehéz
Lehet még menni a bécsi útról is, az egyszrûbb mert
van egy olyan keresztutca, hogy kiscelli ut és azon felmész és ott vagy a múzeumnál. Érdemes felmenni
és mindenkinek sok sikert.

dirtboy

dirtboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 240 hozzászólás
Mud: a profilodba amit akarod hogy elfolyjon azt a
<-M re rányomsz ott a fejecskék fölött és közé írod be...
Lehet hogy megyünk hegyre szombaton, de lehet hogy Szekszárdra még nem biztos..??

MudCow

MudCow

törzsvendég

• fórumtag
  • 336 hozzászólás
Csak a vidékiek kedvéért elmondanád merre is van az! ;) A múltkor is vagy egy fél órát kerestem a sípályát! de nem lett meg, csak a bónusz! ::)

BrotheR

BrotheR

törzsvendég

• fórumtag
  • 284 hozzászólás
Hát majd gyertek fel kápolnához... mi ott leszünk egy "páran"...

MudCow

MudCow

törzsvendég

• fórumtag
  • 336 hozzászólás
Dirt: Nem mad! Mud! De kössz az infot! Kint lesztek hétvégén? Ja és hogy csinálod hogy így elfolyik a szöveged ami ott alul van?

dirtboy

dirtboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 240 hozzászólás
Madcow: ja a fogas Áprili 5-tõl megint rendesen jár..

MudCow

MudCow

törzsvendég

• fórumtag
  • 336 hozzászólás
Ugye hétvégén már megy a fogas? arra gondoltam úgyis felmegyek, aztán megin ugrok egyet ::) De remélem lehetõségeim engedik a többszöri akciont is!
de tényleg mi az a múzeum?
Brother aszem láttalak a dirten, csak nem ismertelek fel mert másnap volt! ;) de most már tudom hogy te voltál!

Deathrider

Deathrider

vendég

• fórumtag
  • 47 hozzászólás
Hol van az a Múzeum és mit lehet ott csinálni?

Bodri

Bodri

vendég

• fórumtag
  • 32 hozzászólás
köszi azóta én is informálódtam, meg eszembe jutott, hogy lesz red bull is szombaton . . .
Vagy felmegyünk kiscelli múzeumhoz bringázni.

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
Na akkor mégse írtam hülyeséget és tényleg nem írnak semmit az oldalukon errõl.. Ez nem fer...